DLA Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) Salutare frati RR-isti.A mea e din 2005,600cmc.Cu toate ca o am din octombrie si nu am facut decat 2000km sunt foarte multumit de ea. pai ar fi cazul sa ii dai putin in gusa, ca s-a depus calamina peste iarna ! Editat Martie 30, 2007 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Am facut acest topic pentru toti detinatori de Honda CBR 600 RR si 1000RR ...eram singuri fara topic special ...schimbam opinii,ne prezentam motoarele si dam/primim sfaturi Incep eu 600RR Movistar 2006...finala Arrow si cam atata momentan...scuzati calitatea pozelor da` sunt facute cu telefonul...fix in sfarsit le-am gasit locul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 pai ar fi cazul sa ii dai putin in gusa, ca s-a depus calamina peste iarna ! Asa E.Dar serviciul si haina de costum pe care sunt obligat sa o port nu imi dau voie sa ma plimb atat cat mi-as dori eu.Fara voia mea ,sunt motociclist de weekend. Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 vor fi destule weekenduri de acum incolo,asa ca ai vreme si de plimbari! sa auzim de bine! daca vii in zona sighisoara-tg mures, nu ezita sa anunti din timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tritza_1th Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 gata mi-am luat si eu nebuna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 sa-l stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 de ieri am o honda cbr 600 rr 2007. stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 de ieri am o honda cbr 600 rr 2007. stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata asfalt uscat cumva erai aseara la plaza romania in parcare? ca am vazut unul rosu cu negru si cateva persoane in jur dar am zis sa nu bag in seama aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 de ieri am o honda cbr 600 rr 2007. stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata asfalt uscat cauta pe www.rizoma.it, apoi pm la mine si iti spun de unde le iei din bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 de ieri am o honda cbr 600 rr 2007. stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata asfalt uscat Sau erai cel cu CBR600RR albastru? Te-am văzut la InterMotorcycle când îl luai (dacă tu erai acela). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Sau erai cel cu CBR600RR albastru? Te-am văzut la InterMotorcycle când îl luai (dacă tu erai acela). eu sunt "aceea" , pentru ca sunt fata iar cel care a mers pe motor , e prietenul meu. m-a ajutat sa-l ducem la garaj. eu inca n-am incercat sa ma plimb pe strada, decat prin curte . exersez, pentru ca trebuie sa ma obisnuiesc cu trecerea de la 34 de cai la 120 cai. dar cred ca peste cateva zile o sa ies la plimbare. abia astept dap, albastru e, dar inca n-am facut poze. vroiam sa-l fotografiez acum ,dar a inceput sa ploua. asa ca urmeaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Am si eu o intrebare...voi ce ulei bagati in motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 ...ulei bunica sau floriol,un bidon de vreo 10 kile... hai ca am glumit, eu numai MOTUL 15W-50, full sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 bafta cu noua achizitie si joaca'te mai mult cu RR'u inainte sa iesi in trafic. tine'o in ture joase, sub 5000rpm la inceput ca e nervoasa si de la 8000 se ridica p'o roata. a, si da'i o palma peste ceafa lu' diliu tau de prieten ca te'a lasat sa faci un salt asa de mare de la poketbike la lansator de rakete. bafta! mersi pentru urari ps: pe iubi meu il pup si ii multumesc ca are mare grija de mine (indiferent ce motor am) si ma invata sa merg cat mai bine pe honda. cel care a luat decizia sa-mi ia raketa asta, e tata. asa ca toate "complimentele" i se readreseaza lui numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica... fi serios, toata viata sa bagi numa ce am zis si poti sa ii dai forja pana te doare incheietura! eu fac schimburile de ulei cam la 3000-3500 km,da ce span vede motoru', nu pot sa iti explic. daca schimbi uleiul la timp, poti sa o tii numai in rosu si pe o roata pana te plictisesti, bineanteles ,fiecare dupa placere si putere. Editat Aprilie 12, 2007 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica... Tot MOTUL 15w 50 mi-am bagat si eu la ultimul schimb si totul decurge formidabil. Dar nu stiu la cati km sa il schimb.Un sfat se poate? Multumesc. eu sunt "aceea" , pentru ca sunt fata iar cel care a mers pe motor , e prietenul meu. m-a ajutat sa-l ducem la garaj. eu inca n-am incercat sa ma plimb pe strada, decat prin curte . exersez, pentru ca trebuie sa ma obisnuiesc cu trecerea de la 34 de cai la 120 cai. dar cred ca peste cateva zile o sa ies la plimbare. abia astept dap, albastru e, dar inca n-am facut poze. vroiam sa-l fotografiez acum ,dar a inceput sa ploua. asa ca urmeaza..... Sa te bucuri de ea , fara incidente.Frumoasa culoare . A mea e tot albastra .De apreciat curajul tau.Pe prietena mea nu o conving sa se suie pe mobra mea,nici ca pasager:) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Ei zic prima revizie la 1000km a doua la 3000km a treia la 6000km si dupa din 6 in 6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Sa te bucuri de ea , fara incidente.Frumoasa culoare . A mea e tot albastra .De apreciat curajul tau.Pe prietena mea nu o conving sa se suie pe mobra mea,nici ca pasager:) Asfalt uscat! multumesc! am inceput sa merg cu ea prin oras si vreau sa zic ca daca o conduc cu grija , are si ea grija de mine , la randul ei. e cumintzica sub 7000 ture, e stabila in curbe, desi n-am inca destul curaj ca so aplec mai tare. dar se face bestiutza daca e fortzata rau. am curaj amestecat cu o doza de inconstienta e cam incomoda pentru pasager. deh, m-am obisnuit pe zx9, comod, ca in fotoliu ps: cred ca daca ii promiti prietenei tale ca o s-o plimbi cu 30 km/h, o sa accepte. dupa aia o sa vrea ea sa mergeti mai tare poza cu ea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 bai astia cu honde, da' voi sunteti neseriosi rau!nimeni cu nimic nou ,nu se mai posteaza vreo chestie, nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 bai astia cu honde, da' voi sunteti neseriosi rau!nimeni cu nimic nou ,nu se mai posteaza vreo chestie, nimic... hai ca postez eu .. care vrea un arrow?ca io vreau sa sperii militienii cu twobrothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 din ce an e movistaru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 din ce an e movistaru'? `06 , cumparat in 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 si cum e, esti multumit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 si cum e, esti multumit de el? pai pana acuma nu am absolut nimic sa-i reprosez , nu am un termen de comparatie cu alte modele noi de 600 dar sunt foaaarte multumit de el si de modul in care am fost tratat de cei de la Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate