Lolo_ID Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 (editat) Se doneaza sa IJ 56 Editat Octombrie 12, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Se doneaza ce se vede in foto ,cei intereseati sa sune 0740376555 sau sa anunte aici . Un carburator mobra incomplet . Un releu rusesc probabil de Lada nu stiu daca merge si pe IJ Si un semnal ETZ plus ce se mai vede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 daca nu a revendicat nimeni carburatorul de mobra, l-as vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 daca nu a revendicat nimeni carburatorul de mobra, l-as vreau eu OK ma suni cind poti venii dupa el . Se doneaza ce se vede in foto ,cei intereseati sa sune 0740376555 sau sa anunte aici . Un carburator mobra incomplet . Un releu rusesc probabil de Lada nu stiu daca merge si pe IJ Si un semnal ETZ plus ce se mai vede . S-a revendicat si releul de incarcare , a mai ramas semnal de ETZ cu inca o sticla de rezarva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 E semnal de ETZ251 discutabil(sunt mai multe modele dintre care nu toate trec RAR-ul), cele de ETZ250 sunt rotunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Are cineva de donat un lanț vechi de Jawa? Schimbat din cauza folosirii Âşi aruncat pe undeva... Îmi trebe la pănărama de teren ce am de gînd să mi-o întocmesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 poate foloseste cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 poate foloseste cuiva vreau eu contactul! daca nu s-a abonat nimeni, bineinteles! Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 imi pare rau ca nu am specificat, se dau numai la pachet,nu pot sa fac mai multe drumuri la posta(piesele sunt de dnepr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 imi pare rau ca nu am specificat, se dau numai la pachet,nu pot sa fac mai multe drumuri la posta(piesele sunt de dnepr) Am inteles; nicio problema! Pentru mine nu arde! Daca nu le vrea nimeni nimeni, le iau eu toate si impart ce nu imi trebuie celor care au nevoie, tot ca donatie! Dar sper ca cei care au Nipru le vor solicita! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) lidi din tecuci a fost primul doritor de pachet.astept adresa pe pm 13.02.2012 a plecat coletul catre lidi, cand o ajunge... Editat Februarie 13, 2012 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 cre ca cu viscolu' de doua jumate......merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Nu are cineva niste piese de mobra s50? am mare nevoie de niste segmenti,cilindru si niste sigurante care tin boltul de la piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Nu are cineva niste piese de mobra s50? am mare nevoie de niste segmenti,cilindru si niste sigurante care tin boltul de la piston am inteles ca se potrivesc de honda dio piston ,segmenti , bolt . AICI Editat Februarie 13, 2012 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 am inteles ca se potrivesc de honda dio piston ,segmenti , bolt . AICI Si mi-ar mai trebuii cilindru asta e cel mai important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Un electrorahat, un carbelitor Carfil, probabil de Mobra. Releul nu e de donat, e de schimbat cu altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Daca are cineva nevoie dati un PM, in caz contrar ajung la pubela, ocupand spatiu degeaba. Rezervorul sta de peste 15 ani printr-o boxa. Farul e posibil sa provina de la o masina. 'Obiectele' se afla in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Daca are cineva nevoie dati un PM, in caz contrar ajung la pubela, ocupand spatiu degeaba. Rezervorul sta de peste 15 ani printr-o boxa. Farul e posibil sa provina de la o masina. 'Obiectele' se afla in Iasi. Daca nu trebuie la nimeni, rezervorul il vreau eu. Am un plan mare cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Si eu las vrea. Am un Cz si nu am rezervoru orijinal,,pacat sa fie taiat . multumesc ptr intelegere h.h Editat Martie 19, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Un electrorahat, un carbelitor Carfil, probabil de Mobra. Releul nu e de donat, e de schimbat cu altceva. Rahatoalternatorul a plecat, a mai ramas carbelitorul de Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Pentru ca am suparat doi oameni(prin neatentia mea )am hotarat sa renunt la vanzarea pieselor ramase si sa le donez .Cer public scuze inca o data celor doi, aurelian_mz_rt125 si mpc. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 vreau eu tot ce mai este in prima poza.ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 In ordinea stricta a solicitarii, Carburatorul si cele 2 manete pleaca la shumydan ,restul de pe poza insemnata la userul cuxi.Au ramas aripile, ghidonul si tobele. Sa va foloseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 A plecat si ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate