naked Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 incep eu cu fostele mele bestii. sper sa revin cu ceva mai serios pe aici. va astept cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 ce faci consumi spatiul de pomana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 ce faci consumi spatiul de pomana? de ce consum spatiul de pomana? ce problema este daca am deschis acest topic ca sa vad poze cu motoarele din Satu Mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 aaa, nu e nici o problema.vroiam sa vad daca raspunzi,poate se trezesc baietii tai si intra pe topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 aaa, nu e nici o problema.vroiam sa vad daca raspunzi,poate se trezesc baietii tai si intra pe topic... poi daca vroiai sa se trezeasca baietii din Satu Mare puteai sa dai un mesaj : "Felicitari satmarenilor pentru acest album de poze" dar fiecare face cum crede. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 (editat) Mai varumeu de ce activ te-ai facut pe forum mai nou , inca nici nu ai motor Hai sa-ti iei odata permisul ala !!! in za pictures, le ninja si gosarul Editat Februarie 8, 2007 de vlad_ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 Mai varumeu de ce activ te-ai facut pe forum mai nou , inca nici nu ai motor Hai sa-ti iei odata permisul ala !!! in za pictures, le ninja si gosarul lasa ca vine si motorul si permisul toate la vremea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Proprietarul: Szilagyi Imi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 poi daca vroiai sa se trezeasca baietii din Satu Mare puteai sa dai un mesaj : "Felicitari satmarenilor pentru acest album de poze" dar fiecare face cum crede. bafta! frate,iti sta destul de bine cu casca, da ti-ar sta si mai bine cu motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIKE4FUN Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 frate,iti sta destul de bine cu casca, da ti-ar sta si mai bine cu motor... stiu ca imi sta bine cu casca acuma ramane de vazut dupa ce imi cumpar motor cum imi va sta pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ......sa ai bafta!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 ......sa ai bafta!!!!!!! multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Vlad, fugi de aici ca tu esti clujean , Si data viitoare zi-mi ca-ti dau eu poze cu gogosarul in care NU APAR EU, daca tu nu ai. Cateva din mobrele din Satu Mare, ca sunt mult mai multe. Am poze cu fiecare in parte dar nu merita sa le pun. Penultima mea mobra, si actuala Brea Razvanel, ia-ti plasticu, apoi mobra, dar pana atunci pune-te si citeste sectiunea pt incepatori, articole si tutoriale, si rubrica accidente, ca o sa-ti prinda bine. Vlad tu mai arde-i cate una cand nu te asculta Barna, motocicleta ta arata bine ca intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Vlad, fugi de aici ca tu esti clujean , Si data viitoare zi-mi ca-ti dau eu poze cu gogosarul in care NU APAR EU, daca tu nu ai. Cateva din mobrele din Satu Mare, ca sunt mult mai multe. Am poze cu fiecare in parte dar nu merita sa le pun. Penultima mea mobra, si actuala Brea Razvanel, ia-ti plasticu, apoi mobra, dar pana atunci pune-te si citeste sectiunea pt incepatori, articole si tutoriale, si rubrica accidente, ca o sa-ti prinda bine. Vlad tu mai arde-i cate una cand nu te asculta Barna, motocicleta ta arata bine ca intotdeauna. Mersi Road,inca nu tiam vazut actuala ta mobra,arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 Vlad, fugi de aici ca tu esti clujean , Si data viitoare zi-mi ca-ti dau eu poze cu gogosarul in care NU APAR EU, daca tu nu ai. Cateva din mobrele din Satu Mare, ca sunt mult mai multe. Am poze cu fiecare in parte dar nu merita sa le pun. Penultima mea mobra, si actuala Brea Razvanel, ia-ti plasticu, apoi mobra, dar pana atunci pune-te si citeste sectiunea pt incepatori, articole si tutoriale, si rubrica accidente, ca o sa-ti prinda bine. Vlad tu mai arde-i cate una cand nu te asculta Barna, motocicleta ta arata bine ca intotdeauna. multumesc de sfaturi Road. am sa tin cont de ele. imi place noul tau motor sa ma vad cu permisul in mana si motorul si apoi pe cai......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Barna ,super virago tau mai,airbrush-u ala ii betoon. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Barna ,super virago tau mai,airbrush-u ala ii betoon. Respect de fostele mele motorase nu zice nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petersimpf Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Daca tot ii sa ne "afisam" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Daca tot ii sa ne "afisam" Hai ca tu lipseai Vad ca ti-ai luat costum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Barna ,super virago tau mai,airbrush-u ala ii betoon. Respect Mersi karpatenwolf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Hai ca ma bag si io Prima si actuala mea mobra: De asta ce zici Road??? Nu ti se pare cunoscuta? Carnetu numa la anu asa ca mai am de asteptat si eu. Pana atunci ne vedem pe dig, numa sa fie vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ba sa nu te prind ca forjezi hoinaru pe dig dupa ce ai muncit atata la el. Casca e fain vopsita, prea fain pt enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Road are dreptate ,nu merita sati distrugi motorul pe dig ,arata bine ,ma gandesc ca ai lucrat mult la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate