grek Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Am vazut o prognoza meteo pentru weekend-ul 24-25 si se anunta vreme rea.........ploaie si frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 deci.... de azi oficial nu mai am permis de conducere.... so..... am venit la munca cu motorul ...era de asteptat din partea mea unde mergem in wichend? se face un drum la Sighisoara, cu ramanere peste noapte, Seven a propus mai demult Veliko...si mai e petrecerea de la Italiamotors la Bikers Place pe Matei Voievod, asta daca nu plecam undeva cu ramanere... sper ca am fost coerent... hai pe undeva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 deci.... de azi oficial nu mai am permis de conducere.... so..... am venit la munca cu motorul ...era de asteptat din partea mea unde mergem in wichend? se face un drum la Sighisoara, cu ramanere peste noapte, Seven a propus mai demult Veliko...si mai e petrecerea de la Italiamotors la Bikers Place pe Matei Voievod, asta daca nu plecam undeva cu ramanere... sper ca am fost coerent... hai pe undeva! Ce patisi, ti-au luat astia permisul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 nasol cu permisul, pt cat timp??? eu vreau sa merg in weekendul urmator intr-o plimbare si ma tenteaza foarte mult Veliko Tarnovo - nu pentru ca este o tara straina ci pt ca este mai cald, drumul nu este asa de aglomerat ca inspre Brasov si sunt numai 400 km dus - intors, adica daca am chef si nu gasesc cazare ma pot intoarce in aceeasi zi - intentionez sa plec pe la 8 dimineata din Bucuresti ca sa am mai mult timp la dispozitie pt fotografii si plimbare. iar daca pana sambata nu mai merge nimeni la Veliko Tarnovo este posibil sa merg pentru 1 - 2 zile la Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Nasoala rau faza cu carnetul. Cum ai patit-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 multumesc fratilor pentru compatimiri dar a fost o gluma proasta...prietenii stiu de ce!!! la ce sezon se anunta sa fii nebun sa faci prostii de astea PS nu mai fac! promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 si eu care credeam ca e 1 aprilie - bafta multa, ne-ai luat-o inainte hai sa vedem ce facem pe 31 martie - 1 aprilie fara gluma chiar vreau sa merg intr-o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Eu merg la Sighisoara. peisajul e frumos, mai mult de 110km/h am spus ca nu alergam. sa speram ca va fi si vremea ok plecarea e sambata dimineata la 9am din otopeni (Bikers bar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 Eu merg la Sighisoara. peisajul e frumos, mai mult de 110km/h am spus ca nu alergam. sa speram ca va fi si vremea ok plecarea e sambata dimineata la 9am din otopeni (Bikers bar) da, drumul este foarte frumos dar cred ca e un pic cam frig pentru mine mai ales in munti, am sa fac acest drum cel mai probabil in aprilie - mai, cand sunt temperaturi in jur de 20 grade asfalt uscat si sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 De acum urmaresc si eu ce se'ntampla pe aici. Pana acum in 2007 am fost de 2 ori la Brasov si de 2 ori la Sinaia, din motive lesne de'nteles. Serpentine. Si vreau neaparat o plimbare Bucuresti - Cheia - Brasov - Sinaia - Bucuresti, ca am auzit ca e asfaltat ca'n palma pe la Cheia. Eu ma vad cu Seven (pe care nu-l cunosc) miercuri la Arc, poate cu ocazia asta stabilim si ce facem cu plimbarea asta, cand ne dam pe la Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 De acum urmaresc si eu ce se'ntampla pe aici. Pana acum in 2007 am fost de 2 ori la Brasov si de 2 ori la Sinaia, din motive lesne de'nteles. Serpentine. Si vreau neaparat o plimbare Bucuresti - Cheia - Brasov - Sinaia - Bucuresti, ca am auzit ca e asfaltat ca'n palma pe la Cheia. Eu ma vad cu Seven (pe care nu-l cunosc) miercuri la Arc, poate cu ocazia asta stabilim si ce facem cu plimbarea asta, cand ne dam pe la Cheia. in mod sigur ne vedem miercuri mai ales ca vad ca si tu esti tot RAC asa ca bine ai venit in club (in iulie suntem deja trei chopperisti care sarbatorim niste ani) telefonul meu este 0722 998 345 - George si dupa cum ti-am raspuns ramane sa stabilim ora la care ne vedem (vb la un telefon miercuri pe la ora 18.00) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Hi Boys, Miercuri seara m-as baga si eu la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 salut Edi, atunci sa fie miercuri dar dupa ora 19 ca doar s-a marit ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 vin si eu fratilor...! la arc miercuri CRISTOS A INVIAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivin Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Dati de stire la ce ora ne vedem la arc...Si se face.... Desi eu s-ar putea sa am ceva probleme, leasing-ul e gata si expira talonul... Da´vin oricum, chiar daca cu masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 stabilim maine dupa amiaza ora la care ne vedem dar nu mai devreme de 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 i guess c'a cam plouat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 ce-as mai vrea sa vad cel putin un grup de choppere zilnic, ma unge pe suflet sunetul motoarelor, nu ma mai satur privindu-le asa ca pe viitor ma voi uita foarte atent NOI, MEMBRII hog, NE VEDEM IN FIECARE SAMBATA LA 10H300 LA bIKER'S cLUB....POATE VII SI TU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 NOI, MEMBRII hog, NE VEDEM IN FIECARE SAMBATA LA 10H300 LA bIKER'S cLUB....POATE VII SI TU... Multumesc de invitatie, ramane sa ne vedem insa sambata este posibil sa merg intr-o plimbare cu ICE3ERG (acum o ora am discutat si a ramas ca pana vineri sa stabilim ziua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) primiti si altfel de motoare, sau numai choopere. Editat Aprilie 11, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Avem in cap urmatoarea tura: Buc - Cheia - Brasov - Sinaia - Buc , pentru maine (vineri) sau sambata. eu - V-Star 1100 Leca - RoyalStar 1300 Seven - Shadow 750 Anybody ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 mi-au venit filtrele la Paula's Biker in Ploiesti, as trage o fuga sa le iau...oricum sa ma anuntati cand mergeti maine sau sambata mi-e indiferent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 @ plescoi rulz: dupa toate probabilitatile o sa plecam maine, dar inca nu e batut in cuie. Chiar vreau sa trec si eu pe la magazin la Paula's, pt ca am comandat mai multe chestii si dupa cateva zile inca nu primisem nici o confirmare de nici un fel , nici c'au primit comanda, nici ca nu, nici nimic, asa ca am lasat-o balta si mi-am comandat la Cruiser Customizing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) pana la urma intelectul a castigat batalia cu spiritul de duca asa ca va astept cu poze. Sper sa nu fie asta un semn de batranete timpurie. By the way, am obtinut reducere de pedeapsa la 30 de zile asa ca peste 2 sapt voi fi din nou "on the road" pana atunci chibitez... Editat Aprilie 13, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 deci cum a ramas cu plimbarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate