dewe dee Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Tocmai m-a sunat sotul de un accident la bucurestii noi intersectie cu Subcetate (s-au cum s-o scrie...). Scenariul e tipic, el pe prioritate, o dusa pe cedeaza care nu i-a spus mare lucru. Am inteles ca motociclistul e ok, a fost luat cu salvarea anyway dar misca, si era aparent ok... ps: accidentul a avut loc acum cateva minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) hmm.....cred ca despre accidentu asta este vorba defapt nu despre asta acum am citit mai bine ......acesta e la stefan cel mare tot in urma cu cateva minute Editat Februarie 11, 2007 de rosso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 @rosso stii ceva de cel accidentat ??? Accidentul asta e in fata la colentina si am inteles ca e nasol ?? Sa fie cu vesti bune ca motocilistul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 nu stiu mi-a trimis un coleg pozele am inteles ca s-a lovit cu un peugeot 407 nu stiu cine e vinovat....motociclistu statea nemiscat si era sange pe jos.....mai mult nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) M-a sunat acum o prietena care a trecut p-acolo cu autobuzul si a vazut primele momente de dupa accident. Motociclistul e fata si mergea pe Stefan cel Mare in directia obor. Cel putin zice ca are corp de fata si ii iesea parul blond de sub casca. Din pacate mi-a mai zis ca ii curgea mult sange de sub casca pe asfalt . N-avea viteza pt ca era aglomeratie. Mi-a mai ais ca s-ar putea sa fi vrut sa intoarca, spre victoriei, peste liniile de tramvai si in momentul ala ar fi luat-o in plin o masina. Era aproape de spital. Probabil ca acum e la Urgenta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Editat Februarie 11, 2007 de ahonen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 A apucat sa vada macar ce tip de motor era? Cunosc ceva lume si mie frica sa ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 si eu era sa ma fac praf azi...eram cu kos..... a iesi o proasta de pe strada si direkt in fata .......dupa am mers dupa ea.....si i am aplicat o corectie masini.....daca avea usa deschisa CAM "SANGEROS"inceputu de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 deci au fost 2 accidemte? imi in bucurestii noi si unu pe stefan cel mare? cat de nasol.. mai multe detalii? sper sa fie totzi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 am primit si un filmulet de la amicu meu care sta in zona aia si nu pare sa fie femeie.....insa intr-un minut jumate cat are filmu motociclitu/a este cu fata la pamant si nu da nici un semn ca ar fi in viata...totusi sper sa fie bine....si sa nu se fi miscat pentru a nu agrava situatia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 /index.php?showtopic=79243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 groaznic!! nu asa se incepe un sezon sper sa fie ok ambii motociclisti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Nu vreau sa fiu aducator de vesti rele, insa cam acum o ora, stateam la semafor la Universitate, mergand spre Unirii, cand opreste un motor langa mine. Il intreb daca s-a iesit azi la vreo plimbare, la care tipul imi raspunde ca nu, insa tocmai a avut un accident mortal pe Stefan cel Mare... Sper din suflet sa fi fost dezinformat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Azi au fost 3 accidente: Universitate, Bucurestii Noi si Stefan cel Mare. Ultimul, se pare, mortal. Si din ziua de azi mai sunt inca 5 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 In uichendul asta. Ala la universitate a fost ieri. Si pun pariu ca au mai fost si altele dar de multe din ele nu se afla aici. Despre cel din Stefan cel Mare se discuta la lincul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green ice Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 eu am avut accidentul in bucurestii noi. am vazut la un momenta dat o dacie break care astepta pe linia de tramvai sa intoarca, am franat, claxonat si s-a oprit. dupa aceea i-am dat gaz sa trec, dar desteapta s-a bagat. am incercat sa o evit pin dreapta, dar n-am avut loc, asa ca am culcat-o pe stanga. dupa "bum", imi aduc aminte ca eram in salvare. am avut noroc. nu am nimic rupt, decat lovituri (un picior si gatul imobilizate) baiatul de pe colentina nu a avut noroc. a stat pe masa la spital langa mine. sosise mort... rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) cu politia ceva probleme? sau era prea evident cine era vinovat? Bine ca esti ok ca ai cam speriat putin lumea din jur! Editat Februarie 12, 2007 de dewe dee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green ice Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 nu. a fost foarte clar vina aleia sa vedem acum cu motorul si casca amandoua sunt distruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 eu am avut accidentul in bucurestii noi. am vazut la un momenta dat o dacie break care astepta pe linia de tramvai sa intoarca, am franat, claxonat si s-a oprit. dupa aceea i-am dat gaz sa trec, dar desteapta s-a bagat. am incercat sa o evit pin dreapta, dar n-am avut loc, asa ca am culcat-o pe stanga. dupa "bum", imi aduc aminte ca eram in salvare. am avut noroc. nu am nimic rupt, decat lovituri (un picior si gatul imobilizate) baiatul de pe colentina nu a avut noroc. a stat pe masa la spital langa mine. sosise mort... rip omule ai fost norocos. naspa situatie sa stai la pat pt ca esti motociclist! acum stai linistit si fa-te bine si sa ne vedem calare. si eu mam lovit de o masina si mama m-a intrebat: te-ai gandit sa renunti la motocicleta asta? i-am raspuns: da mama.. sa-mi iau alta noua.. asta e o boala care nu se poate vindeca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green ice Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 omule ai fost norocos. naspa situatie sa stai la pat pt ca esti motociclist! acum stai linistit si fa-te bine si sa ne vedem calare. si eu mam lovit de o masina si mama m-a intrebat: te-ai gandit sa renunti la motocicleta asta? i-am raspuns: da mama.. sa-mi iau alta noua.. asta e o boala care nu se poate vindeca.. la asta ma gandesc si eu. ce sa imi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhifly Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 nu. a fost foarte clar vina aleia sa vedem acum cu motorul si casca amandoua sunt distruse Tata, ai avut parte , din pacate de "scenariul devenit clasic" la noi , cu neacordare de prioritate la motociclisi. ( cam ca si subsemnatul acum o luna!) Noroc ca ai scapat "intreg" si fara probleme majore, desi noi (motociclistii din romania) am ajuns sa fim foarte "generosi" cu astfel de situatii...! post incident!!! Cu motorul si casca nu tre' sa-ti faci griji le acoperi din asigurarea obligatorie a masinii. Mult noroc in trafic de azi inainte! Horatiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Multa sanatate ca-i mai buna decat toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green ice Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Multumesc tuturor pentru suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inamicul Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 al 3-lea accident si cel aproape simultan cu cel in care a decedat Catalin a fost chiar fratele lui ,Piti, care din fericire a scapat doar cu motorul distrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate