zune Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 nu te-ai mutat ? parca nu te-am vazut prin oras m.am mutat până la urmă, cu blonda mă dau până la muncă(segarcea) si inapoi, alte drumuri nu am făcut, nici nu cunost vreun motorist craiovean decât un fost coleg de liceu cu o kawă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 m.am mutat până la urmă, cu blonda mă dau până la muncă(segarcea) si inapoi, alte drumuri nu am făcut, nici nu cunost vreun motorist craiovean decât un fost coleg de liceu cu o kawă poti opri la McDonald's cand ne vezi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 poti opri la McDonald's cand ne vezi acolo. dacă nu mă înșăl miercurea vă strângeți la mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 dacă nu mă înșăl miercurea vă strângeți la mc? miercurea era la universitate/prefectura. la mc e cam in fiecare seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 miercurea era la universitate/prefectura. la mc e cam in fiecare seara oke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox99 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salut, eu sunt Tibi si posed un VFR 750 Rectific, posed un Blackbird din 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Rectific, posed un Blackbird din 2007. s-o stapanesti sanatos si la cat mai multe plimbari frumoase impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghizda2005 Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 O intrebare am si eu pentru cei din Craiova motociclisti mai batrani daca pot sa ma ajute...Caut un baiat din Craiova pe nume Gabi..pot sa va spun despre el ca are in jur de 28-30 de ani si odata de mult avea un GS500 si a avut un accident la iesirea din Constanta destul de grav..mai era cu inca un baiat in spate tot din Craiova..dupa care acum vreo 2-3 ani se ocupa cu motorete le aducea din Italia...daca cineva il stie astept sa imi dea un semn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiseg Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Nu s-a mai postat de ceva timp, asa ca adaug motorul meu aici. E o Honda Rebel de 125 cmc. Mai sunt pe lista posesori de 125? O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu s-a mai postat de ceva timp, asa ca adaug motorul meu aici. E o Honda Rebel de 125 cmc. Mai sunt pe lista posesori de 125? O zi faina! s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 theo asteptam poze cu suzuki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) theo asteptam poze cu suzuki! uite ! Editat Mai 8, 2013 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 eh, si am trecut si eu la suzi bandita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Felicitari Fulguletz! Eram sigur ca te duci sa iei banditul de la Severin. Eu am parasit "Fratia cardanului" si am trecut de partea lantului de la suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 S-o stapanesti sanatos, Fulg ! 1250 cmc ? good ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 merci mult. da, este modelul de 1250 cmc. Felicitari Fulguletz! Eram sigur ca te duci sa iei banditul de la Severin. Eu am parasit "Fratia cardanului" si am trecut de partea lantului de la suzuki. Felicitari Marius. Vad ca ai trecut si tu la categoria grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Salut. Careva din Caracal pe forum pe aici ? Am vazut doi motociclisti pe strazile orasului dar eram pieton atunci. Sunt detasat cu serviciul aici si mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa mai stam la un pahar de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Baietii din Caracal nu cred ca sunt pe aici, pe forum. Iti las pe privat numarul unui baiat cu cbr1000rr . Este mecanic, in caz ca (Doamne fereste) ai nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 http://www.craiovaforum.ro/stiri/eveniment/craiova-hot-surprins-de-jandarmi-impingand-o-motocicleta-pe-calea-bucuresti.html#.VARRBKmIM68.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morse Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Multi au motoare ... putini merg cu ele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abhorrer Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Ba uite ca merg dovada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanady Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Salutare, ma bag si eu in seama: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 am vazut una identica pe rocada acum cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate