Buggy12000 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. Mai Bobo..ce rau esti. Sa stii ca, chiar sunt bune....pentru o perioada....dupa aceea mai evolueaza omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. ma le vinde lumea din cauza recensiunii, a colapsului mondial....in rest ii cea mai buna motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ce ti iei deea ? iti vand io RR ul daca vrei , pt update de service la el poti vb cu zoicas , e brici . hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ce ti iei deea ? iti vand io RR ul daca vrei , pt update de service la el poti vb cu zoicas , e brici . hehe Pai RR....numai ca de 600. Daca aveai de 600 il luam...asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ii frica pe mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 Ce vrei sa spui cu " i frica pe mai mare" ca e o rusine sa ai motor de 600???Dezvolta... @Deea-Cat esti dispusa sa investeti in motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Bune motoare CBR-icele astea....dar cam toata lumea le vinde. Mai raman cativa care nu le vand cel putin pana in octombrie anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Ce vrei sa spui cu " i frica pe mai mare" ca e o rusine sa ai motor de 600???Dezvolta... @Deea-Cat esti dispusa sa investeti in motocicleta? Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. stai relax....numa te enervam ....bafta la vanzare am fost azi cu motoru:> ....vreo 2 km....eram in haine de casa si am venit acasa leoarca ...voi nu indrazniti sa iesiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 stai relax....numa te enervam ....bafta la vanzaream fost azi cu motoru:> ....vreo 2 km....eram in haine de casa si am venit acasa leoarca ...voi nu indrazniti sa iesiti? Mi-e si scarba sa ies si pana afara la o tigara pe vremea asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 scarba?.....eu cred ca ii lene zapada este pe cavnic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Pai...faza e ca am 3000 de Euro.....si trebuie sa astept sa imi vand cbr-ica...si in functie de cat iau pe ea....atatia bani o sa am. Oricum...ma gandesc acolo....in jur de 4500-4700. Banuiesc ca ti-ai dat seama ca e vorba de un RR de 600. Si apropo arnold......nu mi-e frica pe mai mare...dar mi-a mai ramas putina minte..nu foarte multa..dar acolo...sa fie. Oricum idealul ar fi RR-ul de 1000 Repsol. Eu zic sa o iei treptat. Daca ma rogi poate iti vand gn-ul de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Eu zic sa o iei treptat. Daca ma rogi poate iti vand gn-ul de 250 Eventual te-as ruga sa imi dai la o tura gixxerul...nu gn-ul. Ca pe gn o a ma dau oricum prin februarie nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Eventual te-as ruga sa imi dai la o tura gixxerul...nu gn-ul. Ca pe gn o a ma dau oricum prin februarie nu? Yep. O sa-ti dau si gixxeru, sa vezi ce inseamna un motor adevarat....suzuki tot suzuki ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Yep. O sa-ti dau si gixxeru, sa vezi ce inseamna un motor adevarat....suzuki tot suzuki ramane Sa nu uiti ce ai zis...astept sa mi-l dai sezonul viitor la o tura mica. Dar dupa ce am RR-ul....sa am ce sa iti dau la schimb daca ma omor cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Sa nu uiti ce ai zis...astept sa mi-l dai sezonul viitor la o tura mica. Dar dupa ce am RR-ul....sa am ce sa iti dau la schimb daca ma omor cu el sa completez.....tre sa-i areti ca honda tot honda ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 sa completez.....tre sa-i areti ca honda tot honda ramane Hmm da...ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Hmm da...ai dreptate. "hmm" suna cam nesigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 "hmm" suna cam nesigur Nu e nesigur chiar deloc. Si stii foarte bine...pentru fiecare posesor cel mai bun motor este al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 mai ales de-i honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Nu e nesigur chiar deloc. Si stii foarte bine...pentru fiecare posesor cel mai bun motor este al lui. Bravo! Mi-o si dat lacrimile. Ai dat dovada de spirit de motociclist 100% cu afirmatia asta. Din partea mea o fost cel mai bun post care l-am citit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Bravo! Mi-o si dat lacrimile. Ai dat dovada de spirit de motociclist 100% cu afirmatia asta. Din partea mea o fost cel mai bun post care l-am citit! Mersi mersi. Se vede ca ideea a venit din capul unei blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma vasile, te dai cumva la andreea?.....de ii dai dreptate (pana acum tu ma futea-i la cap cu faze din astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma vasile, te dai cumva la andreea?.....de ii dai dreptate(pana acum tu ma futea-i la cap cu faze din astea) Pai...are cam tot atatia anishori ca si Ondi.....dar totusi ii mai mare ca si tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate