Hofu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 trag chiulu astazi... am treaba )) imi vine bagaju si .. na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Pe la un 6 juma' ajung si eu. Cine se mai anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 bah ce scula si-a tras dom profesor. incredibila mobra! superba! trag chiulu astazi... am treaba )) imi vine bagaju si .. na bagaj??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Frumos in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 am avut de toate. mobre, fete, cerculete =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Aaa, vedeti ca pe vremea asta trebuie infiintat "clubul nevestelor/prietenelor neglijate din cauza Rondului". A inceput sezonul, gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ar cam fi cazul ca a mea se cam urzica, mi a zis ca sa ma fuck cu rondul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ceva poze din seara asta http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-212f6e957a.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Si pozele cu fetele unde sunt ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Si pozele cu fetele unde sunt ?!? Eheeee, alea sunt puse bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Deci trebuie sa vin la fata locului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Deci trebuie sa vin la fata locului... Ca de obicei, ratezi ce-i mai important. Hai, ca si maine seara se anunta gasca mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Ca de obicei, ratezi ce-i mai important. Hai, ca si maine seara se anunta gasca mare. cand, care , unde , cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) cand, care , unde , cum? unde gasca mare?? cand si unde?? ...aseara am fost si eu si a fost ok lumea Editat Aprilie 5, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 la rond , acum, e gasca mare. in 15 minute ajung si eu acolo...e loc pentru toata lumea...cine mai doreste , cine mai pofteste...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 pe unde umbli didi noaptea cu motoreta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) ma plimb mai, am fost cu "bagabontii" din pantelimon. dar tu ce cauti la ora aia pe strazi? si nu esti pe motoreta? Editat Aprilie 6, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 neata asta seara ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 neata asta seara ceva ? Pai daca vii cu ceva concret, poate facem ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 apropo se apropie 1 mai si .... n`am stabilit nimic si noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 apropo se apropie 1 mai si .... n`am stabilit nimic si noi.. Momentan eu sunt cam pe dinafara cu 1 Mai. Weekendul urmator am de dat bani multi undeva si o sa fiu cam in pom cu fiantele. Nu stiu ce o sa fac, probabil ca un gratar la tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Oare cati dintre cei care vin la rond citesc topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 yo plec de paste cu firma in team bulding. asa cade 1 mai nu o sa mai am finantede nimic si o sa fac un gratar in curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Aloooo,ce zvon se aude? Ce noua achizitie a Prof-ului? Nu stiu nimic.... Hai ca acu' daca s-a incalzit o sa mai apar si eu pe la rond. Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Aloooo,ce zvon se aude? Ce noua achizitie a Prof-ului? Nu stiu nimic.... Hai ca acu' daca s-a incalzit o sa mai apar si eu pe la rond. Salutare. o sa te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate