Diaboliqute Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 600RR, si nu m-as duce neaparat dupa 2005. E un motor care iarta greseli, trage liniar si nu are un cuplu care sa te faca sa te pierzi in ture joase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack11 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 salut, mai am si eu o intrebarica, unde gasesc filtru aer pentru un 600rr 2004 in bucuresti si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 pentru 600rr din 2007 ce modificari trebuie sa fac sa am faza scurta pe ambele faruri si faza lunga tot pe ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 pentru 600rr din 2007 ce modificari trebuie sa fac sa am faza scurta pe ambele faruri si faza lunga tot pe ambele Sa schimbi farurile :-) Oglinzile sunt astfel facute incat unul sa fie faza scurta, iar celalalt faza lunga. Daca vrei sa faci o investitie iti recomand www.theretrofitsource.com Date jos oglinzile, montate lupe bixenon. Am avut pe 600RR-ul meu si a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o in motorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Sal Guys, Am si eu de vanzare o toba pentru un CBR 2007-2012. Laser x-treme cu 3 tevi de esapament. Pret 1100. Arata super spectaculos si se aude foarte bine. tel: 0730188568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Salut! Am un 600RR din 2008 de vanzare Am pus link-ul de pe bikeshop http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-cbr%20600%20rr-din-2008-466048.html Va astept la proba, in Buc, cu un telefon in prealabil 0741660232 - Victor victor8502@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 titi, de unde ai luat rip strip-urile alea? sunt dementiale! bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salut! Ebay.it...intr-adevar arata super bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 gogo inseamna ca tu nu imi stii stripurile mele de la moto de pana acum ) scuze titi nu zi ca ale tale sunt nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 ceva pareri pro si contra 929???? Sunt interesat sa imi achizitionez un 929.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 cumpara cu incredere daca e in mintile ei,am detinut una ,are o ciclistica grozava,foarte usoara,frane bune,daca-i cumperi si un amortizor de ghidon te-ai scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Mersi pentru share info CMD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 @alecs arata-mi o poza, te rog eu nu mai am stripes, aveam unele rosii dar de la soare s-au transformat in roz si le-am dat jos... acum caut altele, si sunt deschis la idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Update de pret 5290 si mai negociem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 (editat) uite aici niste poze Daca tot se posteaza pe aici si mobre de vanzare...dau si eu RR-ul meu 2004 cu 4000 euro fix si NENEGOCIABIL. Este cel din prima poza portocaliu complet Editat Iulie 30, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 (editat) mda, m-ai deprimat. imi vine sa ma duc la a mea sa ii dau foc. superbe motoare ai, absolut superbe! carenele le-ai luat gata vopsite sau le-ai vopsit pe cele vechi? daca le-ai vopsit tu, unde le-ai facut si cu cat? nu de alta dar vreau si eu sa o fac repsol pe a mea, cel mai probabil cand se va termina sezonul (cu toate ca ma mananca sa o fac ACUM), ca sa ma bucur cat mai mult de ea. insa nu stiu daca sa pun lupe in faruri sau nu. cineva care are asa ceva imi poate zice daca se vede mai bine noaptea, daca merita, un pret estimativ? mersi anticipat Editat Iulie 31, 2012 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 1000ron costa vopsirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 poti sa imi zici si unde, te rog? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 gogo, ia id-ul meu si hai sa vb despre vopsire , lupe si tot ce vrei Alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salut stie cineva un 1000 rr din 2006-2007 de vanzare ok ? (pana in 6000-6500 euro) Si inca o itrebare in 2006 exista modelul Repsol si daca da cel din poza este repsol 2006 original ? (pe net eu am vazut cu cadrul negru dar nu stiu daca este autentic sau doar carenele sunt Repsol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 pare a fi original... nu bag mana in foc dar vad ca , cam toate alea OEM sunt pe ea si aici ma refer la semnalizatoare, suport de numar, manete + capete de ghidon... pm... daca ma insel imi cer scuze dar para originala si stock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Stie cineva unde pot gasi mai repede garnitura de la capacul de ambreiaj pentru 1000 rr-ul din 2007 SC 57 (sau daca exista aceasta garnitura - unele magazine la care am sunat au spus ca este fara garnitura acel capac). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Salut stie cineva un 1000 rr din 2006-2007 de vanzare ok ? (pana in 6000-6500 euro) Si inca o itrebare in 2006 exista modelul Repsol si daca da cel din poza este repsol 2006 original ? (pe net eu am vazut cu cadrul negru dar nu stiu daca este autentic sau doar carenele sunt Repsol) Sunt mai mult decat convins ca motocicleta din poza nu este un Repsol autentic cu carene originale. Pe nici un model sigla repsol nu e impartita RE PSOL. Si mai sunt o gramada de alte detalii foarte diferite de original. Iar in 2006, dupa cate stiu eu nu s-a scos nici un repsol. Poate te ajuta linkul acesta, in care cu cativa ani in urma am dezbatut aceasta problema, cu argumente solide. Editat August 7, 2012 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dededark Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Am si eu un RR din 2003 si momentan e naked.... Intrebarea mea este unde pot gasii carena fata plus far sau daca merita sa comand de pe ebay carene replica la 500 de eu tot setul vopsite si stickerite? Astept parerile si sugestiile voastre. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Am si eu un RR din 2003 si momentan e naked.... Intrebarea mea este unde pot gasii carena fata plus far sau daca merita sa comand de pe ebay carene replica la 500 de eu tot setul vopsite si stickerite? Astept parerile si sugestiile voastre. Ms Salut, Carenele in banii aia sunt din plastic ieftin si probabil facute in China. N-am nici o problema cu China, insa la carene chiar nu le prea nimeresc. Prietenul meu care e mecanic a montat cateva seturi chinezesti pana acum si la mai toate a trebuit sa intervina asupra carenei ca sa o poata prinde. Daca recomanda cineva expres replicile respective...poate m-as gandi, altfel... Mai degraba cauti carene originale (care sunt din ABS) pe la dezmembrari si le revopsesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate