Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Deci, dupa 9 ani de pauza in ale motoarelor (because of nevasta isterica), inainte fiind un user de carenate, m-am hotarat (dupa ce am scapat de nevasta 1.0) sa-mi reiau vekile obiceiuri bune si frumoase.... asa ca da-i si calareste netul, pana am dat de o preacuvioasa Suzy Marauder VZ800, care merge belea, sa dea dracii sub seaua ei... mdeh, ce sa zic, saltul de la carenate la chopper este oarecum brutal, dar am descoperit cu placere farmecul plimbarii cu un motor care face un zgomot pervers de rotund... va prezint mai jos scula... Ride safe! P.S: Observati in prima poza cum m-am dus sa-mi cumpar motor, in papuci si in tricou.... asa am venit pe Bucuresti-Pitesti. Cand m-am dat jos eram verde demushte si paralizat de konga:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 inca una.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 si hai, inca una si gata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 S-o stapanesti sanatos... Ce versiune este in poza a II-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 Thanx! Ce versiune?!? N-as putea sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Super motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 Thanx! Azi se lasa cu ceva meeting la Arc? E miercuri, nu de alta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Ca de obicei, la 19 la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Frumoasa! Bravo! Bine ai venit printre chopperisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 A auzit careva de vreo Yamaxa V-Max 1200 de vanzare (in afarade aia din Ploiesti care taman s-a vandut) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Super motoru' tau. Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 multumesc. Motorul ala din avatar e al tau? Daca da, e belea de belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Al meu e. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 Sa-l stapanesti sanatos. Cat te-a costat scula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 26, 2004 Admin Share Postat Mai 26, 2004 Deci, dupa 9 ani de pauza in ale motoarelor (because of nevasta isterica), inainte fiind un user de carenate, m-am hotarat (dupa ce am scapat de nevasta 1.0) sa-mi reiau vekile obiceiuri bune si frumoase.... Ai grija cu virusii astia S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Sanatate si numai bine! Si asfalt uscat! P.S. am impresia ca in poza nr. 2 e doar o versiune beta, am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Frumoasa foc!S-o stapanesti sanatos si iubit de cine vrei tu,numai de nevasta 1.0 nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 27, 2004 Autor Share Postat Mai 27, 2004 hehehe, merci de urari )))) In general nu fac de 2 ori aceeasi greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 27, 2004 Autor Share Postat Mai 27, 2004 Sanatate si numai bine! Si asfalt uscat! P.S. am impresia ca in poza nr. 2 e doar o versiune beta, am dreptate? Hades: patches not yet required:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 super motorul.........sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 27, 2004 Autor Share Postat Mai 27, 2004 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Thanx! Ce versiune?!? N-as putea sa spun 1.0 sigur nu este ca tocmai ce a scapat de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 27, 2004 Autor Share Postat Mai 27, 2004 si nu e nevasta, I might add Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate