demostene Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Din 27 februarie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 3 “Haz de necaz” Mondo motor 6 Rubrica de stiri Test si tehnica 8 Drive-test: Kawasaki ZX-6R. “Barely legal” 12 Drive-test: Ducati 1098 S. “Ritm infernal” 16 Drive-test: Suzuki Bandit 1250 S. “Evoluatul” 20 Drive-test: Piaggio MP3 250. “Nebunie pe trei roti” 24 Drive-test comparativ: cinci enduro-tourere de mare cilindree. “Prindeti pisica!” 32 Drive-test comparativ: trei fun-bikes de 125 cmc. “Fun-factor: A1” 38 Drive-test intern: Derbi DXR 250. “Un quad cu personalitate” Magazin 42 Prezentare custom: Chopper AMS. “Visul unei nopti de primavara” 46 Tehnici de pilotaj, partea a VII-a: conducerea pe ploaie. “Abilitati acvatice” 52 Consiliere second-hand: Suzuki DR 350. “EnDuRo 350” Mica publicitate 54 Motociclete second-hand Sport 58 Dakar 2007: “Despres din nou” 64 FRM: premierea campionilor. “Cinste lor!” 67 Benzi desenate: “R.I.P. T.P.I.” Din numarul viitor Pentru anunturi de vanzare-cumparare, sugestii sau materiale aveti oricand la dispozitie adresa de email a redactiei (redactia.moto [at] motorpresse [dot] ro), telefonul (021-232.98.74) sau puteti sa ne faceti o vizita in persoana la sediul Motorpresse Romania, situat pe Bd. Ficusului Nr. 44 A (aceeasi cladire in care se afla si sediul Antena 1, de langa SIAB). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Numarul 3/2007? But ce s-a intamplat cu numarul 2? Vad ca revista a intarziat cu o saptamana...sunt probleme la redactie? Din 20 ma tot intrebam cand o sa apara...daca o sa mai apara luna asta...acum e totul bine si frumos...a aparut insa de ce numarul 3/2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) nr 1 si nr 2 au fost comprimate in aceeasi revista! Numarul 3/2007? But ce s-a intamplat cu numarul 2? Vad ca revista a intarziat cu o saptamana...sunt probleme la redactie? Din 20 ma tot intrebam cand o sa apara...daca o sa mai apara luna asta...acum e totul bine si frumos...a aparut insa de ce numarul 3/2007 ? Editat Februarie 28, 2007 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Uf Nu am gasit nici azi revista.Am cautato in zona la mine Titan,am cautat la Auchan si nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Uf Nu am gasit nici azi revista.Am cautato in zona la mine Titan,am cautat la Auchan si nu am gasit. Nici in Brasov n-am gasit-o pe nicaieri, nic la oficile rodipet! Da tre sa apara cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
debrandoo Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Nici eu nu am gasit . Sper sa apara maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Nici in Brasov n-am gasit-o pe nicaieri, nic la oficile rodipet! Da tre sa apara cu siguranta Io din 20 o caut in fiecare zi.La chioscu de langa mine nici nu mai trebuie sa intreb ca ma vede femeia si zice:"nici azi n-a venit".uffff!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 A aparut. De ce tot bagati teste cu ATV-uri? Ocupati 4 pagini degeaba. Are 4 roti? DA atunci nu e motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 nu se gaseste di 27 feb. si nr 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 nu se gaseste di 27 feb. si nr 2? Nu exista nr. 2. Nr. 1 si nr. 2 s-au contopit in Nr. 1-2 ian-feb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 De ce tot bagati teste cu ATV-uri? Ocupati 4 pagini degeaba. Exista multi pasionati de motociclete care au descoperit farmecul de a gadila un quad sau un ATV. Trebuie sa recunosc ca si eu am fost reticent la inceput insa dupa primul test de-abia il asteptam pe urmatorul. Nu e motocicleta dar imbina foarte bine niste elemente care sunt intalnite doar la vehiculele pe doua roti. Promit ca dupa o excursie prin munti pe asa ceva, vei avea complet o alta parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Exista multi pasionati de motociclete care au descoperit farmecul de a gadila un quad sau un ATV. Trebuie sa recunosc ca si eu am fost reticent la inceput insa dupa primul test de-abia il asteptam pe urmatorul. Nu e motocicleta dar imbina foarte bine niste elemente care sunt intalnite doar la vehiculele pe doua roti. Promit ca dupa o excursie prin munti pe asa ceva, vei avea complet o alta parere Din pacate nu ai cum sa-ti tii promisiunea pt. ca nu as merge cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Hehe, daca ai vreodata ocazia sa te dai, incearca! Nu pierzi nimic. Sunt multi care au aceeasi parere si despre motociclete si nu s-ar sui pentru nimic in lume dar am intalnit totusi cativa care in pofida scepticismului au mers la o plimbare, apoi la a doua si mai nou au ajuns sa-si ia si motor Vorba aia, never say never Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Hehe, daca ai vreodata ocazia sa te dai, incearca! Nu pierzi nimic. Sunt multi care au aceeasi parere si despre motociclete si nu s-ar sui pentru nimic in lume dar am intalnit totusi cativa care in pofida scepticismului au mers la o plimbare, apoi la a doua si mai nou au ajuns sa-si ia si motor Vorba aia, never say never In ce discutie am dat. M-am dat la mare cand eram mai mic pe un atv tot asa mic ca mine si surpriza nu mi-a placut. Daca o sa am ocazia sa ma dau pe GRATIS poate da,in rest am de pierdut bani. Am o imaginatie destul de bogata sa-mi dau seama ca nu mi-ar placea sa merg nici cu un ATV mai mare.Mi se par bune doar cum ai zis tu la munte sau daca ai o ferma si trebuie sa cari ceva,dar pe sosea mi se par instabile pt. ca au centrul de greutate mult prea sus pt. latimea lor si nu se inclina pt. a lua virajul(si nu e doar o parere parca e interzisa inmatricularea lor in multe tari,nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Vad ca a-ti bagat din nou acele desene la finalul revistei...chiar le simteam lipsa de cateva numere incoace! Asta inseamna ca in curand o sa reintroduceti si acea rubrica cu scrisori de la cititori? Era si ea interesanta si chiar o citeam cu atentie! Oricum nr 3, desi aparut cam tarziu, multumeste pe deplin. Vad ca a-ti bagat si un articlo despre un chopper...interesant! Keep up the very nice work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Am gasit si eu ieri revista, este foarte interesanta, mai ales articolul "abilitati acvatice". Tineti-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 (editat) Ma bucur ca ati revenit, desi cam tarziu. Adica sa citesc despre Dakar in martie cand deja a inceput WSBK si MOTOGP e aproape...E bine ca ati reusit sa mentineti pretul. Editat Martie 2, 2007 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 CREDEAM CA NU MAI APARE!!! azi e o zi buna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 azi o caut si eu, sper sa merite faptul ca am asteptat atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Dupa ce ati contopit 2 luni intr-o singura editie am fost neplacut surprins cand am cerut revista Univers Moto la chiosc si tanti aia mi-a pus in fata ZIARUL asta. A cam piedut ceva din sunci... cam subtirica. Parca avea mai multe pagini. Apoi ar mai fi calitatea hartiei care mi se pare inferioara numerelor trecute. Se poate sau bat eu campii? Sunt cumva semne ale inceputului sfarsitului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 S-a cam subtiat mititica. E la regim? Bagati si ATV-uri ca doar nu-s conserve. Si aia de la reviste auto nici macar nu le recunosc. Nu sunt multi soferi care sa agreeze ATV-urile dar noua ne plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Calitatea revistei ca si hartie e din ce in ce mai nasoala zici ca e hartie calitatea a2a . Revista mai subtire.Pretul acelasi. Am aproape toate numerele UniversMoto dar ma bate gandul sa renunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 io zic sa faceti si un coltisor pt conservari, ca e si ei oameni .... revista asta se ocupa cu tot felu, mai putin cu moto in ultimul timp nu, nu sunt fan motolife ... atv-urile nu au in comun cu moto decat ghidonul, in rest ... nu ar fi rau sa apara o revista pentru atv-uri si poate una pentru scutere, sa nu le mai amestecam asa ca ajung sa iau revista pentru 5 pagini si nu cred ca o mai iau deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Unde gasesc eu acest articol in intregime? http://www.universmoto.ro/article--Marfa_p...ata--10229.html Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 In nr.5/2004. Il cautam in arhiva si, daca il gasim, iti trimitem un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate