dealien Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Mi-am luat si eu crash bar de la Suzuki...cand prind un pic de timp trebuie sa-l pun sus... Mai un pic si vine timpul frumos!!! Doar atatia suntem? See Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Completare la lista ta : Ady Dinu,nu cred c-are cont pe "motociclism", M1800 alb,cu dunga gri,asimetrica 99 mgm,are si sea "custom",nu zic cine i-a facut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Completare la lista ta : Ady Dinu,nu cred c-are cont pe "motociclism", M1800 alb,cu dunga gri,asimetrica 99 mgm,are si sea "custom",nu zic cine i-a facut-o... Pai va spun eu cine-un tip DARIAN,iar daca doriti va dau nr lui de tel Am o rugaminte la voi,poate ma ajutati. Vreau janta spate de 300 mm,din Europa daca cumva stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Adi Dinu nu lucreaza/a lucrat la Pro TV? Daca-i el, prin '96 eram colegi, al avea un CZ, eu o Jawa. Ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Pai va spun eu cine-un tip DARIAN,iar daca doriti va dau nr lui de tel Am o rugaminte la voi,poate ma ajutati. Vreau janta spate de 300 mm,din Europa daca cumva stiti nu stiu daca o sa gasesti pe aici...si eu am cautat diverse pt Intruder in Europa si nu sunt efectiv....in schimb in USA sunt peste tot...tot ce vrei si inca intr-o gama variata de modele si sortimente..... Dar dupa cate am citit eu nu intra janta de 300 in bascula de fabrica...trebuie sa schimbi si bascula odata cu janta! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 nu stiu daca o sa gasesti pe aici...si eu am cautat diverse pt Intruder in Europa si nu sunt efectiv....in schimb in USA sunt peste tot...tot ce vrei si inca intr-o gama variata de modele si sortimente..... Dar dupa cate am citit eu nu intra janta de 300 in bascula de fabrica...trebuie sa schimbi si bascula odata cu janta! see YA www.thunderbike.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 www.thunderbike.de www.meancycles.com sumo-x 280-300 fender kit m109r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Pai va spun eu cine-un tip DARIAN,iar daca doriti va dau nr lui de tel Am o rugaminte la voi,poate ma ajutati. Vreau janta spate de 300 mm,din Europa daca cumva stiti Daca vrei cauciuc de 300 pe spate, in primul rand trebuie sa schimbi bascula spate cu ceva de genul asta http://www.directlineparts.com/product.asp...440&str=290 plus de asta trebuie sa iei si janta de 10". Bafta multa la cumparaturi si daca o faci, arata-ne si noua poze uite aici un exemplu de cauciucuri 300-280-260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Scuze,nu am specificat ca bascula este venita,la fel si cauciucurile,sint la un prieten din New York. Jantele le comandasem pe meancycles.com,in august,dar nu au venit. Si sa nu mai astept,as lua jantele din Europa,daca as gasi. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Scuze,nu am specificat ca bascula este venita,la fel si cauciucurile,sint la un prieten din New York.Jantele le comandasem pe meancycles.com,in august,dar nu au venit. Si sa nu mai astept,as lua jantele din Europa,daca as gasi. Numai bine Asta e altceva, daca sunt venite.....am crezut ca nu stii de bascula si nu crd ca intra mai mult de 260 in aia stock! Multumesc pt thuderbikes.de.....nu stiam de el see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 www.thunderbike.de Asta era! Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Asta e altceva, daca sunt venite.....am crezut ca nu stii de bascula si nu crd ca intra mai mult de 260 in aia stock! Multumesc pt thuderbikes.de.....nu stiam de el see YA intra si 280, dar trebuie janta de 10"...unii posesori din USA pun 280 chiar si pe janta stoc, nerecomandat si periculos, de altfel Editat Februarie 27, 2009 de maitre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Asta era!Multumesc mult. http://www.thunderbikes.ro/ Ii gasim si in Romania.Pretul este acelasi ca in Germania. Multumesc,Blackjack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sal Men & Wom, La sfarsit de Aprilie voi fi la NY. Aveti idee in acel colt de lume de magazine de accesorii pentru C1800 sau C109? O zi excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Strada 3,14, colt cu strada 7,62. Serios acuma, intra pe site-uri americane cu proprietari de C109, e un model destul de vandut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sal Men & Wom, La sfarsit de Aprilie voi fi la NY. Aveti idee in acel colt de lume de magazine de accesorii pentru C1800 sau C109? O zi excelenta! Intra aici si poate afli ce te intereseaza www.m109riders.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Domnilor, punem vineri de o intalnire de agregate? Care ti-ai scos mobra de la iernat, sa ne vedem.... Propun un vineri la pranz, ora 13.30 sa mergem de la Arcul de Triumf la o ciorba, undeva. 1. Circel 2. BlackJack 3. .... Editat Martie 16, 2009 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 dc nu faceti o plimbare sambata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ok, vreti sambata? jack cel negru...zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 adica .... nu mai au capul pe umeri ? al naibii de spiritual.Nu inteleg de ce face lumea comparatii cu km pe masina sau chibzuire la inceput de drum pe 2 roti.Un motor de 1800 si aproape 400 de kg inseamna mai mult decat experienta la volan:echilibru,dinamica,manevrabilitate,raport acceleratie-frana etc...nu ma dau cunoscator dar cand meri prin aglomeratie si tre sa faci o manevra brusca se poate sa fie pe jos iar cu greutatea aia pe picior la o viteza oarecare nu se prea termina bine.Ca sa nu imi exprim gandirea mea de om chibzuit ca n-am prea multi bani de aruncat:nici accesoriile nu cred ca-s cele mai ieftine de pe piata.Toate bune si succes orice alegere e de facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 nimeni? Cineva dornic de plimbare? Eu am iesit daca mai e cineva interesat sunt de gasit la nr de tel: 0741144122. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 al naibii de spiritual.Nu inteleg de ce face lumea comparatii cu km pe masina sau chibzuire la inceput de drum pe 2 roti.Un motor de 1800 si aproape 400 de kg inseamna mai mult decat experienta la volan:echilibru,dinamica,manevrabilitate,raport acceleratie-frana etc...nu ma dau cunoscator dar cand meri prin aglomeratie si tre sa faci o manevra brusca se poate sa fie pe jos iar cu greutatea aia pe picior la o viteza oarecare nu se prea termina bine.Ca sa nu imi exprim gandirea mea de om chibzuit ca n-am prea multi bani de aruncat:nici accesoriile nu cred ca-s cele mai ieftine de pe piata.Toate bune si succes orice alegere e de facut! Cruiserele sunt cele mai stabile moto din lume. Hai sa nu ne stresam din cauza asta. Incearca un trafic aglomerat cu un supersport. .Alta distractie PS: Nu exista manevra brusca decat daca dormi pe tine pe motor si stai cu ochii pe eclipsa de luna, marti, la pranz, si ti se tetanizeaza dreapta pe gaz constant, indiferent de climate change. Daca esti preventiv, chit ca rupi gazu in 4 mii ture pe cruiser pe 100 de metri si mergi cu 30 la ora urmatorii 350 metri, nu se intampla nimic. Pe motor, in tzara asta, trebuie sa te simti ca o fecioara cu fobie la viol traversand o jungla de urangutani gangbangisti la orice coltz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Uffffffff.... mai Raptore dece compari 70 de cai cu 120? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Uffffffff.... mai Raptore dece compari 70 de cai cu 120? Pai e unii bre care fac uili cu scuter. . de ce sa nu rupi gazu la 70 HP? Hai ca nu e asa grav sa abuzezi de gaz la cruiser. .la SS e naspa.. acolo ori stii la ce te expui, ori nu stii si ajungi la top audienta forum Accidente. Cruiseru te iarta, ca e greu, raport HP/Masa totala cam naspa, supersportu.. nu prea. . .Daca nici la cruiser nu abuzezi de fier (in limitele alea ale lui) pai atunci cand sa mai progresezi si sa abuzezi de SS? . .daca ai luat-o invers. .ca si mine. .adica scoala pe cruiser si upgrade senzatii la SS. . .De obicei, trendul e pe dos. Editat Aprilie 3, 2009 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate