Bufnitoiu" Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Va rog ajutati-ma cu o informatie.Care-i cantitatea de ulei care se pune intr-o furca de Minsk? Din informatiile pe care le detin, circa 100 gr.in fiecare brat dar este corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 pune cat incape, oricum surplusul il da afara stai linistit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 pune cat incape, oricum surplusul il da afara stai linistit.. Multumesc mult,istet raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 fa ma cum iti spun. am pus asa la Minsk si am mers cu el mii de km si n-am avut niciodata probleme... motorull sa-ti mearga... telescoapele functioneaza oricum si cu ulei si fara... fara ulei e putin mai bumpy... dar daca pui nu mai ai probleme... ia vezi aici pe unde am fost cu ulei pis din ochi... /index.php?showtopic=63564 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Belbody@ fii te rog amabil si lasa-ne cu sfaturile tale tehnice. Danielus ti-am facut rost de manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 fara manual nici nu putea sa toarne cate 100 ml de ulei in fiecare telescop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 N-ai inteles! Noi suntem mai ciobani si lucram dupa carte. N-a zis nimeni nimic despre pusul la ochi, ca nu stam sa masuram la miligram, dar chiar si ochiometric trebuie sa stii cam ce cantitate e necesara.Dar ce ma agit eu sa-ti explic...tu esti inca la nivel de prespan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 si eu iar incep: cu prespanu ala... a mers dr-ul sute de km... de parca un disc de ambreiaj il intreaba pe celalalt : "ba, ce dracu ne inghesuie ma aici asa tare? E prespan sau mi se pare mie???" Celalalt: "Ce dracu e ala??" - "Nu stiu nici eu da hai sa patinam..." - "hiiiiiiii, uiiiiiiii, ba da nu pot, a dracu prespanu asta nu aluneca deloc...!!" - "hai sa-l rupem!" - "nu pot! - ale dracu arcuri!" tare greu pentru unii sa priceapa ca uneori scopul e important si nu mijloacele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 Multumesc Catallin,vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 si eu iar incep: cu prespanu ala... a mers dr-ul sute de km... Pentru mine "sute de km" nu reprezinta o distanta semnificativa, in schimb pentru tine se pare ca a fost un act de mare eroism.... Crede-ma, ne-ai fi fost de mai mare ajutor cu un manual, un link, decat cu pareri d'astea de carpaci si crede-ma ca daca fabricantul a recomandat o anume cantitate de ulei n'a facut-o asa de amorul artei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Pentru mine "sute de km" nu reprezinta o distanta semnificativa, in schimb pentru tine se pare ca a fost un act de mare eroism.... Crede-ma, ne-ai fi fost de mai mare ajutor cu un manual, un link, decat cu pareri d'astea de carpaci si crede-ma ca daca fabricantul a recomandat o anume cantitate de ulei n'a facut-o asa de amorul artei. era vorba de mers cu "prespan", remember? am mers cu Dr-ul 6000km de la 1 oct pana acum... uite aici un manual de Minsk. /index.php?...t&id=103701 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 N-ai inteles! Noi suntem mai ciobani si lucram dupa carte. N-a zis nimeni nimic despre pusul la ochi, ca nu stam sa masuram la miligram, dar chiar si ochiometric trebuie sa stii cam ce cantitate e necesara.Dar ce ma agit eu sa-ti explic...tu esti inca la nivel de prespan. BINE ZIS si eu iar incep: cu prespanu ala... a mers dr-ul sute de km... de parca un disc de ambreiaj il intreaba pe celalalt : "ba, ce dracu ne inghesuie ma aici asa tare? E prespan sau mi se pare mie???" Celalalt: "Ce dracu e ala??" - "Nu stiu nici eu da hai sa patinam..." - "hiiiiiiii, uiiiiiiii, ba da nu pot, a dracu prespanu asta nu aluneca deloc...!!" - "hai sa-l rupem!" - "nu pot! - ale dracu arcuri!" tare greu pentru unii sa priceapa ca uneori scopul e important si nu mijloacele... Da nu vezi ca nu ai cu cine?!! Misto povestea cu prespanul dar stii mai sunt oameni care sunt chitibusari si vor ca la carte sa mearga. Acum s-au dus vremurile alea "bune "cand nu se putea nu se gasea si nici nimeni nu cerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 pune cat incape, oricum surplusul il da afara stai linistit.. excelent sfatul! si eu am pus "cat incape" la o Danuvia de 125 cmc din 1960, in amortizoarele pe spate.......si, intr-adevar.....l-a data afara, explodand ambele amortizoare........da, chiar au explodat........e bun sfatul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate