S3RJ Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Cred ca e cel mai ciudat SF care l-am vazut... Asta e o motocicleta accidentata, singura legatura cu un streetfigter ar fi ca poate fi baza de ponire pentru unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 se vinde codita completa de yamaha r6 2007 : carena spate, undertail , sa pilot, sa pasager, stop spate cu semnale incluse, semicadru spate ( necesita o usoara reparatie) la cerere si scarite pasager 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 150 euro se vinde codita completa de yamaha r6 2007 : carena spate, undertail , sa pilot, sa pasager, stop spate cu semnale incluse, semicadru spate ( necesita o usoara reparatie) la cerere si scarite pasager 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Se cam deviaza de la subiect. Sectiunea de publicitate e in alta parte. In fine. Si acum on-topic. Iarna asta m-am pus si eu pe un proiect de streetfighter cu al meu SV650 naked. Planuri: bug spoiler, masca custom made, far nou, oglinzi, manete, aripa fata modificata, plastice lateral radiator. Comanda de bugspoiler si plastice radiator a fost data deja, le astept. Farul si oglinzile deja le-am luat. Masca e in curs de proiectare. Sper sa iasa ceva frumos. O sa aiba combinatia de culori negru si verde deschis. Cam asa l-am bagat in garaj. Sa vad cum iese la primavara. Asta e farul Plus modelul la oglinzile noi si poze cu stadiul mastii, o asteapta rasina si fibra de sticla apoi restul de detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Fratilor usor usor ma mut de la banditi si vin catre voi... Banditul devine luptator de strada... Inca lucrez la caz Editat Februarie 6, 2015 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Kawasaki zx9r 01 un proiect fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 (editat) Imi place cum lucrezi cu aluminiul. La ce bani s-ar duce un rezervor din aluminiu? Cat mai simplu, nu cu atat de multe unghiuri. Deja cred ca ceri prea multe de la el, eu cred ca doar la imbracat pe ala original care probabil era indoit. Editat Martie 8, 2015 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Una e sa faci asa ceva si alta e sa faci un rezervor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 pt cei care comenteaza aiurea... dovezile ca rezervorul nu este indoit sau altcv.. este facut din fibra de carbon la fel si codita! mobra este facuta modificata de fostul proprietar nu de mine ! eu am cumparat-o asa in starea asta si incerc sa i fac cateva modificari in+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Ma doar pe mine fix in cot, ca sa nu zic altfel, de ce faci tu, defapt stai ca au facut altii nu tu. Plus ca el intreba de aluminiu nu de firba de carton, pardon, carbon. De curiozitate cate kile are chestia aia de ii zici tu rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) a mea e asta... toba ixil achizitie recenta... Editat Martie 26, 2015 de kokane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Vand masca predator pentru proiect streetfighter, pret 90 de lei. 072.072.19.69 Andrei Editat Aprilie 15, 2015 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 schimb codite streetfighter cu alte piese moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Mda.. ca de obicei zona streetfighterelor este lesinata... noutati 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 under construction Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Mda.. ca de obicei zona streetfighterelor este lesinata... noutati 0 Forumul a inceput sa semene cu o biserica. Toti te urmaresc daca ai facut de 3 ori cruce, daca ai cumparat lumanari din biserica si nu ai adus de-acasa, etc. La streetfightere se lucreaza dar nu prea mai foloseste lumea forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 proiectul meu, asa am vrut asa am facut... voi ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 (editat) proiectul meu, asa am vrut asa am facut... voi ce ziceti ? Cel mai important e sa iti placa tie, apoi gura lumii ... Alt stop, ala arata oribil si un ghidon mai jos sau chiar semighidoane, alt bord, masca fata se vede cam aiurea din profil, my 2 cents. Uite si proiectul meu de ceva vreme. Recent a primit si alte discuri de frana, urmeaza si o pompa de frana radiala si cam atat acum, pe moment ... Editat Iulie 9, 2015 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 11415567_833030320099661_8745872376305809347_o.jpg Forumul a inceput sa semene cu o biserica. Toti te urmaresc daca ai facut de 3 ori cruce, daca ai cumparat lumanari din biserica si nu ai adus de-acasa, etc. La streetfightere se lucreaza dar nu prea mai foloseste lumea forumul. Cel din poza este al tau , sau e doar o poza de pe net ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Nu e al meu, e a unui prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 (editat) nu ii pun semighidoane ca nu imi place pozitia de condus, la un alt bord ma gandeam si eu iar masca de la far o voi termina posibil in iarna asta , ma gandesc sa ii vac o gluga ca de ripper asa » Post actualizat in 11 Jul 2015 12:37 urmeaza poate un stop pe led si cam atat ... thunderbyte la a ta e cam ciudata aripa pe fata, e prea din topor asa si galeriile sa le imbraci cu banda termoizolanta ca se vad urat ruginite pui si un bug spoiler si cam atat... bafta!!! Editat Iulie 11, 2015 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Uite si proiectul meu de ceva vreme. Recent a primit si alte discuri de frana, urmeaza si o pompa de frana radiala si cam atat acum, pe moment ... Ce frumos e la Braila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Nu e al meu, e a unui prieten. Vad ca a schimbat si janta spate . Ai idee ce ET , J are janta ? si ce distantier a pus , de cati mm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 si ce distantier a pus , de cati mm ? vezi daca pinionul spate de pe noua roata e cam la aceeasi cota ca cea de pe vechea roata, folosesti distantierul din stanga (sau altul+ax daca e cazul, dar ai grija sa fie pinioanele pe aceeasi axa), aduni distantier + roata veche si compari cu distantier + roata noua, un pic de matematica si vezi ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate