Cavaleru Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Am fost eu acum si am vazut-o. E mult mai bine decat mi-a povestit la telefon. Carenele se pot lipi (futu-le mama lor de plastice, d'asta sunt eu fan nakeduri), farul are o urechiusa rupta dar nu-i bai, becul dreapta de pozitie e ars, franele trebuiesc verificate, s-ar putea un disc sa fie stramb sau un etrier sa nu mai functioneze corect, sau e nevoie de o aerisire corecta, mai are doar un semnal intreg, maneta de ambreiaj are rupat capatul, ghidonul stramb usor (dar are de rezerva) si ce-i mai naspa e ca are capacul de la pompa de apa spart. In rest e ok. Sau o plasa d'asta e numai buna pentru a-ti zgaria carena! n-ai facut si tu niste poze? sau macar ziceai si tu ca veneam cu tine sa vad dezastru. plasa aia zgarie carena, cel mai sfant in parerea mea e topcase-ul dar asta nu merge pe un naked agresiv cum e al lui dan. cel mai bun e un rucsac micut de rezervor cu magneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 didi raspunde oamenilor !!! ca toti sunt ingrijorati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mai..multumesc pentru grija pe care mi-o purtati...mobra e pe drumul cel bun. doar ce a venit un tip de la asigurari si i-a facut poze. trebuie sa ii faca canstatarea si cei de la service si marti ma duc cu devizul la asigurari si daca am putin noroc si am inteles eu bine imi iau si banii de la ei. dupa care urmeaza sa il stresez pe metal heart sa-mi comande diverse de pe ebay. sper sa ne vedem curand pe mobre, normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mai..multumesc pentru grija pe care mi-o purtati...mobra e pe drumul cel bun. doar ce a venit un tip de la asigurari si i-a facut poze. trebuie sa ii faca canstatarea si cei de la service si marti ma duc cu devizul la asigurari si daca am putin noroc si am inteles eu bine imi iau si banii de la ei. dupa care urmeaza sa il stresez pe metal heart sa-mi comande diverse de pe ebay. sper sa ne vedem curand pe mobre, normal. Eu deja l-am pus pe omul cu e-bay in tema, si cum ai banii, cum ne apucam de comenzi. Ideea e sa le facem pe toate odata ca sa fie bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Maine dimineata (la un 7 plecarea) ma duc pana-n Sibiu via A1, Pitesti, Valcea si intoarcere pe aceeasi ruta. Mers decent, ca-s radare multe, si pe A1 si pe Valea Oltului. Se baga careva? Motoare: la dus Fazerul meu, la intoarere, Fazerul si un KTM 990 SM-T. Editat Aprilie 16, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 asta da traseu da nu de mers decent.. radarele le pacalesti cumva ... valea oltului e mai mai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Poze de azi de la Sibiu. Frumos drumul. Sper sa n-am surprize peste o luna sau doua, gen radare & shit; m-am ferit cat am putut de ele. Sibiul e un oras foarte fain, cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu viata de acolo, toata lumea face loc la motoare la semafor, nu se claxoneaza, oamenii sunt amabili cu tine... La intoarcere am avut un oponent pe masura, vorba 'ceea, Cerbul e in alta liga acum, nu discuta cunekedurile clasice, deja musca direct din "beregata": supermoto-urile mari! Hai, Sarbatori Fericite si vorbim luni dupa-amiaza cand ma intorc un Bucuresti! Editat Aprilie 17, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 ce surpriza`dreaq am avut ba claudiule sa ne intalnim tocmai acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 bv metale, ce ai facut ai mers cu pasager sau ai fos pasager baga si tu mai multe pozne cu KTMeu. luna viitoare avem test cu KTMeul in Motociclismo??? abia astept. nu-l pacalesti pe marius sa treaca pe la rond intr-o seara??? vreau sa simt si eu KTMeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Urez tuturor forumistilor forjatori un Paste Fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 bv metale, ce ai facut ai mers cu pasager sau ai fos pasager baga si tu mai multe pozne cu KTMeu. luna viitoare avem test cu KTMeul in Motociclismo??? abia astept. nu-l pacalesti pe marius sa treaca pe la rond intr-o seara??? vreau sa simt si eu KTMeul Pe principiul "eu nu merg niciodata cu pasager" am facut eu pe pasagerul la dus, si crede-ma, nu-i deloc o experienta placuta atata drum. Bine ca n-am avut un ss ca eram terminat... si asta a mea m-a terminat la dus, sa tare, rucsacul foto in spate, ma sprijineam in rezervor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) mai..multumesc pentru grija pe care mi-o purtati...mobra e pe drumul cel bun. doar ce a venit un tip de la asigurari si i-a facut poze. trebuie sa ii faca canstatarea si cei de la service si marti ma duc cu devizul la asigurari si daca am putin noroc si am inteles eu bine imi iau si banii de la ei. dupa care urmeaza sa il stresez pe metal heart sa-mi comande diverse de pe ebay. sper sa ne vedem curand pe mobre, normal. didi am auzit de cele intamplate imi pare rau !!!!!!! bine ca nu a fost mai rau si asa cum ai zis hai,sa ne vedem cat mai curand pe motorete Poze de azi de la Sibiu. Frumos drumul. Sper sa n-am surprize peste o luna sau doua, gen radare & shit; m-am ferit cat am putut de ele. Sibiul e un oras foarte fain, cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu viata de acolo, toata lumea face loc la motoare la semafor, nu se claxoneaza, oamenii sunt amabili cu tine... La intoarcere am avut un oponent pe masura, vorba 'ceea, Cerbul e in alta liga acum, nu discuta cunekedurile clasice, deja musca direct din "beregata": supermoto-urile mari! Hai, Sarbatori Fericite si vorbim luni dupa-amiaza cand ma intorc un Bucuresti! Claudiu frumoase foc pozele bravo !!!!! reusite !!!!!!!!!!!! didi am auzit de cele intamplate imi pare rau !!!!!!! bine ca nu a fost mai rau si asa cum ai zis hai,sa ne vedem cat mai curand pe motorete Claudiu frumoase foc pozele bravo !!!!! reusite !!!!!!!!!!!! Editat Aprilie 20, 2009 de moto28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Ce faceti ma? Nu mai ziceti nimic, v-a ramas mielul si drobul in gat si acum stati si leneviti?!?!? La plimbare, ortodocsilor!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 da da ..la plimbare cu voi...si poate ma agatati si pe mine pe locul pasagerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ce se mai aude didi de bicicleta ta ?? cand iese din spital ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ce se mai aude didi de bicicleta ta ?? cand iese din spital ? vorbeste ma frumos...auzi..bicicleta pai deocamdata astept banii de la a sigurari si dupa ma apuc de ea. mai dureaza cateva zile... daaa...nu ne vedem si noi la rond in seara asta? alooo...pantelimonu', nu ne mai vedem si noi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Pai, ne vedem in seara asta, dar ma abonez si eu la un loc de pasager ca mi-am lasat motorul la service un pic mai devreme sa se uite baietii la jamba care "plange" si sa vada daca-i dau de cap la kilometraj. Deci, ziceti ora, dar partea proasta e ca vad ca-i cam innorat. Editat Aprilie 21, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 hai noroc. m-am intors dp transfagarasan, dn pacate nu am fost cu mobra. initial asa era planul dar s-a schimbat si a trebuit sa fac pe soferu. a fost intr-o zona superba cu cazare excelenta si o atmosfera de vis. poate cand da caldura si topeste zapata de pe transfagarasan dam si noi o tura. sus la 2055m era zapada de 1m am facut un pic de snowboarding hai ca ma bag la somn ca-s rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 numai in distractii o tineti ... didi sper ca nu o sa`i pui floricele pe carene )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 numai in distractii o tineti ... didi sper ca nu o sa`i pui floricele pe carene )) PAI DACA MA SUPAR PUN NISTE FLUTURASI...ROZ... ))) ITI DAI SEAMA CE VEDETA DEVIN...O SA MA RECUNOASCA LUMEA PE STRADA ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 PAI DACA MA SUPAR PUN NISTE FLUTURASI...ROZ... ))) ITI DAI SEAMA CE VEDETA DEVIN...O SA MA RECUNOASCA LUMEA PE STRADA ) Da, ar fi fain un paint job cu motive florale, cu fluturasi, cu albinute, dar cu conditia sa fie bine facut. Horica tata, niste vin adusesti de la tine de la VL... ca de cand ne minti ca ne aduci si noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Da, ar fi fain un paint job cu motive florale, cu fluturasi, cu albinute, dar cu conditia sa fie bine facut. Horica tata, niste vin adusesti de la tine de la VL... ca de cand ne minti ca ne aduci si noua... ia terminati-va ma cu floricele , fluturasi si alte taratoare ca nu imi transform eu bestia intr-un motor de p.... fata! si da horia, cand aduci vinu ala ca m-a terminat metalu cu vinu tau ca ce bun e si ce savoare si ... poate vii fara vin ca iti spargem cauciucele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 sunteti niste hoti !!! am mai adus vin .. da deh omu lacom nu e satisfacut... iti mai aduc ma claudiule cand vin ... acum na ramane de vazut )) si didi tu n`ai voie sa consumi alcool... tocmai ai suferit o buba )) si iei medicamente > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 sunteti niste hoti !!! am mai adus vin .. da deh omu lacom nu e satisfacut... iti mai aduc ma claudiule cand vin ... acum na ramane de vazut )) si didi tu n`ai voie sa consumi alcool... tocmai ai suferit o buba )) si iei medicamente > ce medicamente iau ma?? stii tu ceva ce eu nu stiu? din contra acum pot sa beau ca nu am ce sa conduc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate