elcamino Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 un virago de 1100 nu te intereseaza?stiu la cineva a fost al meu arata stas si merge stas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virusul Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 un virago de 1100 nu te intereseaza?stiu la cineva a fost al meu arata stas si merge stas Daca e cel galben e cam strident si nu ma tare vad pe el, arata bine dar pentru alte gusturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 hehehe ala galben este r1 virago e chooper da ma rog lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ma tot uit si dupa un Shadow de 750 cu cardan si racire pe apa daca parca nu as da chiar asa mult pe motor, dar cine stie eu am 174 si 90 kg, nu prea stiu pe care mi-ar sta mai bine sa nu arat ridicol. poti sa-ti iei un hornet de 600, am eu unul si poti sa-l incerci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 poti sa-ti iei un hornet de 600, am eu unul si poti sa-l incerci. Sau un cbr de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Sau un Gixxer de 7 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 nu-i asculta pe astia....cel mai bun e sa incepi cu un CBR de 125, am eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 nu-i asculta pe astia....cel mai bun e sa incepi cu un CBR de 125, am eu unul Da da...si eu is de acord. Cbr-ica e cea mai buna...dar nu aia de la arnold...ci stiu eu un repsol al unei blonde. Ala e cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Da da...si eu is de acord. Cbr-ica e cea mai buna...dar nu aia de la arnold...ci stiu eu un repsol al unei blonde. Ala e cel mai bun. No amu are de unde alege. Acuma sa zica pruncu ca are 500eur. Heee heee Sau un cbr de 600 hai in bm sa ti-l vedem. Si sa nu zici ca astepti primavara, intreaba-ti bunicii ca la noi nu mere (merge) cu vrajeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Pai cu 500 de euro le cumpara pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Pai cu 500 de euro le cumpara pe toate Eu cred ca doar GS-urile tale le cumpara cu 500 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Permite-mi sa te corectez....................cu 500 de euro cumperi toate GeSeurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Da da...si eu is de acord. Cbr-ica e cea mai buna...dar nu aia de la arnold...ci stiu eu un repsol al unei blonde. Ala e cel mai bun. mai bine unu negru, gandestete ca ii un armasar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 mai bine unu negru, gandestete ca ii un armasar Inca tot nu ai invatat ca nu e frumos sa minti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virusul Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Tare imi place ce dotari are vulcanu de 750, numa daca ar avea si look de dragstar 650 macar ar fi beton, acuma o sa vad io ce va fi. Editat Ianuarie 27, 2009 de virusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 No amu are de unde alege. Acuma sa zica pruncu ca are 500eur. Heee heee hai in bm sa ti-l vedem. Si sa nu zici ca astepti primavara, intreaba-ti bunicii ca la noi nu mere (merge) cu vrajeala. As veni cu mare drag ,da nu acu....la primavara Io va astept pe voi in schimb,sunteti mai multi merem la mare ,e mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 As veni cu mare drag ,da nu acu....la primavara Io va astept pe voi in schimb,sunteti mai multi merem la mare ,e mai aproape acum oricum nu scoate nimeni motoru, insa la primavara poti veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 he he vechiul forum sa intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 he he vechiul forum sa intors eu am scris la administrare de forum ca ni-l trebe back:P....merit coroana de cavaler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prusikdan Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 oricum ar fi pacat sa nu fie un loc de intalnire doar pt moroseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 eu am scris la administrare de forum ca ni-l trebe back:P....merit coroana de cavaler Numai atat i-ai scris? Pacat, merita si niste bip bip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Numai atat i-ai scris? Pacat, merita si niste bip bip. lasa, macar il avem aici:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Numai atat i-ai scris? Pacat, merita si niste bip bip. Nu fi rau mitza....macar bine ca avem din nou super topicul inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 acum oricum nu scoate nimeni motoru, insa la primavara poti veni Aici mai iese lumea cu motoru si pe vremea asta .. La primavara ar fi frumos sa ne strangem cativa sa ajungem si pe la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Aici mai iese lumea cu motoru si pe vremea asta ..La primavara ar fi frumos sa ne strangem cativa sa ajungem si pe la voi Intra pe www.spiderbikers.com, ca facem oarecum cunostinta. Suntem in faza in care cautam colaboratori in toata tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate