Roxynel Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 nu se mai anunta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 eu, claudiu, ana, didi, florin, niko... crema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 O punem si noi de un gratar, din ala aprig, in we 19-20 mai? Eu de pe acum nu mai mananc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 e vineri, deci e rond. 8.00 sa fiti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 e vineri, deci e rond. 8.00 sa fiti acolo Cu electrozi si aparat de sudura pentru gratar??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Cu electrozi si aparat de sudura pentru gratar??! alea sunt pt suportul meu de coburi gratar aduce profu unu de neam prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 bene bene am inteles... 8 la rond ..dar la fel ca si sapt trecuta vin va salut stau la o samanta 10 minute si plec .. maine insa merge careva la ploiesti? e party chopper academy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) Eu m-am bestializat weekendul asta Day1 & Day2 Editat Mai 13, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 ce urat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Se repeta... Iar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Se repeta... Iar! Hai sa ai spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Hai sa ai spor! te-ai trezit si tu...la propriu! uamenii normali dorm la ora aia! mama ce bine arata gratarele alea....imi ploua in gura! diseara la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Daca nu ploua cred ca ma misc si eu incolo pe la 7,30-8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 bine atunci s-ar putea sa trec si eu .. dar didi .. tu tot zici ca vii si nimic doar atunci cand ai venit pe jos dupa ce plecasem eu app adu si tu casca plz ca vreau sa o probez si eu .. sarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Din satanistii si satanistele de la rond merge careva maine la mare la intrunire la Seawolves? Roxineto, banuiesc ca semnezi prezenta, la ce ora o intinzi din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Bai, initial ma gandisesm si eu sa bifez intrunirea asta, ca nu am mai fost demult la asa ceva, dar il am pe asta mic in Bucuresti, iar maine o sa o intindem sa-l lasam inapoi, la tzara - ma intorc sambata seara sau duminica. Saptamana viitoare sunt cu OST Fest-ul... Duminica bagam o plimbare pe undeva, asa, de-un plin de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Ma bag si eu duminica la o plimbare chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Hai sa vedem cum o fi vremea si pe unde sa ne bagam. Azi i-am facut plinul si n-am bagat decat vreo 20 de km, deci e gaz de plimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Duminica cer senin, 30 grade, mai mult ca perfect. TOcmai ce i am reglat si curatat carburatoarele, bujii noi....imi da si mie careva benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Pai, ne auzim sambata seara sa vedem unde si la cat sa ne intalnim? Eu as cam zice sa ne vedem duminica pe la un 8-9 la Rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Eu as cam zice sa ne vedem mai pe la 7 jumate ca pana iesim din oras se face 8 si mersul pe caldura ma omoara. Mai bine pe racorica, mers chill, mai libera soseaua, ajuns la destinatie uscati si pe urma om vedea. Am vb si cu Florin si e de acord. Si fa rost de camera aia ca am niste filme n cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Am vorbit de camera, nu e diponibila. Daca ziceai mai acu' cateva zile, faceam rost de ea. Lasa, o luam cu alta ocazie. Ia zi, aseara ati fost pe la Rond? Se mai baga careva la plimbare? Mai pe seara vb si Domn Profesor sa vedem daca se baga sau nu maine. I-am dat SMS si lui Subti, dar nu mi-a raspuns. O sa-l mai sun diseara cand ajung in B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Nu a venit nimeni la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 pana la urma unde va duceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Nu siu unde mergem. Nu conteraza destinatia, ci drumul. Ne vedem la 8 la Rond? Nu am pot trezi sa ajung mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate