arnold;) Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Nici asa nu e bine....ca poate sunt cu infrarosu....si vede sub hainutele fetelor. acum pui la iveala planul meu secret :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Lasati voi ochelarii cu care sa vezi femeile dezbracate si alte hocus pocusuri de astea, mai bine ati inventa ochelari cu care sa se vada cbr-icicle de sub voi, ca asa cu ochii liberi mare lucru nu se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Lasati voi ochelarii cu care sa vezi femeile dezbracate si alte hocus pocusuri de astea, mai bine ati inventa ochelari cu care sa se vada cbr-icicle de sub voi, ca asa cu ochii liberi mare lucru nu se vede armasarul meu se vede de departe, ii un cal cat 14 altii, deci nu ai ce sa-l comentezi :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 armasarul meu se vede de departe, ii un cal cat 14 altii, deci nu ai ce sa-l comentezi Cu siguranta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 deci pt cei care nu au fost anuntati VINERI LA ORA 21 22 LA FOSTUL ODL TIMES INTRAREA FREE!!!!!crhistmas moto party va asteptam old time Scuze in spate la mara.(initial era progrmat la gold time dar am mutat pt e sala mai ok si putem face intrarea free) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 In data de 20 dec, clubul SpiderBikers participa la un eveniment organizat de localul Alkatras, incepand cu ora 21.00. Invitatii speciali sunt formatiile: Ultimul nivel, Antidot si Dirty Shirt. Intrarea in club se va face pe baza unei donatii pentru copiii neajutorati, indiferent de valoare, preferabil o jucarie. Toti doritorii sunt bineveniti. Sigurat fiecare dintre noi avem acasa cate o jucarie de care noi nu ne mai bucuram , dar acesti copii sigur se vor bucura cand o sa o primeasca. Sper ca Sambata seara sa trecem peste unele chestii si sa ne putem intalni in numar cat mai mare la acest eveniment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 chef dupa chef, vedem cum or fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 In data de 20 dec, clubul SpiderBikers participa la un eveniment organizat de localul Alkatras, incepand cu ora 21.00. Invitatii speciali sunt formatiile: Ultimul nivel, Antidot si Dirty Shirt. Intrarea in club se va face pe baza unei donatii pentru copiii neajutorati, indiferent de valoare, preferabil o jucarie. Toti doritorii sunt bineveniti. unde este localul ALKATRAS....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 unde este localul ALKATRAS....? linga senter, deasupra la coramet, se intra prin spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Buna! Ma bag si eu ca musca in lapte..Este cineva care sta in Sighet? Nu ca eu as sta acolo..de acolo sunt bunicii mei si sunt foarte apropiata de locurile acelea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Buna! Ma bag si eu ca musca in lapte..Este cineva care sta in Sighet? Nu ca eu as sta acolo..de acolo sunt bunicii mei si sunt foarte apropiata de locurile acelea. ca Musca in panza. Avem printre noi si din sighet. Tinem legatura sa vedem cu ce te putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 ca Musca in panza. Avem printre noi si din sighet. Tinem legatura sa vedem cu ce te putem ajuta. Sau asa . or paianjen ,tot aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Sau asa . or paianjen ,tot aia e stai cuminte ca tarantula noastra nu musca ..............chiar daca suntem atacatii,nosi suntem pasnicii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca Musca in panza. Avem printre noi si din sighet. Tinem legatura sa vedem cu ce te putem ajuta. in seara asta este party la oldtime. Cred ca sunt si ceva craciunite, eu asa am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 in seara asta este party la oldtime. Cred ca sunt si ceva craciunite, eu asa am auzit. sa speram ca nu vor fii deodata cu mama.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Sau asa . or paianjen ,tot aia e ia legatura cu noi pe spider_bikers@yahoo.ro . O sa ai o surpriza placuta, eu cred ca suntem oameni ,,faini'' sa speram ca nu vor fii deodata cu mama.............. am vazut mame si la 18 ani, asa ca-I ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 stati linistiti craciunitele sunt okkkkkkk alese de mos craciun:)) va asteptam si dau o bere ca vb aia am inbatranit inca cu un an:(( deja is mos sula am 43 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Sau asa . or paianjen ,tot aia e Dar ce motor tre jouli ai, is gelos pe tine, din pacate la drumurile pe care m-I le-am propus sa le fac nu se potriveste. Asa ca trec la cbr1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Cbr 1000? uf...... o sa vina si ala odata si odata ... Ce drumuri ti-ai propus sa faci? Alexutzza here.... vrem sa facem o tura prin europa, ii vorba de 8000km si oricat de ,,barbat'' m-as crede, ar lasa urme neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Atunci ai nevoie de asta Ii ok si goldwing, dar raman totusi la cbr1000. Cand vad unul promit ca fac o poza si ti-o trimit si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Vand jacheta piele pt femei Harley-Davidson originala!!pretul este negociabil! Pt mai multe detalii sunati-ma la nr 0742550044 pt cei interesati rog sa ma contacteze la tel sau pe mail:vladut_nebunul@yahoo.com Pret:100 euro neg,pozele le trimit pe mess pt doritori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Ii ok si goldwing, dar raman totusi la cbr1000. Cand vad unul promit ca fac o poza si ti-o trimit si tie. mey mitzache, goldwing-ul ii motor, stiu ca visezi la asa ceva dar ii putin cam mare pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Cbr 1000? uf...... o sa vina si ala odata si odata ... Ce drumuri ti-ai propus sa faci? Alexutzza here.... de ce nu incerci sa-ti faci sarbatorile in MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 s-a riscat cineva azi cu motoru?.....ca n-am vazut mai pe nimeni .....dar eu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 s-a riscat cineva azi cu motoru?.....ca n-am vazut mai pe nimeni .....dar eu am fost Acuma lauda-te....ia spune-ne...a fost cald afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate