Adixgl Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Evacuari custom pt M1800R nu vinde nimeni? M-ar interesa Cobra, Freedom Performance,dar sunt deschis si la alte oferte daca vrea cineva sa vanda evacuarile custom de pe motor. Am cautat si eu pentru M1500 dar nu a gasit. Cea mai ieftina varianta gasita a fost cea din linkul de mai jos....cam 500 euro livrat in Bucuresti. Acum strang bani ca sa le comand http://www.motorcycleexhaustprofessionals.com.au/product/suzuki-m90-boulevard-vz1500-turnas-exhaust-system/?attribute_power-commander-5=No Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valifuga Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Salutare! Sunt interesat sa achizitionez un parbriz pentru un m1800r........are cineva asa ceva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valifuga Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Am incercat deja si nu am gasit nimic potrivit. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) vezi aici http://www.nationalcycle.com/catalogsearch/result/?q=m109 Editat Iulie 1, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Am incercat deja si nu am gasit nimic potrivit. Multumesc! Salut, Prin metric motion mi-am adus eu ( tot la recomandarea lui AWD ) http://www.customcruisers.com/contents/en-uk/d1191_suzuki-m1800r-vzr1800r-m109r-boulevard-windshields.html pt. 1800 mi se pare in continuare cea mai reusita alegere daca vrei parbrizul de touring original suzuki pt modelul m1800 da-mi te rog PM, am un prieten care il vinde cu 200 de Euro in stare excelenta, te pun in legatura cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salutare Doresc sa cumpar genti laterale ( saddlebags ). Vreo sugestie ? Are cineva de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salutare Doresc sa cumpar genti laterale ( saddlebags ). Vreo sugestie ? Are cineva de vanzare ? Din piele sau hard? Personal cred ca cele din piele arata ca un cwr pe o astfel de motocicleta asa ca iti recomand varianta hard. Aici ai doua variante...buget sau super mega extra ultra faine. 1. Aliexpress ...in foto sunt ale mele, varianta de volum mic. 2. http://corbin.com/suzuki/s-m109r-bag.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) https://www.tsukayu.com/M109R%20bags.html Editat August 8, 2016 de dragos_doe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Este o chestie de gust . https://www.vikingbags.com/suzuki-m109-m90-motorcycle-saddlebags.htm » Post actualizat in 25 Aug 2016 13:53Salutare Ce ulei de motor folositi ? Ce ulei de motor recomandati ? Trebuie sa-mi schimb cablul de ambreiaj. Ce-mi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Eu am pus la M1500 full sintetic 15W50 si merge foarte bine. In ceea ce priveste piesele si eu as recomanda tot original pentru ca de obicei este o diferenta sensibila de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Multumesc pentru sfaturi. Mi-am comandat ulei Motul 10W40 și am primit filtrul de ulei cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Salutare, E cineva care si-a rezolvat problema cu ambreiajul deifinitiv?.....in sensul ca unii suntem nevoiti sa il schimbam la 500 de km , altii la 50, 000 de km...dar de patinat/ stricat patineaza/ strica la toata lumea mai devreme sau mai tarziu; Ma intereseaza ce placi, ce arcuri si unde l-ati facut ( pana acum EBC se pare ca face cele mai bune friction plates, Barnett cele mai bune clutch kit springs - concluzia celor de pe forumuri ). Stiti sa existe si alti producatori de componente pt ambreiajul VZR 1800 care sa fie mai bune decat cele originale Suzuki? Multumesc..;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Salutare Din ce am mai citit si eu pe alte forumuri ambreiajul este unul din subiectele ferbinti. Mai nou am vazut ca multi recomanda sa instalezi ambreiajul echivalent pentru motoarele facute dupa 2012. Arcurile sunt mai moi si au un disc in minus fata de ambreiajele precedente. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Salutare Nu am schimbat ambreiajul la motorul meu care este din 2008 deci nu pot spune cu mana pe inima ca eu am facut asta si merge. Cum am specificat mai sus este o informatie citita si expusa cu poze pe mai multe forumuri dedicate Intruderelor M 1800. Ca sa nu existe suspiciuni cel mai bine cel interesat poate intra pe Facebook sa caute grupul M109R si sa expuna problema acolo. AWD la ce pin mod faci referire? » Post actualizat in 19 Sep 2016 18:38 https://www.facebook.com/groups/CzechM1800Riders/permalink/10153363157928869/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alean Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Salutare De vreo 2 luni sunt posesor de M109R . Ma poate ajuta cineva cu o sugestie pt niste tobe custom. De fapt as vrea o recomandare pt un meserias care sa le poata face. Am un model anume in cap si am nevoie de cineva priceput in ale sudurii dar sa si aiba o masina/rie de indoit teava de inox. Multumesc! Editat Octombrie 19, 2016 de alean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Salutare De vreo 2 luni sunt posesor de M109R . Ma poate ajuta cineva cu o sugestie pt niste tobe custom. De fapt as vrea o recomandare pt un meserias care sa le poata face. Am un model anume in cap si am nevoie de cineva priceput in ale sudurii dar sa si aiba o masina/rie de indoit teava de inox. Multumesc! De unde esti ? Am in Galati exact baiatul care iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alean Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Sunt din Bucuresti.Cum fac sa dau de el? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Intra pe facebook si cauta pe Bogdan Mocanu din Galati ori imi dai numarul tau de telefon si te va contacta el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alean Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Multumesc frumos! Am vb pe FB cu el si se face. Problema e ca fiind din Bucuresti e greu sa ajung cu mobra la el.... » Post actualizat in 20 Oct 2016 08:57 Tu mergi cu tobele stock? » Post actualizat in 04 Nov 2016 17:17 Am reusit sa-mi fac niste tobe . Au iesit ecact cum imi doream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare Cum se reglează ora ? Am apăsat eu butoanele alea 2 și nimic. Nu reușesc sa-i dau de cap. Ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 tii apasat pe ambele deodata cateva secunde si incepe sa clipeasca ora si selectezi dintrunul si din celalalt e plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 Multumesc de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Multumesc frumos! Am vb pe FB cu el si se face. Problema e ca fiind din Bucuresti e greu sa ajung cu mobra la el.... » Post actualizat in 20 Oct 2016 08:57 Tu mergi cu tobele stock? » Post actualizat in 04 Nov 2016 17:17 Am reusit sa-mi fac niste tobe . Au iesit ecact cum imi doream. Și cum se aud? Foto? Preț? Editat Noiembrie 8, 2016 de Balaurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vzr1800 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Salut si bine v-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Bine ai venit.....doar cu prezenta sau ai si ceva monstru de prezentat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate