Jawa Script Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Donez doua anvelope tube type Metzeler Enduro 1 (3.00/21 51 R) si Enduro 2 (4.00/18 64 R). Desi au o varsta nu sunt inca durificate, dar chiar de off road fiind, pe partea centala de rulare cam sunt spre limita legalitatii. Ma rog, daca fac trebuinta cuiva e ok, daca nu, la resapare cu ele. Se pot inmana personal in Constanta sau trimite prin curierat rapid (bolduit intentionat, poate de data asta se vede) cu plata transportului la destinatie. Imi rezerv dreptul de a selecta donatarul pentru ca am vazut ca exista specimene care nu ridica produsele de la curier cand acestea sosesc. Detalii PM sau 0746646077. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 (editat) Donez doua anvelope tube type Metzeler Enduro 1 (3.00/21 51 R) si Enduro 2 (4.00/18 64 R). Desi au o varsta nu sunt inca durificate, dar chiar de off road fiind, pe partea centala de rulare cam sunt spre limita legalitatii. Ma rog, daca fac trebuinta cuiva e ok, daca nu, la resapare cu ele. Se pot inmana personal in Constanta sau trimite prin curierat rapid (bolduit intentionat, poate de data asta se vede) cu plata transportului la destinatie. Imi rezerv dreptul de a selecta donatarul pentru ca am vazut ca exista specimene care nu ridica produsele de la curier cand acestea sosesc. Detalii PM sau 0746646077. as avea mare nevoie de Enduro 2 (4.00/18 64 R) al meu este trecut de limita si durificat pe deasupra; pe fata nu se potriveste Enduro 1 ca am jawa350/638 cu roata pe fata de r18 daca mi-ai putea trimite Enduro 2 as fi recunoscator asta e cauciucul meu de pe spate Editat August 29, 2011 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Ok, cel pe 18´ va merge spre Vaslui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 si iata si poza cu casca. nici gratis nu vine cineva s-o ia? atat ne-am facut de comozi sau de avuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Vin eu sa o iau de la Dona,atunci cand vii tu acasa si ne intalnim la 4beri!ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 nici gratis nu vine cineva s-o ia? atat ne-am facut de comozi sau de avuti? Dacă nu ai stabilit nimic concret cu altcineva, spune-mi unde Âşi când să vin chiar azi. Am cui s-o pun în cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 nici gratis nu vine cineva s-o ia? atat ne-am facut de comozi sau de avuti? pai am stabilit pe messenger ca ne vedem joi dupa 17 ca am drum in bucuresti! nu ramane valabil?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Donez un cadru de ataÂş de Nipru, e golaÂş, fără nuci sau tiranți, Âşi o basculă de solo. ÂŞtiți povestea, îmi rezerv dreptul de a alege viitorul proprietar. Pentru ca cine l-a rezervat nu are chef sa vina dupa el, se repune la donatii. Cred ca este cadru de atas de k650/mt9, probabil ceva mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Ok, cel pe 18´ va merge spre Vaslui. Am primit azi cauciucul Foarte multumit Multumesc mult Jawa Script! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 o casca integrala marime S. O donez cui are o comunista si ii este utila. Cine vrea ii trimit si o poza pe PM. casca a ajuns la mine! multumesc motorist1! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 (editat) Se doneaza sa IJ 56 Editat Octombrie 12, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Se doneaza ce se vede in foto ,cei intereseati sa sune 0740376555 sau sa anunte aici . Un carburator mobra incomplet . Un releu rusesc probabil de Lada nu stiu daca merge si pe IJ Si un semnal ETZ plus ce se mai vede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 daca nu a revendicat nimeni carburatorul de mobra, l-as vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 daca nu a revendicat nimeni carburatorul de mobra, l-as vreau eu OK ma suni cind poti venii dupa el . Se doneaza ce se vede in foto ,cei intereseati sa sune 0740376555 sau sa anunte aici . Un carburator mobra incomplet . Un releu rusesc probabil de Lada nu stiu daca merge si pe IJ Si un semnal ETZ plus ce se mai vede . S-a revendicat si releul de incarcare , a mai ramas semnal de ETZ cu inca o sticla de rezarva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 E semnal de ETZ251 discutabil(sunt mai multe modele dintre care nu toate trec RAR-ul), cele de ETZ250 sunt rotunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Are cineva de donat un lanț vechi de Jawa? Schimbat din cauza folosirii Âşi aruncat pe undeva... Îmi trebe la pănărama de teren ce am de gînd să mi-o întocmesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 poate foloseste cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 poate foloseste cuiva vreau eu contactul! daca nu s-a abonat nimeni, bineinteles! Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 imi pare rau ca nu am specificat, se dau numai la pachet,nu pot sa fac mai multe drumuri la posta(piesele sunt de dnepr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 imi pare rau ca nu am specificat, se dau numai la pachet,nu pot sa fac mai multe drumuri la posta(piesele sunt de dnepr) Am inteles; nicio problema! Pentru mine nu arde! Daca nu le vrea nimeni nimeni, le iau eu toate si impart ce nu imi trebuie celor care au nevoie, tot ca donatie! Dar sper ca cei care au Nipru le vor solicita! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) lidi din tecuci a fost primul doritor de pachet.astept adresa pe pm 13.02.2012 a plecat coletul catre lidi, cand o ajunge... Editat Februarie 13, 2012 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 cre ca cu viscolu' de doua jumate......merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Nu are cineva niste piese de mobra s50? am mare nevoie de niste segmenti,cilindru si niste sigurante care tin boltul de la piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Nu are cineva niste piese de mobra s50? am mare nevoie de niste segmenti,cilindru si niste sigurante care tin boltul de la piston am inteles ca se potrivesc de honda dio piston ,segmenti , bolt . AICI Editat Februarie 13, 2012 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 am inteles ca se potrivesc de honda dio piston ,segmenti , bolt . AICI Si mi-ar mai trebuii cilindru asta e cel mai important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate