Sari la conținut

prusikdan

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    prusikdan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    sighetu marmatiei
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    bmwf650gs
  • Numar Moto
    definitiv
  • Club
    clubul de noapte ;)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij4 bmw

prusikdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. salutare la baeti!! as dorei sa-mi spuneti caareva daca stiti ce se intampla daca dau jos acumulatorul ptr al curata. se da peste cap ceva la calculatorul motorului? ceva de genul ( uita kilometri sau incep sa se aprinde becurile de la bord aiurea sau probleme ca si la masinile inteligente ca am nevoie de a merge la servis???) mersi ptr raspuns.
  3. pinioane pinioane, dar ce fack eu cu aripa superioara de fata care tine ciocul si este sub far si apara radiatorul de noroi sau cacao sau ce o fi ?? aveti idee de unde pot cumpara una? merci!
  4. sistemul de comunicare l-ai luat de / net sau de unde?
  5. oricum ar fi pacat sa nu fie un loc de intalnire doar pt moroseni
  6. citesc si va invidiez pt. faptul ca puteti calarii . aici in nord ................ inca mult prea frig ptr treapta 3-a. asfalt uscat! dar de soare nu de vant
  7. pe langa gps mai este nevoie si de harta .a fost cineva in recunoastere si are harta? poate ar fi ok sa putem arunca si noi un ochi peste ea nu? pe langa gps mai este nevoie si de harta .a fost cineva in recunoastere si are harta? poate ar fi ok sa putem arunca si noi un ochi peste ea nu? si inca ar fi de discutat si de compatibilitatea hatilor . de ex eu am un garmin csx60 dar daca nu pusca sa fie si compatibila harta? pe langa gps mai este nevoie si de harta .a fost cineva in recunoastere si are harta? poate ar fi ok sa putem arunca si noi un ochi peste ea nu? si inca ar fi de discutat si de compatibilitatea hatilor . de ex eu am un garmin csx60 dar daca nu pusca sa fie si compatibila harta?
  8. poti regla aprinderea si avansul cum si cat vrei ca oricum dupa 2 zile poti sa o iei de la inceput chiar daca toate ansamblele sunt noi noute. naspa dar asta e adevarul
  9. fie fie dar vad ca nu prea mai da nimeni pe aici . de ce oare???????? sa fie iarna de vina? asta nici nu e iarna asa ca pe cai ca filman!!!
  10. nici nu prea ai cum sa vezi tare bine gaurile fiind mici. oricum e destul sa ai niste fisuri astfel incat sa nu prea aiba contact dar tu vei avea probleme in continuare. cel mai simplu mod de a incerca sa mai bagi niste viata in acumulator este de a varsa tot electrolitul afara din el si sa bagi altul nou de concentratie aprox 1.26 1.27 si sa-i tragi o incarcare cu max 10% din valoarea acumulatorului pana ce simti ca ajunge la o temp calaie adica ca si urina proaspata de fata mare si vei vedea si o usoara fierbere ceva asemanator cu un suc gazos proaspat deschis si apoi vezi tu. oricum daca nu merge poti pune banuti de la corapi pe tejghea si sa iei una noua .
  11. sti invictus, chiar voi incerca sa le dau jos cumva cu maini si cu picioare si daca chiar nu pot, voi demonta toate carenele pana ce tot ii dau de capat. daca nu, atunci le voi taia si le voi pune cate o mufa si asta e. Rainman22 cat despre surub poate ceva poze sau date tehnice nu te ajuta?
  12. mersi INVICTUS de ajutor dar tot nu sunt prea lamurit fiindca nu vreau o abordare asa de barbara pt ca doresc doar sa schib ghidonul fiindca am avut o asfaltita si e putin strambat . in cazul in care l-ai prezentat tu tr. sa sch. si gumele dar eu vreau doar sa stiu cum sa desfack sarmele . multumesc oricum.
  13. mai baieti mai !!! pe mine nu ma lamuriti careva cum sa scot manerele de guma fara sa-mi rup sarmele de incalzire????
×
×
  • Creează nouă...