A_A Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Daca va hotarati la o intalneala dati de veste ca poate facem o reuniune de cartiere..am zis ! daca avem cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 merge vineri un rond pe la 8.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) Am fost aseara si ne-am adunat pe acolo... Nu cred ca o sa mai trec pe acolo prea curand! Don't ask! Vineri seara s-ar putea sa o tai si eu catre mare, inca nu stiu sigur. Niko, spre mare cu masina sau cu moto? daca avem cu cine Tu ce faci bre, ti-ai luat motor? Ai prins curaj? Editat Iunie 26, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) eu mi-am resuscitat rf-ul daca ziceati ieri ca va intalniti va onoram si je cu prezenta ca dupa munca m-am dus acasa sa ma plictisesc in continuare Editat Iunie 26, 2012 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Bravo pt RF! Pai daca te plictiseai, trebuia sa dai un telefon, un sms, ceva... ne lamuream noi care pe unde suntem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 (editat) Niko, spre mare cu masina sau cu moto? Cu masina unui prieten, fac pe soferul, din pacate am o sedinta importanta care incepe vineri la ora 14, ca altfel plecam de dimineata. Asa ca preconizez ca ies din Bucuresti pe la un 17-18, directia 2Mai. Editat Iunie 27, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Pai, hai sa ne auzim pe vineri, sa vedem ce facem, ti-am zis, m-as cam risca si eu spre mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Ne auzim, eu o sa fiu cu 2 copii mici, un fel de Vin Diesel- the Nanny! Dar e posibil sa fie mai multi bikeri cunoscuti in vama, asa ca ne putem auzi seara la o bauta pe acolo. Tu vrei sa pleci cu mobra sau cu masina cu famelia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Nu man. Nevasta-mea pleaca de maine - are deschidere in Costinesti, deci pe acolo m-as aciua si eu. Dar parca mi-e lene sa merg singur cu moto pana acolo. Totusi, iesirea asta depinde de un factor major - daca imi iau salariul vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Sal! Merge careva la adunarea de la Floresti, langa Campin?, campare la corturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 V-ati adunat la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Am fost eu la rond, voiam sa mai gasesc parteneri pt o iesire de duminica, din pacate nu a venit nimeni - cel putin pana pe la 20:30. Eu oricum fac un circuit de aprox. 450 Km pe traseul asta: http://goo.gl/maps/X4y3 . Cine vrea sa ma insoteasca e binevenit, plecarea nu mai tarziu de 8:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 misto traseul. din pacate nu pot sa te insotesc. drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut pe toti si va propun o plimbare la Slanic Prahova, iar aici se poate face baie la strandul cu apa sarata, respectiv la Baia Verde, unde se inaugureaza Sambata si intrarea este gratuita, salinitate 800/1000, plutesti pur si simplu in apa, nu trebuie sa sti sa inoti. La Baia Baciului intrarea este 20 ron/persoana, +15 (ron salteaua si umbrela); La Baia Verde este la fel. Cazarea va gasesc la o cunostiinta, care are o curte imensa plina cu flori , gratar , o colina mica cu iarba, super... cu 50/noapte la curte conditii super, nu veti regreta. 0722661428 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrum vrum Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare! Bine v-am gasit. Sunt si eu din pantelimon. Va mai intalniti la rond? Sau s-au schimbat locurile? Numele meu este Edy. Si stau pe langa spitalul sf. pantelimon si parcul morarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salut! Posibil sa fim vecini. Contacteaza-ma pe mess. Salutare! Bine v-am gasit. Sunt si eu din pantelimon. Va mai intalniti la rond? Sau s-au schimbat locurile? Numele meu este Edy. Si stau pe langa spitalul sf. pantelimon si parcul morarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Ne mai intalnim, dar din an in paste... mai des ne auzim la tel sau pe mess. Acum e vara, stii cum e - concedii, we pe la mare, alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrum vrum Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 bmw_91_edward asta este id-ul de messenger. Daca Mai faceti o intalnire sa ma chemati si pe mine ca sa mai cunosc lume. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Ne mai vedem ma si noi la fata? Maine seara, de ex.... O berica NA, un suculet, o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Pai, hai sa ne vorbim maine, sa vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Es si eu daca va strangeti maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Deci, tocmai ce am venit si eu de la o raita prin oras... am avut de mers si am luat moto. Deh, orasul liber - am mers. Deci NEAPARAT tre' sa o duc in service pentru furca, e grav de tot - nu pot lua curbele si imi bate ceva nasol acolo... asa ca momentan ma rezum la a merge de colo-colo cu ea asa, incetisor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 A ramas azi pt 8.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate