Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Joi sper sa fie frumos si cald...Am incercat sa ma dau pe rahanu' asta de vreme si cauciucu' spate e f nervos. :bounce:

Daca vrei sa te dai non-reising, merge la un 60-70, fara frane/accelerari bruste, e destul ce "cool" :laugh:

Hai mai copii si pe ploaie ca asa-i romantische :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei sa te dai non-reising, merge la un 60-70, fara frane/accelerari bruste, e destul ce "cool" :bounce:

Hai mai copii si pe ploaie ca asa-i romantische :laugh:

Pai mergi cu 60-70 fara si fara si fara...Da' in curbe e mai naspa treaba,mai ales ca mie nu mi-a venit nici pana acum cauciucu' fata

Link spre comentariu

Salutare lume, m-am trezit si eu acum la spartul sezonului. Bine v-am gasit.

Ai cumva undertail la moto si vii pe la Arc? Daca da, e foarte smechere Honda ta :bounce:

Link spre comentariu

Salutare ! Sunt proaspat posesor al unui CBR 600 F4i Sport din 2001. O sa vina si pozele cat de curand. Momentan am o mare rugaminte , poate sa ma ajute cineva cu un manual al proprietarului pentru modelul asta? L-am gasit pe cel de service si nu il am pe asta, daca puteti dati-mi un pm cu linkul de unde il pot lua. Multumesc frumos.

P.S. : Am uitat sa ma prezint, Alex ma numesc.

Link spre comentariu

Salutare ! Sunt proaspat posesor al unui CBR 600 F4i Sport din 2001. O sa vina si pozele cat de curand. Momentan am o mare rugaminte , poate sa ma ajute cineva cu un manual al proprietarului pentru modelul asta? L-am gasit pe cel de service si nu il am pe asta, daca puteti dati-mi un pm cu linkul de unde il pot lua. Multumesc frumos.

Sa te bucuri de ea !!! Si eu am modelul asta ...dar tot fara manual.

Salutare lume, m-am trezit si eu acum la spartul sezonului. Bine v-am gasit.

Bine ai venit ! Niciodata nu e prea tarziu ...

Link spre comentariu

E acelasi manual. Si eu am crezut ca e diferenta dar nu e, oriunde ai sa-l gasesti sub denumirea de Owner's Manual, sa stii ca e aceiasi chestie cu Service Manual. :bounce:

Link spre comentariu

Oh , really? Pai ma asteptam sa scrie chestii de genu ... la cat trebuie facut un schimb de ulei, filtre, uleiul din furca si altele gen ... cum se folosesc cele 2 butoane care la am pe marginea afisajului(desi am descoperit usor) , dar stiu ca la masini arata cu totul altfel owner`s manual decat service manual.

Ma rog , bine ca mi-am zis sa nu imi mai storc creierii sa gasesc atunci.

Mersi si asfalt uscat (macar de joi incolo)

Link spre comentariu

Eu nu cred ca e acelasi lucru, intrun owner's manual ar trebui sa'ti prezinte comenzile, intervalele de revizii & shit, pe cand in manualul de service iti spune cum se desface motorul & (other) shit.

Service manual nu iti da dealerul la cumpararea motorului de nou. :P

E corect ce zici tu. Vroiam sa zic ca Owner's Manual nu-l gasesti nicaieri. Daca gasesti owner's manual, defapt e service manual cu alt nume :laugh: Eu mi-am luat vreo 20 tepe si m-am lecuit de cautat :bounce:

Shin: Use the FORCE!

Link spre comentariu

Mai am o intrebare .... intalniri periodice (saptamanale) avem si noi? Ca sincer de cele de miercurea de la Arc am inteles ca s-au cam stricat in ultima vreme .... si mi-ar face mare placere sa stau de vorba cu alti detinatori de Honda.

Link spre comentariu

Nu stiu daca o sa ajung chiar la 19:00 , dar la ora 20:00 sigur vin , sper sa mai fie cineva pe acolo :laugh:

Pai unii mai sunt la munci...deci cred ca se va muta ,sau mai bine zis intinde pana pe la 8...8 si ceva(sper) :bounce:

Link spre comentariu

Aha , am inteles. Ei erau din aia care respecta legea, dar pot sa pun pariu ca erau ascunsi cu radarul.

Nasol. Bine macar ca nu ai patit-o in plin sezon. Mult mai multa bafta in continuare!

Link spre comentariu

salut,

am o rugaminte le voi. am un fsport si cred ca am o problema cu rezervorul, cand deschid busonul parca deschid o sticla de sampanie asa presiune are, e normal ?

Ai un furtun infundat.

Rezolva-l repejor, un amic are rezervorul indoit frumos spre inauntru din cauza vidului care s-a creat, si ca nu l-a rezolvat la timp.

Link spre comentariu