Blackrider Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 pe unde se face ITP la noi in Sibiu si Medias?....in afara de TehnicaNoua. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 pe unde se face ITP la noi in Sibiu si Medias?....in afara de TehnicaNoua. B. 1.-la TURSIB...in Sibiu 2. la SIGEMO-nu sunt sigur ....si mai ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Moto sau masina ? In Medias la iesire spre Sighisoara , pe stanga ultima cladire.Ptr moto. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 bineinteles ca pt moto. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Eleasingul din Medias face itp Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 Eleasingul din Medias face itp Cu respect merci, dar in Sibiu, cine face pt moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 N-am auzit decat de RAR Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) N-am auzit decat de RAR Cu respect Auzisem vara trecuta ca la RAR urmeaza sa faca doar IDENTIFICARI si sa lase ITP-urile pe seama altor firme autorizate.... Asa ca nu sunt sigur ca RAR mai face ITP-uri... Si nu toate firmele autorizate sa faca ITP pot face acest lucru si la moto ? Editat Februarie 13, 2007 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ÂŞtiți cumva ce program au ăÂştia de la RAR sau măcar un nr de telefon...am căutat dar nu am găsit decât vechea adresă.Vreau să fac identificarea la mobrasaki.Ce ziceți e indicat să fac ITP-ul la RAR? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ÂŞtiți cumva ce program au ăÂştia de la RAR sau măcar un nr de telefon...am căutat dar nu am găsit decât vechea adresă.Vreau să fac identificarea la mobrasaki.Ce ziceți e indicat să fac ITP-ul la RAR? Numai bine Habar n-am de nr de telefon...dar ori faci rost de el(si poti sa te programezi telefonic)ori te duci pana acolo si te programezi.... Eu mi-am facut identificarea la moto acolo vara trecuta si am platit o taxa de 20 lei(sau cam asa ceva) Despre ITP ....nu stiu ce sa zic.....(vezi postul meu de mai sus) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 RAR - 229212 ( INSISTA ) spui la telefon ca vrei si verificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Mersi am să insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 ITP pt mobre fac si la service-ul ala de langa Metro, nu mai stiu cum ii zice. Cel putin anul trecut faceau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reli Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 (editat) Eu am facut in mai 2006 ITP-ul la Autoklass Mercedes , langa Metro. Deci puteti incerca, sigur mai fac si acum. Un nr de telefon de acolo: 0269/229566 Editat Februarie 16, 2007 de reli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bullet Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ITP se face si la Sigemo. Stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 se face si la Sigemo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) azi mi-am facut itp-ul la sigemo. costa 35 ron. luna asta se deschide si la tess. va tin la curent cu detali. Editat Iunie 4, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSR Rider Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ITP se face si la Sigemo. Stiu sigur. pai daca lucri acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin85 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Imi recomandati sa fac un ITP la un motor adus din afara inainte de a incheia contractul de vanzare-cumparare? Daca da, unde? Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Imi recomandati sa fac un ITP la un motor adus din afara inainte de a incheia contractul de vanzare-cumparare? Daca da, unde? Thanks. cum de te-ai gandit sa faci itp-ul inainta? inca n-am mai auzit asta, nu stiu daca te ajuta la ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin85 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cum de te-ai gandit sa faci itp-ul inainta?inca n-am mai auzit asta, nu stiu daca te ajuta la ceva! Bine..nu chiar ITP. Dar o verificare de serii si o inspectie ca sa nu fie vreo problema dupa, cand vreau sa o duc la RAR. Si inca ceva..stii pe cineva care m-ar putea ajuta la cumpararea unui gpz in Sibiu? Contra cost..sau o cinste mare, nu degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Bine..nu chiar ITP. Dar o verificare de serii si o inspectie ca sa nu fie vreo problema dupa, cand vreau sa o duc la RAR. Si inca ceva..stii pe cineva care m-ar putea ajuta la cumpararea unui gpz in Sibiu? Contra cost..sau o cinste mare, nu degeaba PAI SERILE LE VERIFICI DUPA TALONUL, FAHRZEUGPAPPIERE,ETC. ACOLO AI SCRIS TOTUL. TE UITI IN FATA PE JUG SI IN DREAPTA PE MOTOR (PE LANGA BUSONUL DE ULEU) ACOLO SUNT SERIILE! DA MAI MULTE DETALI, CAND SI DE UNDE CUMPERI MOTORU SI POATE TE AJUTA CINEVA. IDEEA E SA FIE SI CINEVA CARE SE STIE LA MOTOCICLETE! (VORBESTE CU SPEEDY AKA KARPATENWOLF) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batoru Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Eleasingul din Medias face itpCu respect Salut, Ai cumva un nr de tel. de la cei ce fac itp in Medias? ca in Sibiu la toti autorizati din lista de la RAR nam avut succes ba ca ii in concediu ba ca nau omologare rar ba ca nau vreme & shit si imi expira itp-ul la sfarsitu luni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) AZI AM DAT SI NOI DRUMU LA ITP. (TESS) COSTA 30 RON. PRIMUL CLIENT, BATORU SI A LUI SUZI KATANA! CINE ARE NEVOIE POATE SA MA CONTACTEZE SI REZOLV EU CU PROGRAMAREA, SAU DIRECT LA SEF STATIE ITP PARAIAN HORIA -0731310088 Editat Iulie 3, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batoru Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 AZI AM DAT SI NOI DRUMU LA ITP. (TESS)COSTA 30 RON. PRIMUL CLIENT, BATORU SI A LUI SUZI KATANA! CINE ARE NEVOIE POATE SA MA CONTACTEZE SI REZOLV EU CU PROGRAMAREA, SAU DIRECT LA SEF STATIE ITP PARAIAN HORIA -0731310088 inapoi in legalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate