Dimethylmercury Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) Intrebarea ar fi cam cea de sus. Am 6 intrari pe napolitana, din care is marcate 5, ele fiind: D(chirilic), 02, 3, D1, M. Din magnetou am 4 iesiri (se vede in desen): 1. curent lumini, 2. de la ruptor (senzor), 3. curent aprindere (banuiesc), 4. de la ruptor(senzor). Banuiesc ca se leaga 1. din magnetou la 02 din napolitana, 3. din magnetou la 3 de la napolitana. Senzorul conteaza cum il leg la napolitana? Adica 2. -> D si 4. -> D1 sau invers. Atasez desenul cu mufa de pe magnetou. Editat Februarie 7, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) Intrebarea ar fi cam cea de sus. Am 6 intrari pe napolitana, din care is marcate 5, ele fiind: D(chirilic), 02, 3, D1, M. Din magnetou am 4 iesiri (se vede in desen): 1. curent lumini, 2. de la ruptor (senzor), 3. curent aprindere (banuiesc), 4. de la ruptor(senzor). Banuiesc ca se leaga 1. din magnetou la 02 din napolitana, 3. din magnetou la 3 de la napolitana. Senzorul conteaza cum il leg la napolitana? Adica 2. -> D si 4. -> D1 sau invers. Atasez desenul cu mufa de pe magnetou. daca is colorate firele ca la mine, ai cam asa: negru alb ______ _______ ________ roshu """""""""""""""""""""""""""""""""maro ______ ________ ________ negru cu roshu pt bobina, alealalte alb si maro cred ca de fapt is aceeiasi culoare , daR la mine cred ca unul s-a decolorat ) daca nu e bine, da-mi add pe mess sa-ti dau cartea de voshod, ca nu stiu cum sa incarc fidierul pe forum, sau imi desfac eu capacul mai tarziu si m-a uit Intrebarea ar fi cam cea de sus. Am 6 intrari pe napolitana, din care is marcate 5, ele fiind: D(chirilic), 02, 3, D1, M. Din magnetou am 4 iesiri (se vede in desen): 1. curent lumini, 2. de la ruptor (senzor), 3. curent aprindere (banuiesc), 4. de la ruptor(senzor). Banuiesc ca se leaga 1. din magnetou la 02 din napolitana, 3. din magnetou la 3 de la napolitana. Senzorul conteaza cum il leg la napolitana? Adica 2. -> D si 4. -> D1 sau invers. Atasez desenul cu mufa de pe magnetou. daca is colorate firele ca la mine, ai cam asa: negru """"""""""""" alb ______ """""""""""""_______ """""""________ roshu """""""""""""""""""""""""""""""" maro ______""""""""""""""________""""""________ negru cu roshu pt bobina, alealalte alb si maro cred ca de fapt is aceeiasi culoare , daR la mine cred ca unul s-a decolorat ) daca nu e bine, da-mi add pe mess sa-ti dau cartea de voshod, ca nu stiu cum sa incarc fidierul pe forum, sau imi desfac eu capacul mai tarziu si m-a uit Editat Februarie 7, 2007 de radoo_mondialu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Intrebarea ar fi cam cea de sus. Am 6 intrari pe napolitana, din care is marcate 5, ele fiind: D(chirilic), 02, 3, D1, M. Din magnetou am 4 iesiri (se vede in desen): 1. curent lumini, 2. de la ruptor (senzor), 3. curent aprindere (banuiesc), 4. de la ruptor(senzor). Banuiesc ca se leaga 1. din magnetou la 02 din napolitana, 3. din magnetou la 3 de la napolitana. Senzorul conteaza cum il leg la napolitana? Adica 2. -> D si 4. -> D1 sau invers. Atasez desenul cu mufa de pe magnetou. uite schema electrica de Voshod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) Mersi, dar schema nu ma ajuta, pt ca nu scrie pe magnetou la iesiri nimic. Eu m-am uitat dupa fire si am constatat ce am constatat. Toate sunt decolorate din pacate. Editat Februarie 7, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 era o data un topic al lui Octavian cu aprinderea asta pe care sio pusese pe simson, era si schema acolo acolo dar e de sapat prin forum pe la inceputurile motociclismului.ro..... spunea exact unde duceau firele..eu numi mai aduc aminte cum se leaga , si eu imi pusesem pe simson de minsk....era identica aproape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Mersi, dar schema nu ma ajuta, pt ca nu scrie pe magnetou la iesiri nimic. Eu m-am uitat dupa fire si am constatat ce am constatat. Toate sunt decolorate din pacate. fa permutari pana merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 hi, uite o schita mai concreta, sper sa asta te va ajuta numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Intrebarea ar fi cam cea de sus. Am 6 intrari pe napolitana, din care is marcate 5, ele fiind: D(chirilic), 02, 3, D1, M. Din magnetou am 4 iesiri (se vede in desen): 1. curent lumini, 2. de la ruptor (senzor), 3. curent aprindere (banuiesc), 4. de la ruptor(senzor). Banuiesc ca se leaga 1. din magnetou la 02 din napolitana, 3. din magnetou la 3 de la napolitana. Senzorul conteaza cum il leg la napolitana? Adica 2. -> D si 4. -> D1 sau invers. Atasez desenul cu mufa de pe magnetou. am desfacut capacul si m-am uitat 1-maro 2-alb 3-roshu 4 negru adica ai la napolitana .....4.........2........... ....3.....................1 eroarea poate sa apara la alea alb si maro , care is decolorare , dar in caz de ceva le inversezi sper sa-ti fie de folos Editat Februarie 9, 2007 de radoo_mondialu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 Saru'mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate