DeeaCBR Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. Mai Bobo..ce rau esti. Sa stii ca, chiar sunt bune....pentru o perioada....dupa aceea mai evolueaza omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. ma le vinde lumea din cauza recensiunii, a colapsului mondial....in rest ii cea mai buna motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ce ti iei deea ? iti vand io RR ul daca vrei , pt update de service la el poti vb cu zoicas , e brici . hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ce ti iei deea ? iti vand io RR ul daca vrei , pt update de service la el poti vb cu zoicas , e brici . hehe Pai RR....numai ca de 600. Daca aveai de 600 il luam...asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ii frica pe mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 Ce vrei sa spui cu " i frica pe mai mare" ca e o rusine sa ai motor de 600???Dezvolta... @Deea-Cat esti dispusa sa investeti in motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. Mai raman cativa care nu le vand cel putin pana in octombrie anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Ce vrei sa spui cu " i frica pe mai mare" ca e o rusine sa ai motor de 600???Dezvolta... @Deea-Cat esti dispusa sa investeti in motocicleta? Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. stai relax....numa te enervam ....bafta la vanzare am fost azi cu motoru:> ....vreo 2 km....eram in haine de casa si am venit acasa leoarca ...voi nu indrazniti sa iesiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 stai relax....numa te enervam ....bafta la vanzaream fost azi cu motoru:> ....vreo 2 km....eram in haine de casa si am venit acasa leoarca ...voi nu indrazniti sa iesiti? Mi-e si scarba sa ies si pana afara la o tigara pe vremea asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 scarba?.....eu cred ca ii lene zapada este pe cavnic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. Eu zic sa o iei treptat. Daca ma rogi poate iti vand gn-ul de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Eu zic sa o iei treptat. Daca ma rogi poate iti vand gn-ul de 250 Eventual te-as ruga sa imi dai la o tura gixxerul...nu gn-ul. Ca pe gn o a ma dau oricum prin februarie nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Eventual te-as ruga sa imi dai la o tura gixxerul...nu gn-ul. Ca pe gn o a ma dau oricum prin februarie nu? Yep. O sa-ti dau si gixxeru, sa vezi ce inseamna un motor adevarat....suzuki tot suzuki ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Yep. O sa-ti dau si gixxeru, sa vezi ce inseamna un motor adevarat....suzuki tot suzuki ramane Sa nu uiti ce ai zis...astept sa mi-l dai sezonul viitor la o tura mica. Dar dupa ce am RR-ul....sa am ce sa iti dau la schimb daca ma omor cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Sa nu uiti ce ai zis...astept sa mi-l dai sezonul viitor la o tura mica. Dar dupa ce am RR-ul....sa am ce sa iti dau la schimb daca ma omor cu el sa completez.....tre sa-i areti ca honda tot honda ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 sa completez.....tre sa-i areti ca honda tot honda ramane Hmm da...ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Hmm da...ai dreptate. "hmm" suna cam nesigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 "hmm" suna cam nesigur Nu e nesigur chiar deloc. Si stii foarte bine...pentru fiecare posesor cel mai bun motor este al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 mai ales de-i honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Nu e nesigur chiar deloc. Si stii foarte bine...pentru fiecare posesor cel mai bun motor este al lui. Bravo! Mi-o si dat lacrimile. Ai dat dovada de spirit de motociclist 100% cu afirmatia asta. Din partea mea o fost cel mai bun post care l-am citit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Bravo! Mi-o si dat lacrimile. Ai dat dovada de spirit de motociclist 100% cu afirmatia asta. Din partea mea o fost cel mai bun post care l-am citit! Mersi mersi. Se vede ca ideea a venit din capul unei blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma vasile, te dai cumva la andreea?.....de ii dai dreptate (pana acum tu ma futea-i la cap cu faze din astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma vasile, te dai cumva la andreea?.....de ii dai dreptate(pana acum tu ma futea-i la cap cu faze din astea) Pai...are cam tot atatia anishori ca si Ondi.....dar totusi ii mai mare ca si tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Pai...are cam tot atatia anishori ca si Ondi.....dar totusi ii mai mare ca si tine in povestea asta era vorba de vasile si de andreea......totusi eu ce caut?) cn ii mai mare decat mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate