SHOEI Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Sunteti siguri ??? A mai fost o confuzie pe un topic de la Accidente ................ Totusi, daca este adevarat, DUMNEZEU SA-L IERTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu? Care Dumnezeu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Nici in visele mele cele mai urate nu mi-am imaginat ca, cu mult inainte de a incepe sezonul cu adevarat, deja o sa fie atatia morti... dar de acum incolo parca orice devine posibil. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clo Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 fara cuvinte. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 OMG !!!! R.I.P. Deja rata de decesuri e la cota alarmanta.... in astfel de imprejurari, cuvintele nu au puterea de a exprima ceea ce e in sufletele noastre. Condoleante familiei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. Pacat! Mare pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l ierte ,pacat mare pacat. Editat Martie 12, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu? Care Dumnezeu? de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 ...28 de primaveri...Nu-i CORECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 păcat! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Drum bun prietene. Odihneste-te in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAZ99 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu sa-l iarta Dumnezeu sa-l ierte. PACAT! Hai sa lasam gazul mai ales in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Off, Doamne... Condoleante, Lucianno... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. Dumnezeu sa dea putere familiei si sa aiba grija de sufletul lui ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 DE ce, de ce atatea accidente in acest inceput de sezon??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Nu pot crede asa ceva, doar l-am vazut vorbind si gesticuland de pe targa, chiar credeam ca va scapa usor. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) mie inca nu imi vine sa cred... Imi pare atat de rau ca nu am putut sa-i spun ce se va intampla incat aproape ce imi vine sa inebunesc. Nu pot sa cred ca nu il vom mai vedea asha vesel cum era cand venea pe la cate o conferintza de presa sau injurand cand statea cu apa pana la gat la inundatzii. Nu pot sa cred ca un suflet atat de tanar s-a stins dintr-o prostie. Parca ieri il vad in curte la "Realitatea Romaneasca" cand se suia pe mobra razand si spunand ca ne vedem maine. Din pakate nu o sa ne mai vedem niciodata. Cineva spunea ca "Nu e bine sa mergi mai repede decat poate zbura ingerul tau pazitor". Eu cred ca ingerul lui Nick ramasese fara aripi. Dumnezeu sa te ierte drag coleg si prieten. Editat Martie 12, 2007 de Antistress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Vestea aceasta nefericita i-a daramat azi pe colegii mei... Mai ales ca unii dintre ei sunt fosti colegi de-ai lui Nic de la alte publicatii. Din pacate, nu putem face nimic pentru el... Daca putem ajuta familia cumva... Cine stie detalii... Poate ne ajuta... Nic, Dumnezeu sa te aiba in paza Lui... Redactia ATAC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate