dihania Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 ya si vezi, mai sunt portiuni neasfaltate dar drumul e ok. am vazut destui cu SS-uri ) mult prea tare...abia astept sa ajung si eu pe acolo!! mersi de filmulet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 mult prea tare...abia astept sa ajung si eu pe acolo!! mersi de filmulet! nu stiu daca ai sesizat dar e facut de mine filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Bun filmuletul dar ai mers prea repede pentru peisajul ala Spre Ranca vreau sa ajung vara asta ca e asfaltat recent si sunt niste curbe bestiale. Anul trecut am fost cu masina si mi am uzat placutele. Editat Iunie 7, 2011 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Bun filmuletul dar ai mers prea repede pentru peisajul ala Spre Ranca vreau sa ajung vara asta ca e asfaltat recent si sunt niste curbe bestiale. Anul trecut am fost cu masina si mi am uzat placutele. nu am avut mai mult de 100-110 ala e tare? da sa vii dinspre novaci spre ranca ca sa fie fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) nu stiu daca ai sesizat dar e facut de mine filmuletul da ma zeule...am observat! ofrande tie preamaritule! Editat Iunie 8, 2011 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 bai lume .. vinerea asta credeti ca avem si noi sanse sa ne strangem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Unde sa ne strangem ma, nu te laudai ca pleci hai-hui? PS: daca ma inviti, vin si eu Dar cineva va trebui sa ma duca si acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 sa te duca o fata acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Da, sa stii chiar se simte nevoie de o mana de femeie la mine acasa O mana ferma de femeie care sa stie sa tina bine un mop, o matura si un fier de calcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Da, sa stii chiar se simte nevoie de o mana de femeie la mine acasa O mana ferma de femeie care sa stie sa tina bine un mop, o matura si un fier de calcat. ha ha ha, si eu care credeam ca ai nevoie de o fata-mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Nu.. mecanic am, dar nu prea am materie prima pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 bai lume .. vinerea asta credeti ca avem si noi sanse sa ne strangem? da fata , ne vedem! ai ajuns acasa? Da, sa stii chiar se simte nevoie de o mana de femeie la mine acasa O mana ferma de femeie care sa stie sa tina bine un mop, o matura si un fier de calcat. si cristina ce zice de treaba asta? ha ha ha, si eu care credeam ca ai nevoie de o fata-mecanic pai iti dai seama ca daca de asta ar fi avut nevoie mi-ar fi zbarnait telefonul pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 si cristina ce zice de treaba asta? Iti dai seama ca o sa se bucure daca o sa gaseasca (virgula) casa pusa la punct , mancare in frigider si barbatul satul Nu asta-i visul oricarei gospodine desavarsite si visul oricarui barbat e sa-si faca femeia fericita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Iti dai seama ca o sa se bucure daca o sa gaseasca (virgula) casa pusa la punct , mancare in frigider si barbatul satul Nu asta-i visul oricarei gospodine desavarsite si visul oricarui barbat e sa-si faca femeia fericita! "gospodina".... asta suna a injuratura!!! ai putea sa incerci sa vezi ce iese, dar eu pariez pe cristina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 pai nu ti-am zis ma ca imi faceam bagajele de atunci sa plec? am plecat de miercuri ... diana m-am intors abia luni noapte .. am lungit-o cat am putut ..si marti dim la munci, unde l-am blestemat pe ala care a inventat munca si intoarcerea din concediu (( deeeci .. ceva azi? o samananta .. un suc o atentie ceva? o gospodina pt claudiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 pai nu ti-am zis ma ca imi faceam bagajele de atunci sa plec? am plecat de miercuri ... diana m-am intors abia luni noapte .. am lungit-o cat am putut ..si marti dim la munci, unde l-am blestemat pe ala care a inventat munca si intoarcerea din concediu (( deeeci .. ceva azi? o samananta .. un suc o atentie ceva? o gospodina pt claudiu? eu ma bag. la 8.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 hai ca venim si noi ..nu stiu ora ca tre sa merg la cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 bai nene ..data viitoare ne auzim la tel ..scriem si aici pt restul ..dar si la tel ca sa fim siguri ..eu n-am mai verificat forumul si n-am mai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 bai nene ..data viitoare ne auzim la tel ..scriem si aici pt restul ..dar si la tel ca sa fim siguri ..eu n-am mai verificat forumul si n-am mai venit a plouat nu am mai venit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 a plouat nu am mai venit... m-=am linistit atunci ..credeam ca iar v-ati vazut fara mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 m-=am linistit atunci ..credeam ca iar v-ati vazut fara mine vinerea asta pe la 8.00? mi-e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 vinerea asta pe la 8.00? mi-e dor de voi asa ramane .. da?deci nu va mai suciti .. va notati in agenda ca vineri la 8 aveti treaba .. si gata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 asa ramane .. da?deci nu va mai suciti .. va notati in agenda ca vineri la 8 aveti treaba .. si gata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Bah, tu cand pleci la Gura Portitei, ca se plangea Costi ca n-are cu cine iesi la plimbari. I-am zis sa-ti faca o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Bah, tu cand pleci la Gura Portitei, ca se plangea Costi ca n-are cu cine iesi la plimbari. I-am zis sa-ti faca o intrebare. sambata dimineata plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate