eugenkawa Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Asa se vedea in poza. Vorba ta, iluzie optica. Cautati niste oglinzi originale de Pegaso sau F650, si o sa vezi diferenta. Eu mi-am montat si ghidonul ala de motocross care e nesimtit de larg, si vad in oglinzi mai bine ca la masina... Editat Ianuarie 18, 2014 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 cred ca aici e nivelul scazut , sa fie iluzie optica ??? Asa se vedea in poza. Vorba ta, iluzie optica. Cautati niste oglinzi originale de Pegaso sau F650, si o sa vezi diferenta. Eu mi-am montat si ghidonul ala de motocross care e nesimtit de larg, si vad in oglinzi mai bine ca la masina... pai ghidon de'ala cred ca am sieu e mare e bun , mai ales cand am cazut cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Al tau pare a fi cel stock. Al meu nu e de Pegaso, e luat dupa un 900RR preparat de stunt. Sigur e mai mare decat cel din fabrica. In plus, al meu e drept, iar cel original e dus in spate putin la manere.. Azi am intrat pe contul meu vechi de YouTube si aveam de ceva timp salvate filmulete cu Pegaso (am vrut acum cativa ani sa-mi iau, dar toata lumea ma speria cu consumul). Asta e link cu playlist-ul: Editat Ianuarie 18, 2014 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Asa e Cristiane. De curiozitate, chiar am sa-l masor..stiu doar ca cu celelalte puteam intra pe poarta, iar cu asta trebuie sa bag mai intai un capat, apoi pe celalalt... Alin, sper sa nu te superi, nu am nimic cu mobra ta, chiar imi place, dar sunt chiar curios daca e diferenta intre ghidoanele noastre.. I-a uitati ce face omul asta dupa minutul 2:31, cu un Pegaso ML: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Asa e Cristiane. De curiozitate, chiar am sa-l masor..stiu doar ca cu celelalte puteam intra pe poarta, iar cu asta trebuie sa bag mai intai un capat, apoi pe celalalt... Alin, sper sa nu te superi, nu am nimic cu mobra ta, chiar imi place, dar sunt chiar curios daca e diferenta intre ghidoanele noastre.. I-a uitati ce face omul asta dupa minutul 2:31, cu un Pegaso ML: pai de ce sa ma supar , am masurat si are 74 cm ca in poza , nu am luat incalcul protectiile metalice pentru ca tu nu ai . pai de ce sa ma supar , am masurat si are 74 cm ca in poza , nu am luat incalcul protectiile metalice pentru ca tu nu ai . mie mie mila de mobra mea sa n-o trantesc ,,,, nu am experienta si nici stiinta sa fac asa ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Daca e cineva interesat de un set de cauciucuri sh Pirelli Scorpion DOT 2010, 100/19, 140/17, sa-mi dea un semn. Le-am schimbat de pe BMW-ul F 650 dar inca mai au potenta. Le-am schimbat ca sa am aceleasi caracteristici de cauciuc si la BMW 1200 GS si la 650, respectiv 110/19 fata si 150/17 spate, ContiAtack. Vreau sa spun ca se comporta excelent 650-ul cu noile gume, ba chiar intra la fix si motorika arata excelent. Asa ca cine e interesat sa ma caute la tel 0730.660.418, Bucuresti, Madalin Pribu. Va salut si asfalt uscat, care mai mergeti si iarna ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 s-au adjudecat cauciucurile multumesc madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 As vrea sa schimb parbrizul cel scurt cu unul lung, ma mai intereseaza un crash-bar pt. Pegasus...daca stiti pe cineva care vinde ...la preturi decente...multumesc anticipat... eu mi l-am facut singur ,din plexiglas de 4 mm , iti trbuie o bucata de 40 x 40 cm pt siguranta , stiu e ceva munca pana ii dai forma dar daca iti iese vei avea o satisfactie deosebita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Cu placere, Tudor, si la si mai multi km cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) poate in carte. acum vad ca am pe ea 120/90 spate si 100/90 fata adica asa le avea proprietarul anterior iar pe net, la "specs" am gasit 140/80 oricum, le pun pe astea DOT 2010 Editat Ianuarie 18, 2014 de enemy2day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) pai de ce sa ma supar , am masurat si are 74 cm ca in poza , nu am luat incalcul protectiile metalice pentru ca tu nu ai . mie mie mila de mobra mea sa n-o trantesc ,,,, nu am experienta si nici stiinta sa fac asa ceva . Salut. Acum am ajuns acasa si am masurat ghidonul, cu o rigla, ca n-am ruleta la indemana..e si noapte afara. Deci, are cca 90 cm, poate un cm+> Daca mai puneam si capete de ghidon ajungeam la aproape un metru.. Si mie imi este, ca sunt piesele scumpe si bugetul limitat, dar omul e meserias... Am mai facut si eu cate o broscuta, dar nu am exersat, tocmai din motive materiale.. Editat Ianuarie 18, 2014 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Salut. Acum am ajuns acasa si am masurat ghidonul, cu o rigla, ca n-am ruleta la indemana..e si noapte afara. Deci, are cca 90 cm, poate un cm+> Daca mai puneam si capete de ghidon ajungeam la aproape un metru.. Si mie imi este, ca sunt piesele scumpe si bugetul limitat, dar omul e meserias... Am mai facut si eu cate o broscuta, dar nu am exersat, tocmai din motive materiale.. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 din ce imi dau seama motoreta ta este revopsita . e adevarat? un lucru nu-mi place : o cam ploua saraca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El Zorab Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Salut!!!! Imi poate imprumuta cineva din Bucuresti un redresor....multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 din ce imi dau seama motoreta ta este revopsita . e adevarat? un lucru nu-mi place : o cam ploua saraca! Da, asa am luat-o, si as fi vopsit-o si eu daca nu-mi placea. De obicei tin husa pe ea, dar am zis sa o spal, si sa mai lucrez la ea. Oricum o sa o bag in foisor daca se strica vremea. La fostul propietar statea in fata blocului, cu husa... V-am salutat, ca plec la munca...revin Salut!!!! Imi poate imprumuta cineva din Bucuresti un redresor....multumesc anticipat!! Mereu m-am tinut sa-mi iau, si intervin alte cheltuieli. Las-o la un service o zi, sa ti-o incarce si te costa 10-15 ron. Eu asa faceam inainte, pana sa ajung la concluzia ca o baterie noua te scapa de griji.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El Zorab Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Da, asa am luat-o, si as fi vopsit-o si eu daca nu-mi placea. De obicei tin husa pe ea, dar am zis sa o spal, si sa mai lucrez la ea. Oricum o sa o bag in foisor daca se strica vremea. La fostul propietar statea in fata blocului, cu husa... V-am salutat, ca plec la munca...revin Mereu m-am tinut sa-mi iau, si intervin alte cheltuieli. Las-o la un service o zi, sa ti-o incarce si te costa 10-15 ron. Eu asa faceam inainte, pana sa ajung la concluzia ca o baterie noua te scapa de griji.. ok Eugen. Multumesc de sfat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 ok Eugen. Multumesc de sfat!!!! Cu placere. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinRadu Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Ghidonul meu are fix 760 de mm, fara sa pun la socoteala capetele de protectie. Nici la mine nu intra pe poarta spre deosebire de fosta (KLE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Ghidonul meu are fix 760 de mm, fara sa pun la socoteala capetele de protectie. Nici la mine nu intra pe poarta spre deosebire de fosta (KLE). eu o scot pe potile mari , si uite ca pana acum ni mi-am pus intrebarea daca intra pe poarta mica ! anul acesta aveam de gand sa fac rampa pe poarta mica , -acum am trepte- ca sa pot iesii cu mobra , dar acum vine intrebarea va incapea....?? maine masor si recalculez proiectul... poate renunt la stalpul intermediar...vad eu si uite asa cum descoperim lucruri noi multumesc Eugen si Sorin mi-ti dat de gandit ... Da, asa am luat-o, si as fi vopsit-o si eu daca nu-mi placea. De obicei tin husa pe ea, dar am zis sa o spal, si sa mai lucrez la ea. Oricum o sa o bag in foisor daca se strica vremea. La fostul propietar statea in fata blocului, cu husa... V-am salutat, ca plec la munca...revin Mereu m-am tinut sa-mi iau, si intervin alte cheltuieli. Las-o la un service o zi, sa ti-o incarce si te costa 10-15 ron. Eu asa faceam inainte, pana sa ajung la concluzia ca o baterie noua te scapa de griji.. iti urez sa ai un servici usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 eu o scot pe potile mari , si uite ca pana acum ni mi-am pus intrebarea daca intra pe poarta mica ! anul acesta aveam de gand sa fac rampa pe poarta mica , -acum am trepte- ca sa pot iesii cu mobra , dar acum vine intrebarea va incapea....?? maine masor si recalculez proiectul... poate renunt la stalpul intermediar...vad eu si uite asa cum descoperim lucruri noi multumesc Eugen si Sorin mi-ti dat de gandit ... iti urez sa ai un servici usor Multumesc, Alin. Trec cam greu astea 12 ore, dar noaptea e mai putin stresant... Acum, hai sa ma "laud": Dupa ce am fost la sala de dimineata (am reanceput antrenamentele de 4 luni, ca m-am ingrasat foarte rau in ultimii ani, deh, servici pe calculator, nopti pierdute..), m-a trecut cheful de treaba. Asa ca am spalat motoreta cu fi-miu, apoi am tot masurat sa vad cum montez aripa noua. Dupa mai multe probe, cu aripa prinsa de forma cu sarma, am renuntat la aripa originala, si am montat aripa noua in asa fel incat sa nu loveasca in carena sau in roata. Posibil sa trebuiasca sa o ridic inca putin, si mai am sa-i fac niste canale de aerisire, si sa-i pun niste plasa metalica la cald, ca sa o intaresc... A, si sa nu uit, in viitorul apropiat o sa-mi iau niste ciorapei in genul celor de motocross (am avut Acerbis la Transalp), sau o sa-mi iau plastice de protectie pentru jambe... In principiu, a iesit ceea ce se vede in poze, dar o sa o revizuiesc in ziua in care o sa ma apuc si de termocupla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 De unde ai luat aripa aia, ca ma bate si pe mine un gand?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Multumesc, Alin. Trec cam greu astea 12 ore, dar noaptea e mai putin stresant... Acum, hai sa ma "laud": Dupa ce am fost la sala de dimineata (am reanceput antrenamentele de 4 luni, ca m-am ingrasat foarte rau in ultimii ani, deh, servici pe calculator, nopti pierdute..), m-a trecut cheful de treaba. Asa ca am spalat motoreta cu fi-miu, apoi am tot masurat sa vad cum montez aripa noua. Dupa mai multe probe, cu aripa prinsa de forma cu sarma, am renuntat la aripa originala, si am montat aripa noua in asa fel incat sa nu loveasca in carena sau in roata. Posibil sa trebuiasca sa o ridic inca putin, si mai am sa-i fac niste canale de aerisire, si sa-i pun niste plasa metalica la cald, ca sa o intaresc... A, si sa nu uit, in viitorul apropiat o sa-mi iau niste ciorapei in genul celor de motocross (am avut Acerbis la Transalp), sau o sa-mi iau plastice de protectie pentru jambe... In principiu, a iesit ceea ce se vede in poze, dar o sa o revizuiesc in ziua in care o sa ma apuc si de termocupla... in primul rand iti zic ai un baiat stajnic si sa-ti traiasca in al doilea rand sa sti ca arata foarte bine , chiar nu ma asteptam , cu o singura precizare sa o fixezi cat de sus permite cat despre ciorapei , mai greu de spalat , cred ca mai bine plastice parerea mea Chiar arata bine , si cred ca daca dai clacsonul jos o sa faci rost de ceva spatiu.. deci vreau finalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) @ Madapribu: Am facut comanda la un prieten, vezi ca are nr in semnatura mea. Asta este de Honda CRF 450, marca UFO, Made in Italy, si erau doua variante: - asta a mea, care e mai dreapta, si e de supermoto; - una de motocross, mai curbata, si mai lata putin, dar cu o forma care nu ma avantaja..asta parca e mai scumpa cu 10 ron decat cea de supermoto.. Editat Ianuarie 19, 2014 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 intrebare: de ai renuntat la Transalp si de ai Aprilia? nu trebuie sa raspunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 in primul rand iti zic ai un baiat stajnic si sa-ti traiasca in al doilea rand sa sti ca arata foarte bine , chiar nu ma asteptam , cu o singura precizare sa o fixezi cat de sus permite cat despre ciorapei , mai greu de spalat , cred ca mai bine plastice parerea mea Chiar arata bine , si cred ca daca dai clacsonul jos o sa faci rost de ceva spatiu.. deci vreau finalizare Multumesc. Copilul cred ca e cea mai mare realizare a vietii mele. Am ajuns la stadiul in care a inceput sa citeasca, are talent de box (sunt sacul lui de box), si bineanteles noua generatie de motociclisti din famile. Anul trecut i-am luat un pocket bike, dar vreau sa-i iau ceva de motocross cand o sa-mi mai revin cu banii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate