mihaip Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Arata frumos. "Gica exhaust patches". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Arata frumos."Gica exhaust patches". super frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Arata bine...cand o testam??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 multumesc chiar ma gandesc sa ii fac publicitate , sa vedem daca e interesat Aveti idee unde pot gasi un arc , din acela cu care se prinde toba finala de galerie? aici se vede mai bine despre ce arc am nevoie. trebuie sa se prinda pe "urechea" aia http://i135.photobucket.com/albums/q133/BoboRVF/X003.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Tunungboy, cum a batut niturile pe dinauntru? A demontat teava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 nu! cica e un sistem prin presiune cu un fel de ciocan. Nu a demontat tabla. Niturile originale sunt la locul lor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sunt pop nituri mai baieti, se trag cu clestele ( cleste special de tras nituri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sunt pop nituri mai baieti, se trag cu clestele ( cleste special de tras nituri) Pop-niturile din aluminiu se trag foarte usor cu cleste luat de la tarabe In schimb cele din fier (cu o duritate mai mare si rezistenta buna la tragere) se trag cu un pistol cu aer comprimat special pt asa ceva(ala nu mai are moarte).Din poza nu prea iti dai seama din ce material sunt dar ideea e ca s-a facut treaba buna. P.S.Mai nene io i-am dat zeci de gauri si tot nu se aude si tu o astupi .Am incercat in fel si chip cu pasla,fara pasla, gauri in toate tevile de prin ea..etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Pop-niturile din aluminiu se trag foarte usor cu cleste luat de la tarabe In schimb cele din fier (cu o duritate mai mare si rezistenta buna la tragere) se trag cu un pistol cu aer comprimat special pt asa ceva(ala nu mai are moarte). eeeee, aici te contrazic, am tras nituri mari de inox tot cu un cleste, ce-i drept mai mare, dar nu cu aer comprimat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate