Razorbladed Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ba da nu e devreme la 09:30? eu la 08:00 scap de la munca. si nu mi a junge juma de ora sa ma odihnesc. da' mult mai vreti sa mancati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 question: cine aduce gratar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Ziua buna la toatat lumea... Deci s-a stabilt..maine la 9.30...ok Razor...poti sa te odihnesti si la gratar..cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 o sa vin dupa...va gasesc eu, mancailor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 din partea mea e ok la 9:30..... oricum tre sa merem si la cumparaturi si etc... o sa stam ceva timp si p acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 cristi zicea ca vine sotia lui cu masina..deci nu ar fi o poroblema la carat.. Dar ce parere aveti despre masrul pt gabone..cu pdl-ul..? Ati citit pe forum? Va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 question: cine aduce gratar??? intrebare pertinenta !!! care ia grataru' in spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 poi grataru probabil il bagam la cry in masina k am inteles k vine cu sotia lui cu masina... da ideea e cine are gratar si il aduce..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Aia e problema..gratarul??????????????? Facem noi rost de gratar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Aia e problema..gratarul??????????????? Facem noi rost de gratar.. dap, pai vine si dom' Profesor cu chopperul...eventual prajim carnea pe V-ul lui =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Nu ..ca se prajeste prea tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) muzica .... poate aduce careva vreo chitara sa ne jucam cu ea )) Editat Mai 24, 2008 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) hai ca ma bag si eu la gratar claudiu_is_here e id-ul meu, sa curga buzz-urile sa vedem ce si cum facem, care cine ce aduce.... vin cu nevasta-mea cu masina. Editat Mai 24, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 asa t vrem metal heart poi n intalnim la 9 juma la rond la maior coravu si o sa n oprim prin careffour la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Corect..asa ramane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ok, destinatia exacta? care carrefour? cine, care cum cu ce merge? va dati seama ca noi cu masina nu prea o sa putem tine pasul cu voi, mai ales ca maine o sa fie cam crima la iesirea spre DN (am inteles ca vreti la snagov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Ai dreptate..dar eu nu am idei..acum:( Sa iasa in fata aia cu idei mai multe si mai bune.... Sau..cel mai bine stabilim la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 "fata aia" am inteles ca s-a dus sa bage un somnic. ne vedem diseara la 8 la rond sa stabilim exact. luati-va agende si pixuri la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 "fata aia" am inteles ca s-a dus sa bage un somnic.ne vedem diseara la 8 la rond sa stabilim exact. luati-va agende si pixuri la voi asa, sa ne organizam ce mama ma-sii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) asa, sa ne organizam ce mama ma-sii bre, io dupa betivaneala de aseara m-am trezit abia acum....observ ca vecinii planuiesc gratar, si e implicat si cry, vecinu meu....m-as baga si eu de ma primiti....am si chitara, si am si-un jaf de laptop la care tine o ora bateria si pe care am muzica buna pt roackerii satanisti mancatori de gratar....da la chitara nu cant io, ca imi tai degetele in corzi... deci...? PS: si un gratar s-ar putea sa am, da nu stiu pe unde mai e pus Editat Mai 24, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) deci, vii deseara la 8 la rondul de pe Maior Coravu si-ti expui toate cele. o comisie formata ad-hoc din membrii de vaza prezenti la adunare, care, in umrma unei dezbateri, va lua o decizie in privinta ta. ) Editat Mai 24, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 deci, vii deseara la 8 la rondul de pe Maior Coravu si-ti expui toate cele. o comisie formata ad-hoc din membrii de vaza prezenti la adunare, care, in umrma unei dezbateri, va lua o decizie in privinta ta. ) ) bre, pai la mine-i buba ca-s in pana de motor si masina, asa ca ratb-u, carand toate cele, m-ar omora lasa ca vb si cu cry-u(a se citi craiu) si vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 F TAREEEEEEEEEE faza cu "sa iasa in fatza fata aia " ))))) nha k sa trezit si "fata aia " ))) mey drept sa va spun .... maine avand in vedere k e duminik..... probabil drumurile spre padure sau etc vor fi toate aglomerate, indiferent k merem spre snagov, branesti sau etc...k nu cred k suntem singurii care vom mere la padure..... asa k nu stiu dak neaparat e o afacere sa evitam snagovu..... iarasi o idee ar fi cei cu masinile sa mearga in fatza sau cel mai bine sa inchida grupu d mobre... gen o masina in fatza, gen una in spate.... si asa nici nu neam pierde..... si neam si perfectiona mersu in grup zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ANo..dezvoltam subiectul diseara la rond Catule..daca vrei..vine unu dintre noi si te ia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ok... sar putea sa intarzi putin insa k nuj cand imi da aia drumu d la meditatii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate