18dany Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 As vrea sa stiu si eu cum trebuie folosit acest spray,am inteles ca trebuie curatata bine suprafata,dat cu alt spray ca sa prinda si dabea dupaia dat cu cel de chrom. Stie cineva instructiunile bune? Sau daca nu ziceti-mi daca merita sa dau cu el pe coarnele de la motoreta(hoinar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Nu da cu spray crom, ca nu e crom, e o vopsea ordinara (un fel de aurolac). Dupa catva timp isi pierde luciul si arata ca o vopsea gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nu cred ca merita..am incercat si am vazut incercari pe jante..si iese de cacao, daca nu il poti croma/nichela...mai bine dai cromul jos si il vopsesti sanatos, sau cauti altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nu bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 da cu el pe o suparafata mica..lasa-i timp de uscare si apoi freaca de 2 3 ori cu degetul.asa vei afla cum va ajunge ghidonul tau un gri f f f urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Nu da cu spray crom, ca nu e crom, e o vopsea ordinara (un fel de aurolac). Dupa catva timp isi pierde luciul si arata ca o vopsea gri. foarte corect spus am folosit eu si e cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iula Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sprayul ala ii de toata jena ,am vazut cum iasa si te sfatuiesc sa nu faci prostia asta doar daca vrei neaparat sa te joci cu sprayul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 si eu care voiam sa injur sray-ul ala, la naiba chiar nu mai e nevoie, e adevarat, e o rusine, se ia pe deget, nu stiu de ce-l mai vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 mai bine vopsesti negru. chiar arata ca aurolacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 mai bine vopsesti negru. chiar arata ca aurolacul. Daca aveam unde sa le cromez,nu v-as mai fi intrebat de spray. Crezi ca ar iesi misto cu negru?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Daca aveam unde sa le cromez,nu v-as mai fi intrebat de spray. Crezi ca ar iesi misto cu negru?? decat un crom care sa zboare sub forma de fulgi pt ca nu a fost curatat bine metalul sau un spray argintiu de 2 bani... mai bine un negru satin. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 salut , a incercat cineva sa dea un strat de lac peste? geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 eu am dat cu lacpeste si a iesit bine dartrebe sa astepti sa fie uscata bine si sa dai de mai multe ori(2-3) cu lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 salut , a incercat cineva sa dea un strat de lac peste? geo Am uitat sa spun ca am dat si cu lac peste. Nu merita, mai bine negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 ba, daca reusesc si gasesc sa cromez tevile de evacuare la Dr-u, mai ruginesc? o sa tina? orice as da pe ele tot rosiatice si poroase arata.. ce dracu sa le fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mai, sparay-ul ala e pemtru alte chestii dar in nici un caz pentru cromar5e ceva la motocicleta se face nasol dupa 2 zile de-ti cine sa-ti iei campii ader la ideea de negru satin spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Si eu am un spray de 21 de roni chrome-silver de la Dupli-Color. L am primit si nu am ce face cu el. Pe al meu macar scrie ca e "LIMITAT" rezistant la "uzura si la intemperii". Macar sunt corecti si mentionza. Intrebare: Tor de la Dupli-color vreau sa iau spray rosu cu lac incorporat si sa mi vopsesc arcul de la amortizor. Daca matuiesc si degresez bine si dau 2-3 straturi.. am sanse sa tina? Nu am endura sa l bata toata ziua piatra. Ce ziceti? Si e si spray special de etriere. Vreau si din ala, tot rosu? Ce ziceti, iasa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 am incercat si eu sa dau lu lac peste si a iesit un cacao. si-a pierdut tot "luciu de crom" mai bine dai cu bronz aluminiu (de ala care da bunicata soba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 ba, daca reusesc si gasesc sa cromez tevile de evacuare la Dr-u, mai ruginesc? o sa tina? orice as da pe ele tot rosiatice si poroase arata.. ce dracu sa le fac? la cata arderile ai tu acolo, cam greu sa nu se vada rosiatice...intreaba de o teava daia nichelata cum au ktm-urile ca am vazut unele la niste motoare care aratau exceptional desi erau forjate in draci nu cred ca are rost sa le cromezi/nichelezi tu cine stie unde, ca nu se stie ce treaba iti fac aia...asa, mai bine cumperi....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate