Lupu.D Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Si eu sunt tot din Bucuresti, dar ramane sa ne auzim dupa sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 Donez o pereche carburatoare Keihin care au fost montate pe o Nipra candva , se dau cu tot cu piesele si flansele cu care au fost montate . Eu le-am cumparat de pe forum de la cineva din Oradea si nu stiu prea multe despre ele doar ca au functionat pe Nipru si au fost demontate stare de functionare , de atunci au zacut un timp la el in garaj la fel si la mine vreo doi ani parca asa ca cine le doreste poate veni sa le ridice din Chitila , tel 0740376555 Carburatoarele sunt deja rezervate pt. Mihai Prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Daca are cineva nevoie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 La 18.12.2018 la 17:16, adrian1000cc a spus: De dat una bucata toba si cot evacuare. Nu stiu de la ce vin, eu le-am primit pe Simson Sport (evident nu sunt din filmul ala) Tot de dat, una rama far, cu diametrul un pic mai mare decat ce are Simsonul. Ceva cehesc a fost donator! Sper sa fie de folos cuiva Au plecat fierataniile spre locuri mai bune. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyR1 Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 La 30.01.2019 la 20:00, Cristi PH a spus: Daca are cineva nevoie, Salut Daca mai sant piesele si merg pe IJ 56 as fi interesat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Acum 1 oră, gabyR1 a spus: Salut Daca mai sant piesele si merg pe IJ 56 as fi interesat. Multumesc. Salut, piesele nu mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Iulie 13, 2019 Share Postat Iulie 13, 2019 donez pentru comunistii pasionati de vechituri de prin casa, nu sunt legate de. moto insa poate e cineva dispus sa se deplaseze pe calea vitan vis a vis de stadion Olimpia sa le ridice, deci doar București si cu o mașină, cu cat mai repede cu atat mai bine, de preferat ar fi sa le ia pe toate odată, sa scap de o grijă dacă respctivul dorește sa doneze cat il. lasa inima, banii vor ajunge transformati in bunuri utile unor familii nevoiașe, nu oblig pe nimeni sa doneze, le puteți lua si pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Oooo mishtocutze chestii! Vezi ca m de cusut e vandabila pe olx. La aspiratorul Raketa si niscai scule m-as baga si eu, daca mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Salut. Menghina mai este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Noiembrie 17, 2019 Share Postat Noiembrie 17, 2019 La 13.07.2019 la 17:32, zu1u a spus: donez pentru comunistii pasionati de vechituri de prin casa, nu sunt legate de. moto insa poate e cineva dispus sa se deplaseze pe calea vitan vis a vis de stadion Olimpia sa le ridice, deci doar București si cu o mașină, cu cat mai repede cu atat mai bine, de preferat ar fi sa le ia pe toate odată, sa scap de o grijă dacă respctivul dorește sa doneze cat il. lasa inima, banii vor ajunge transformati in bunuri utile unor familii nevoiașe, nu oblig pe nimeni sa doneze, le puteți lua si pe gratis Nu mai este de actualitate, nu stiu ce s-a ales de ele, nu m-a contactat nimeni in saptamana aceea asa ca eu am fost nevoit sa le abandonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 10, 2020 Share Postat Noiembrie 10, 2020 Salut! Donez piesele din imagine,setul e funcțional,l-am dat jos de nevoie,pistonul are bolț,siguranțe,bucșa cu role.Cine-l vrea,dați un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 10, 2020 Share Postat Noiembrie 10, 2020 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Salut! Donez piesele din imagine,setul e funcțional,l-am dat jos de nevoie,pistonul are bolț,siguranțe,bucșa cu role.Cine-l vrea,dați un mesaj. Farul il vreau eu daca il poti trimite cu posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 10, 2020 Share Postat Noiembrie 10, 2020 (editat) Vă salut! Piesele plleacă la M72story.A fost primul care a răspuns.Mulțumesc! Editat Noiembrie 10, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Cine are nevoie,200 iglițe,și ceva mânere din lemn,pentru pile,șurubelnițe,etc.Otelul de igliță nu se indoaie,am încercat,e foarte tare.Sunt gratis,trimit cu posta romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosicli Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Donez "sticle" de semnalizare si Instructiuni pentru folosire si intretinere pentru scuter Manet, precum si un stop pe care scrie Jawa. Ultimul a fost demontat tot de pe un scuter manet, insa nu cred ca venise echipat cu el din fabrica. "Sticlele" de semnalizare nu sunt in stare perfecta, insa in lipsa de altceva pot fi utililizate. La fel si stopul, care dupa cum se vede este crapat. Instructiunile par a fi un xerox destul de slab calitativ, in sensul in care fotografiile sunt destul de neclare. Daca cineva considera ca obiectele ii sunt de folos pentru scuterul lui, i le dau cu tot dragul. Predarea se face in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 6 ore, motosicli a spus: Donez "sticle" de semnalizare si Instructiuni pentru folosire si intretinere pentru scuter Manet, precum si un stop pe care scrie Jawa. Ultimul a fost demontat tot de pe un scuter manet, insa nu cred ca venise echipat cu el din fabrica. "Sticlele" de semnalizare nu sunt in stare perfecta, insa in lipsa de altceva pot fi utililizate. La fel si stopul, care dupa cum se vede este crapat. Instructiunile par a fi un xerox destul de slab calitativ, in sensul in care fotografiile sunt destul de neclare. Daca cineva considera ca obiectele ii sunt de folos pentru scuterul lui, i le dau cu tot dragul. Predarea se face in Bucuresti. Big LIKE !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Acum 14 ore, motosicli a spus: Donez "sticle" de semnalizare si Instructiuni pentru folosire si intretinere pentru scuter Manet, precum si un stop pe care scrie Jawa. Ultimul a fost demontat tot de pe un scuter manet, insa nu cred ca venise echipat cu el din fabrica. "Sticlele" de semnalizare nu sunt in stare perfecta, insa in lipsa de altceva pot fi utililizate. La fel si stopul, care dupa cum se vede este crapat. Instructiunile par a fi un xerox destul de slab calitativ, in sensul in care fotografiile sunt destul de neclare. Daca cineva considera ca obiectele ii sunt de folos pentru scuterul lui, i le dau cu tot dragul. Predarea se face in Bucuresti. Salut. Cartea cu instructiuni si stopul le vreau eu daca mai sunt disponibile. Din ce zona se poate ridica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosicli Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 (editat) Acum 10 ore, cornelilinca84 a spus: Salut. Cartea cu instructiuni si stopul le vreau eu daca mai sunt disponibile. Din ce zona se poate ridica? Salutare, Din pacate doar cartea mai este disponibila. Iti trimit nr de tel, daca te mai intereseaza. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje pentru interesul acordat. Seara buna! Editat Aprilie 7, 2021 de motosicli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 La 07.04.2021 la 18:39, motosicli a spus: Salutare, Din pacate doar cartea mai este disponibila. Iti trimit nr de tel, daca te mai intereseaza. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje pentru interesul acordat. Seara buna! Salut am trimis mesaj dimineață insa nu inteleg de ce nu apare. Cel mai mult ma interesa cartea. Deci! Daca mai este un disponibila te rog sa ma anunți. P. S. Las aici nr de telefon 0765435870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 Din 2021 nu a mai donat nimeni nimic? Donez eu o pedala de Jawa 250 an 1961, stare perfecta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 9, 2023 Share Postat Iunie 9, 2023 (editat) Se doneaza carter,cutie viteze,perfect functional..Mobra.Schimbă perfect,ambreajul are sarita parghia din capac(o repui in 10 minute)Carterul a fost folost ca transmisie la tractoras tuns iarba.Din motive de evolutie,renunt la carter,poate ere nevoie cineva de el,gratis. Editat Iunie 9, 2023 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 12, 2023 Share Postat Iunie 12, 2023 ai pus cutie de ijeu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate