Metal Heart Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ia ziceti, cam ce planuri aveti, ca am vazut ca s-a cam spart gasca... Nu prea va mai place cu jmekerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 am trecu in seara asta pe la rond calare pe blackie dar era pustiu, daor 3 mobre parcate in fata la carciuma, in rest nimeni cunoscut. cred ca de 1 mai daca am ceva buget ma duc la munte sa fac proba la cort ca il am de mult si nu am l-am dezvirginat eu astept deocamdata data de 30 sa fac calcule peste calcule si sa vad ce bani imi permit pt aceasta calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 pai s-a cam spart gasca cu pastele asta )) vine si 1 mai si na lumea isi face planuri ..si tot felu de probleme pana la urma o sa ne intalnim sa dovedim vinu ... n`ai ce face nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 am trecu in seara asta pe la rond calare pe blackie dar era pustiu, daor 3 mobre parcate in fata la carciuma, in rest nimeni cunoscut. cred ca de 1 mai daca am ceva buget ma duc la munte sa fac proba la cort ca il am de mult si nu am l-am dezvirginat eu astept deocamdata data de 30 sa fac calcule peste calcule si sa vad ce bani imi permit pt aceasta calatorie Eu am ajuns pe la vreo 9 si un pic, si am mai gasit cu cine sa stau la o barfa. Haideti sa ne vedem in seara asta, undeva pe la vreo 7:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Eu am ajuns pe la vreo 9 si un pic, si am mai gasit cu cine sa stau la o barfa. Haideti sa ne vedem in seara asta, undeva pe la vreo 7:30. Eu am mai trecut duminica pe acolo....nu era nimeni , ieri am dat o tura pe seara dar era frig de crapau pietrele, eu mai astept caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 maine muncesc ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Maine la 10:30 se da adunarea la Rond pentru plecatu' in gasca la miting. Sper ca vremea sa tina cu noi. Editat Aprilie 24, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 la 9.30 eram acolo din pacate la 10.00 a trebuit sa plec ca incepeam munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) la 9.30 eram acolo din pacate la 10.00 a trebuit sa plec ca incepeam munca Da' o tura dam si noi azi? In 20 de minute ma vad cu Subti la Petromul de la Diham. Care se mai baga SMS. Editat Aprilie 26, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Mai servim un Rond pe la 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Mai servim un Rond pe la 7? Sal la toata lumea eu zic prezent la rond maine adica luni pe la un 19,30 asa ca toate bune !!!!!!!!!! asfalt uscat !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Sal la toata lumea eu zic prezent la rond maine adica luni pe la un 19,30 asa ca toate bune !!!!!!!!!! asfalt uscat !!!!!!!!!!!! Ne gasesti la locul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 vin si eu cu conserva cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Deci, sa va aud cu 1 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Deci, sa va aud cu 1 mai. bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 bem? Impreuna organizat sau fiecare pe unde apuca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 hai ce facem de 1 mai ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 hai ce facem de 1 mai ? )) trezeste-te ma... ce-ai fumat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Buey, ce ziceti ma de Trotinel (vezi linkul de mai jos)? Vorba cuiva, bine ca mai sunt forumisti care mai stiu sa si mearga! /index.php?showtopic=355705 Didi, cred ca si tu stateai aproape de el cu SV-ul tau. Auzi tu, doar 232 cu Fireblade d'o mie. Pai cu viteza asta noi facem touring, si n-avem decat de 600 . Cornel, colegul meu cu GS500-le albastru merge pe DN numai in blana cu el, ne povesteste la birou ca se satura cat merge cu 170 =)) Sunt curios cat o sa-l tina motocicleta, la modul ca face cam 800 km pe saptamana (in fiecare zi naveta Bucuresti - Ploiesti, plus plimbarile de weekend). Costin, cel cu RR-ul cu saua galbena cica a vrut sa-l opreasca politia in localitate.... avea 150 ) Eu am fost sambata acum la tzara cu masina, si guess what, am vazut doo radare fixe pe care nu le-am vazut cand am fost cu motocicleta. ) Horica tata, tu ce ne povestesti de pe la mare? Daca nu pe strada, atunci unde?? Editat Mai 5, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Didi, cred ca si tu stateai aproape de el cu SV-ul tau. Auzi tu, doar 232 cu Fireblade d'o mie. bai....pai daca ma supar o dau pe-o roata cu viteza aia...sv rulez ( dar trebuie reparat mai intai )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 sunteti cu capu eu mai putin de 300 nu o las =)) PS eu pot sa merg fara roti pe asfalt la viteza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Ceva convocarea marelui rond in seara asta sa-i stabilim pedeapsa lui Trotinel? pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 bai claudiule ... la mare a fost frumos da nu prea.. ziua era mm.... afara urat si la after frumos ... si cand se lasa` seara era si mai frumos vreme de cacao cu lapte ... si puhoi de lume... PS: in legatura cu colegu cu rulatu la 200+ nu`l mai judecati gresit .. ca mai cunosc si eu cativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Ceva convocarea marelui rond in seara asta sa-i stabilim pedeapsa lui Trotinel? pe la ce ora? Buei, scuze ca na... aseara am stat la arc pana mai tarziu, pana s-a dus ploaia si s-au scuturat norii si apoi am venit la Rond. Dupa Rond am plecat unde se strang baietii sa faca prostii dar aseara fiind cam frig, a fost liniste. Vedem in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate