sangre Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Fratilor...daca da Dumenzeu pana vineri am URAL Gear-Up fara atash din pacate ....Uralul este un imz 8103-10 din 1992 si are 650 cm3. este....de vis! Problema mea mare este ca nu gasesc un robinet de benzina de-la cu 2 canale si o baterie... care are? stiti unde as putea sa gasesc? Multumesc mult si cat de curand vine pozele....asta daca nu se razgandeste baiatul ala sau ...Doamne fereste! nu dam intr-un copac.... Va rog mult cine ma poate ajuta dau ...bere....litri de bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Fratilor...daca da Dumenzeu pana vineri am URAL Gear-Up fara atash din pacate ....Uralul este un imz 8103-10 din 1992 si are 650 cm3. este....de vis! Problema mea mare este ca nu gasesc un robinet de benzina de-la cu 2 canale si o baterie... care are? stiti unde as putea sa gasesc? Multumesc mult si cat de curand vine pozele....asta daca nu se razgandeste baiatul ala sau ...Doamne fereste! nu dam intr-un copac.... Va rog mult cine ma poate ajuta dau ...bere....litri de bere! Sa o plimbi sanatos!!!!Sa nu ai parte de necazuri cu ea!Este o motocicleta super,sa ai grija de ea!Numai bine! PS:Sa postezi aici cand vine pozele! Editat Februarie 13, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Cel mai rapid, zic eu, avand in vedere ca esti din bucuresti, intra la primul topic si cauta nr. lu' Cristi Tunaru. De gasit il gasesti pe calea Giulesti, dupa station mai mergi vreo 5 statii de tramvai..si cand ai impresia ca ai ajuns la tara incepi sa te uiti pe partea stanga unde este o spalatorie auto cu "tablele" vopsite in galben. Sigur gasesti baterie si robinet chiar daca il iei prin surprindere . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 merci baieti merci mult.. o sa vad cum fac rost de nr lui si-l sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Vezi ca de acesti carabusi mai stie si Aleko cate ceva(scuze ca l-am dat de gol ),are si el un Ural.Sau mai bine,cand ai nevoie de informatii posteaza aici cu ce ai nevoie,sunt destui de treaba prin plantatie pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) il stiu pe aleko baiat de treaba am cumparat odata o furca de IJ s-o pun la vechiul meu Simson dar...nu prea se potrivea ceva si am dat-o . am dat si simsonu ...dar uitati poze cu uralul care 99,99% e al meu ...asta daca nu se intampla ceva neprevazut.... totusi care stie sa nu ma ,uite cu o baterie si un robinet de rezervor.... merci all! ...hmm nu merg pozele....le pun maine! Editat Februarie 13, 2007 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iula Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 poze,poze vrem poze sa-l stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) poze....sunt cu un telefon dar....sper sa fie cat de cat clare. Editat Februarie 18, 2007 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Un adevarat clasic. Frumos este putin spus. Ma puca nostalgiile. Nu rata ocazia,este o motocicleta extraordinara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 in sfarsit... sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 apropo de boxer, am gasit animatiile astea de la dnepr: Anim_01.aviMoteur_05.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 super. de unde le ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 scapa dreq repede de troaca aia de furca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 ma mie mi se pare mai interesanta cu furca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 apropo de boxer, am gasit animatiile astea de la dnepr: Anim_01.aviMoteur_05.avi primul e auirea, deschide supapa de evacuare chiar in timpul exploziei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 mda, cam asa este. nu am observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 baa da frumos e motorul de l-ai luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 scapa dreq repede de troaca aia de furca!!!! asa sa faci, hai ca as incropi un nipru 16 si ar da mai bine cu furca aia. aaaaaaa!!! unde e ba atasu'???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 asta spuneam si io, e furca de atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Frumos motorul desi nu este un Gear-up ci un Ural Basic. Furca aia fara atas e destul de incomoda la mers pentru ca topaie cam tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Sa-l stapanesti sanatos, o sa dau pe la tine pe la sf. saptamanii cred. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derzelas Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Fain motor. N-ai cumva si o cutie de viteze in plus? Am mare nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Salut. Acum am vazut. Sa-l stapinesti sanatos si sa te bucuri de el si cu el. Furca aia de fata pina in 90 la ora simti ca "plutesti" cu motocicleta, peste e invers, cred ca depinde si de cit de bune sint telescoapele. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate