elcamino Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 0741316708 istvan maczo o sa il pun la curierat lasami o adresa pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Atasez si pozele promise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 gata doar dezzu mai face zgomot pe aici??????????? slabbbbbbbbbbbbbb hm se pare ca ramura asta nu tare are adepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 nimic nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 In curand revin pe topic. Dezbrac vițeluÂşa. Hai ca ma apuc de căutat pe topic o masca / un far de treaba. Daca aveti idei, dar la bani decenti, dati un semn. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 In curand revin pe topic. Dezbrac vițeluÂşa. Hai ca ma apuc de căutat pe topic o masca / un far de treaba. Daca aveti idei, dar la bani decenti, dati un semn. Merci! am eu un far de gsxr 600-750 2007-2007 care are doar prinderile putin rupte, dar poate fii folosit afra probleme la un streetfighter (eu pt. asta l-am luat , dar intre tipm mi-am luat altul) . Daca te intereseaza da-mi un PM si ii facem un pret bun . Totodata mai am niste reiisere de ghidon nou noute pt ghidon de 28mm la mijloc .De vanzare si astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 am eu un far de gsxr 600-750 2007-2007 care are doar prinderile putin rupte, dar poate fii folosit afra probleme la un streetfighter (eu pt. asta l-am luat , dar intre tipm mi-am luat altul) . Daca te intereseaza da-mi un PM si ii facem un pret bun . Totodata mai am niste reiisere de ghidon nou noute pt ghidon de 28mm la mijloc .De vanzare si astea Eh, asa da... hai ca incepem sa ne miscam! P.S.: Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Eh, asa da... hai ca incepem sa ne miscam! P.S.: Ai PM. Replied Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Replied Baga niste pozi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Am inceput: primul pas - ghidon si cleme de FZ1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Astea sunt pozele cu farul. Are doar o prindee rupta deci se poate monta fara nici o problema .In rest este super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 pt cine isi mai customizeaza motoreta si are nevoie de risere, am eu 2 bucati ...de XJR (sunt noi - motorul e rulat numai 3000 km), detalii pe PM si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 @sckhreech - La ce bani dai farul ? Ma bate un gand nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 @sckhreech - La ce bani dai farul ? Ma bate un gand nou Sorry, l-am adjudecat deja... Dezule, te misti incet, man! Deja am vandut cadrul de bord de 929... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Farul a plecat deja spre Hellics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Sorry, l-am adjudecat deja... Dezule, te misti incet, man! Deja am vandut cadrul de bord de 929... Huooo ... asa ma ... iale tu pe toate Lasa man ca nu e problema , o mai aparea altul ... oricum sper ca luna care vine sa o schimb complet ... vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) /index.php?showtopic=359545 Editat Mai 11, 2009 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Greu merge stritfaitereala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 @ Helliks - hai ca o sa iasa super.... spor la treaba. Acu sa incep cu intrebari de nou adept al miscarii "street fighter" : ce modificari usoare si putin costisitoare pot aduce unui cbr 600 F2 sa-l aduc intai in stadiul de -macar- naked pana la street-fighter. Eu am inceput usurel... dau jos plastic, pun far rotund nichelat de naked, oglinzi pe ghidon, semnalizari in suportii de far. Acu ma gandesc la o codita de R1 sau R6. Alte idei mai astept de la voi... PS- e deja negru mat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Update cu toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 de mare senzatie fata cu farul ala bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 @ Helliks - hai ca o sa iasa super.... spor la treaba. Acu sa incep cu intrebari de nou adept al miscarii "street fighter" : ce modificari usoare si putin costisitoare pot aduce unui cbr 600 F2 sa-l aduc intai in stadiul de -macar- naked pana la street-fighter. Eu am inceput usurel... dau jos plastic, pun far rotund nichelat de naked, oglinzi pe ghidon, semnalizari in suportii de far. Acu ma gandesc la o codita de R1 sau R6. Alte idei mai astept de la voi... PS- e deja negru mat... Baga si tu o poza, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Britanik Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 TRIUMPH SpeedFour, din 2004. Sint chiar mindru de ea (ca bea mai mult ca mine!). Pe un sasiu de TT600... de fapt e un TT600 fara carene! Nu stiu de altii, dar sint foarte multumit de ea. Scurta si indeajuns de puternica. Fac aproape orice vreau cu ea. Foarte "la moda" in Marea Britanie. O recomand semi-incepatorilor, adica celor care au permis de vreo 2 ani. Din pacate, singura poza disponibila (ca mi-e lene sa ma duc pina in garaj!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdvl Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Vand codita (sa) R1 replica STREETFIGHTER - albastra, cu cadru de adaptare pe alte cadre de motor: pret: 100 euro. Vezi poze cu motocicleta inainte de dezmembrare. Nu am decat aceasta piesa, care necesita putina prelucrare inainte de a fi montata - vopsire, etc. partea de undertail are o crapatura, dar se poate repara fara probleme. A fost montata pe un VFR750 inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 poti pune te rog mai multe poze cu codita? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate