Metal Heart Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Pai eu vineri sunt la RAR si la politie cu motocicleta sa o trec pe numele meu. Stai la cort, ca daca as scapa in timp util as veni si eu de vineri seara. Ma primesti la tine-n cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 dupa cate bagaje a carat pitica mea anul asta mi s-a luat de legat bagaje pe ea si carat .. asa ca anul asta am casuta. doar ca e plina deja...vin cu familia ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 /index.php?/topic/702563-rock-wheel-moto-festival-27-29-septembrie-aerodrom-comana/ Careva...cumva ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 bo$$, pana atunci imi expira de doua ori asigurarea si itp-ul daca e frumos si nu se strica vremea, ne bagam, ce dracu' sa facem. Da' ce plm locatie mai e si aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 )Este o locatie noua din cate am vazut,e prima editie de genul asta.Merita sa mergem sa vedem despre ce e vorba,eventual daca tine vremea cu noi sa intindem cortul sa facem si un spritz seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) )Este o locatie noua din cate am vazut,e prima editie de genul asta.Merita sa mergem sa vedem despre ce e vorba,eventual daca tine vremea cu noi sa intindem cortul sa facem si un spritz seara Ce vorbesti, fraticule, intins cortul la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie?!?!?! De abia ne mai tinem basinile-n noi si tu vrei stat peste noapte?!?!?! Fuck it, i'm too old for that shit!!! Mergem, bem, ne distram, dar dormim pe astersnuturi curate si moi! Ori, daca vreti arogante de genul, cineva va trebui sa se ocupe de alcoolizare!!!! Daca sari mataluta cu o sticla de Jager - stam de vorba altfel! Sau daca vine Toto cu palinca aia a lui minune doscutam altfel. Sau nu mai discutam!!! Editat Septembrie 15, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Transportul cu palinca n a mai venit. Daca ai nevoie pentru zile de toamna la gura cortului te servesc din provizia familiei ca doar deh, oameni suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Metale, sa ma tragi si pe mine de maneca daca-i sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Ce vorbesti, fraticule, intins cortul la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie?!?!?! De abia ne mai tinem basinile-n noi si tu vrei stat peste noapte?!?!?! Fuck it, i'm too old for that shit!!! Mergem, bem, ne distram, dar dormim pe astersnuturi curate si moi! Ori, daca vreti arogante de genul, cineva va trebui sa se ocupe de alcoolizare!!!! Daca sari mataluta cu o sticla de Jager - stam de vorba altfel! Sau daca vine Toto cu palinca aia a lui minune doscutam altfel. Sau nu mai discutam!!! Pai cum asa bre sa mergem noi nepregatiti...offf...daca nu din capitala de pe drum sau din zona tot se face o cumparatura serioasa sa ne tina de cald.Daca ai tu optiuni de asternuturi curate si moi...eventual un pat cu suflet...mi-ai captat atentia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Metale, sa ma tragi si pe mine de maneca daca-i sa fie... Te trag de maneca daca-i rost de palinca sau de plimbare? Pai cum asa bre sa mergem noi nepregatiti...offf...daca nu din capitala de pe drum sau din zona tot se face o cumparatura serioasa sa ne tina de cald.Daca ai tu optiuni de asternuturi curate si moi...eventual un pat cu suflet...mi-ai captat atentia Pai mai vedem pana atunci, poate gasim ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 @metal - eee... tati, nu ne pun domnii sa bem in loc de belet sanse de ramanere peste noapte mici, dar sunt... pretentios cu vremea noaptea si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Bre, cum facem sambata? Eu nu prea am cu cine lasa copilul!!! Daca se baga careva cu masina, parca l-as lua si pe el si as baga si eu ceva berici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Mai bine hai sa dam o tura scurta la Comana la MotoRock festivalu' ala, e acum in weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 pai despre aia se vorbea mai niko )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 (editat) pai despre aia se vorbea mai niko )) Eu am vazut ca ei vorbeau despre dormit la cort si baut palinca! Nu stiam ca au de gand sa faca asta la Comana! Editat Septembrie 24, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Pai, Comana e doar un pretext Zicem ca mergem la intruniri moto, dar de fapt bem pe ascuns sa nu ne vada nevestele Azi vorbesc si eu sa vedem cum fac cu kinderul si cu cine-l las si ne organizam diseara. Editat Septembrie 25, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Eu am vazut ca ei vorbeau despre dormit la cort si baut palinca! Nu stiam ca au de gand sa faca asta la Comana! parca nu i-ai cunoaste )) metale ai nevoie de dadaca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 parca nu i-ai cunoaste )) metale ai nevoie de dadaca?? Yep. Nevasta-mea pleaca si ea de vineri si se intoarce sambata pe la pranz, iar eu nu vrea sa astept pana ajunge ea... Lasa ca o scoatem noi la capat, tu decide-te daca vii sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 avand in vedere ca in ultima perioada s-a cam stricat vremea rau si ca doar zilele astea cica o sa mai fie soare parca as vrea sa mai invart roata o leaca mai mult nu doar ca sa fac prezenta la o noua intrunire si sa beau ca ...pt a nu-mi fi frig noaptea .. daca ma razgandesc si ma opresc si pe acolo va dau un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Eu sambata pe la 1 asa o sa fiu pe acolo, vad ce activitati sunt, stau pana pe la 6-7 si tai spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Deci, la cat ne vedem maine la Rond sa plecam spre Comana? Cocosei, hai ca voi sunteti aia multi. Editat Septembrie 27, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Noi o sa plecam in jur de 14,nus exact cati suntem,mai sunt persoane care vor sa plece in jur de 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Tati, noi incepand cu ora 12 ne vedem la Rond. Ne stangem si plecam. N-o sa fim multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Eu vin la 12,30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate