Calin C. Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Frumoasa culoare . La un roz nu te-ai gandit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Frumoasa culoare . La un roz nu te-ai gandit ? Sincer? ......m-am gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 (editat) Alte poze Editat Martie 2, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Ti-ai pus numarul ca la chopper Mult mai misto pe lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 esti tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Ti-ai pus numarul ca la chopper Mult mai misto pe lumina N-am unde altundeva sa-l pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Super super frumoasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Super super frumoasa ... Merci Au ajuns si restul ..urmeaza "montarea" ...poze mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Superba Kawa si cu tobele alea cred ca o sa creasca rata mortalitatii in Tm See Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Superba Kawa si cu tobele alea cred ca o sa creasca rata mortalitatii in Tm See Ya Oh daaaaaa! Poze cu ea gataaaaaa! ...si de la metamorfozarea ei in enduro de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 hm....nu te incomodeaza numarul cand te lasi in curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 hm....nu te incomodeaza numarul cand te lasi in curbe? Ba da..cand sunt cu sliderul jos ma cam incomodeaza ...ies scantei din el ..nu vezi ce polizat e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Super super frumoasa ... da, dar de motor ce zici? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_zxr Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Vreau si eu asa motoooor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 In sfarsit e gata panterutza junioara.. si pe cat e de frumoasa pe atat e de fioroasa;felicitari pentru realizare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 In sfarsit e gata panterutza junioara.. si pe cat e de frumoasa pe atat e de fioroasa;felicitari pentru realizare!!! Merci Ma bucur ca ti-a placut. Acum e putin diferita fatza de cum ai vazut-o tu joi la Roma pt. ca i-am pus si stickerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Daca e dupa cum se anunta,si va fi vreme buna,joi vin si eu cu a mea la Roma;abea astept!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Numarul pe o parte l-ai pus. Comenzile avansate si "coarnele" cand urmeaza!? (kidding). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Numarul pe o parte l-ai pus. Comenzile avansate si "coarnele" cand urmeaza!? (kidding). Fara blasfemii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 foarte frumoasa motocicleta sa ai parte de ea nu am ajuns joi de 1 la roma dar sper sa ajung joia asta sa ai parte de ea ca e frumoasa si un asfalt uscat..................si LA MULTI ANI pt 1 si 8 martie si ne vedem la Roma sper by by Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Numarul pe o parte l-ai pus. Comenzile avansate si "coarnele" cand urmeaza!? (kidding). O sa le imprumut pe alea de la Simson Fara blasfemii !!! foarte frumoasa motocicleta sa ai parte de ea nu am ajuns joi de 1 la roma dar sper sa ajung joia asta sa ai parte de ea ca e frumoasa si un asfalt uscat..................si LA MULTI ANI pt 1 si 8 martie si ne vedem la Roma sper by by Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ce criminala a iesit motocicleta!!! Si pentru propietara un mare buchet de : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 super tare a iesit motorul tau! Ride it Safe de unde ti-ai luat tank pad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Ce criminala a iesit motocicleta!!! Si pentru propietara un mare buchet de : Merci super tare a iesit motorul tau! Ride it Safe de unde ti-ai luat tank pad? de la cineva care aduce de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Mda...faine rau panterutzele....amandoua Sa vad cati kilometri sunt pana la Timisoara....Hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate