Sari la conținut

Ajutoooooooooooor


darkrider
 Share

Postări Recomandate

Salut fratilor...

 

salut fratilor...

 

 

..va rog frumos sa ma ajutati...sunt disperat :ph34r:

..mi-am modificat rotile pe spate, si eu ca tot omul cu nipru impreuna cu prietenul meu, si ce ne-a gasit-sa le latim la 215 si sa le lungim cu vreo 15 cm..ei bine a iesit ea frumusica ce sa zic, da n-am unde s-o tin in vitrina..si nici nu prea vreau..dupa doua saptamani..de fapt cred de toate cam o luna de lucru de multe ori pana la 12 noaptea..am gatat treb'soara..asa credeam noi..si le-am "scos la apa"-chiar prima plimbare am facut-o cu motorul pe ploaie..tinuta bunisoara...aaaaaaaaa, am uitat sa zic ca le puseram si grup de fuga si pinioane de viteza prin cutie pe acolo..si i-am dat la vreo 120 km/h cred..ei bine in nici 30 km cupla de cauciuc de la transmisie s-a facut varza....asta s-a intamplat saptamana trecuta..am zis -eiha nu-i nimic, am cupla de rezerva, frate..si mi-am schimbat cupla..cu rabdare..si juma' de pachet de tigari pe care l-a fumat prietenul..de ciuda..si nu mai tarziu de ieri am mai facut o tura..si tot in vreo 30 km s-au dus iar dracu' cuplele..la amandoua motocicletele..of, of..abia de am ajuns acasa..si era si 11 noaptea..la naiba..cred ca e unghiul facut de cardan si cupla de vina..mai mult ca sigur..si nu's ce naiba sa-i fac..

 

..Daca v-a placut povestea..vreti va rog sa bagati niste comentarii ajutatoare sau scheme ceva..dau o naveta de bere..la intalnire la Bacau..daca ma ajutati sa rezolv pana atunci ..daca nu ..oricand..oriunde..numai AJUTATI-MA....

 

 

BAFTA TUTUROR SI VREME CAT MAI FRUMOASA DE PLIMBARE SI FARA PROBLEME LA DRACIILE ASTEA DE MOTOARE...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai problema aici e ca acea cupla nu rezista unghiului la care este fortat cardanul sa lucreze....e destul de complicat dar se poate face...se mai adauga o cruce (articulatie) dupa iesirea din cutie.Pentru amanunte mai concrete, piese folosite si dimensiuni, intreaba pe altii care si-au latit neprele.Sunt cativa pe aici...de ex Oreste din Iasi ar trebui sa stie :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..Multumesc Axa..deocamdata pana la bere..sper sa ne "ciocnim" la o bere..

..despre chestia asta cu o alta cruce cardanica..am vorbit cu Kerosen putin mi-a dat el si o schema chiar... era inainte de a ma pune pe modificat..problema e ca mie nu-mi incape crucea acolo pe axul basculei..probabil din cauza bucselor de cauciuc duble unde venea fixata vechea bascula.. la mine abia de trece cardanul pe langa surubul ala de fixare a basculei... se pot pune cumva rulmenti pe in loc de bucse la fixarea basculei? ....va rog cineva o schema..daca se poate sau o poza mai clara..cu bascula, rulmenti, cruce cardanica..naveta de bere ramane valabila..oriunde..numai sa ies si eu naibii mai departe de orasul asta ca m-am saturat..nici macar n-am reusit sa ies din judet cu motorul..vai de mine.. :ph34r:

 

..oricum am sa-l caut si pe Oreste....

-Oresteeee..unde esti Oresteeeeee..hai ca plec sa-l caut..of..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal

problema e ca unghiul care ihl ai acuma forteaza cupla de cauciuc sa iasa de pe inel ceea ce face sa se rupa

ce ti-as recomanda io sa faci e sa mai pui o cruce cardanica aproape de cupla ceea ce iti permite sa te joci cu unghiul cardanului fata de cupla

in cealalta problema normal ca bascula se poate pune pe rulmenti fara mari modificari

daca totusi nu rezolvi nimic incearca sa pui toate distantierele de la motor in partea stanga poate mai castigi ceva

bafta..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ph34r: hai fratilor nu ma lasati balta..nu-s ce sa fac..nu prea am solutii in orasul ista ..

 

..un inginer mi-a zis ca normal cuplele astea de cauciuc sunt facute cu insertie de panza prin ele..astea rusesti..sau de unde mama dracu's aduse n-au nici macar cauciuc bun in ele..daramite panza..si tot el mi-a zis (e aproape ca intr-o poveste, nu-i asa) ca si noi romanii pe ici pe colo mai facem asa ceva..dar nu stiu unde..si daca se poate da comanda..sau adapta ceva..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai sanse sa gasesti cuple de cauciuc peste tot pe unde sunt angrenaje actionate cu motoare electrice (porti, pompe de toate soiurile, macarale mai mici, etc. )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...