dan.c. Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Ok, il schimb, sau cel putin incerc. Imediat ce intru in posesia filtrului de aer de la Adi si desfac rezervorul o sa incerc sa scot si filtrul de benzina si voi da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 (editat) Poate il schimbam impreuna ca vad ca esti din Bucuresti.Incercam pe motoreta ta dupaia daca merge incercam pe a mea.GLUMEAM Sa imi spui si de unde ai facut rost de filtru. Astept detalii daca reusesti. Spor la mesterit. Editat Martie 6, 2010 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 LOL. Daca imi reuseste te ajut cu cea mai mare placere. De unde o sa gasesc, nu stiu. Probabil o sa il scot si o sa ma duc cu el la United. Daca nu au...nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 LOL. Daca imi reuseste te ajut cu cea mai mare placere. De unde o sa gasesc, nu stiu. Probabil o sa il scot si o sa ma duc cu el la United. Daca nu au...nu stiu. il speli in decarburol daca nu gasesti unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Mersi. Chiar ma gandeam ca ar trebui sa se poata spala cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Sa imi spui si mie cum arata.Am auzit ca e ceva de carbon si nu se poate spala,ci doar se schimba. Poate ii faci o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_r6 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 am si io un 636 2003 toba leo vince foaie +2 si pinion -1 si sunt foarte multumit de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Are cineva din intamplare o sita ce vine atasata la rodinetul de benzina pt ninja zx-6r?Sunt 2 dar una,(cea mai lunga) mi-a ramas in rezervor undeva ascunsa bine de nici cu slujbe bisericesti nu o mai pot scoate.Exista un risc cu privire la impuritatile din rezervor,daca ramane doar una? Pot fi contactat la nr. de tel 0744 151 201 0765 696 769 in cazul in care are cineva. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Are cineva din intamplare o sita ce vine atasata la rodinetul de benzina pt ninja zx-6r?Sunt 2 dar una,(cea mai lunga) mi-a ramas in rezervor undeva ascunsa bine de nici cu slujbe bisericesti nu o mai pot scoate.Exista un risc cu privire la impuritatile din rezervor,daca ramane doar una?Pot fi contactat la nr. de tel 0744 151 201 0765 696 769 in cazul in care are cineva. RESPECT sigur ca exista ,una e pentru plin si una pentru rezerva ,la tine lipseste cea pt plin parca e mai lunga ca cea care e acolo ,deci cand dai robinetul pe full toate mizeriile vin direct in carburatoare Mesaj completat Sa imi spui si mie cum arata.Am auzit ca e ceva de carbon si nu se poate spala,ci doar se schimba.Poate ii faci o poza. uite aici o poza cu pompa si filtrul de 636 06 scuze pt calitatea pozei Mesaj completat Sa imi spui si mie cum arata.Am auzit ca e ceva de carbon si nu se poate spala,ci doar se schimba.Poate ii faci o poza. e dintrun fel de material textil sa zic asa io zic ca merge spalat ,cel putin o data tre sa mearga spalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamiie Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Salut ,am un 636 din 2003 dar asta e mai putin important pt. voi,poate pt cei care vor sa vada ceva modificari la filtru aer,motor,capac ambreaj,cilindri si conducte peste conducte. Dau acest anunt pt a va informa ca am multe piese de vanzare pt 636 modelul 2003-2004,rel. la tel.:0724 391 050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Ma intereseaza capac motor stanga, dar numai daca este neatins in profunzime, zgariat nu ma deranjeaza si ce elemente race ai pe ea si sunt de vanzare. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 fa mi un pret pt furca+etrieri. PM te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamiie Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Nu prea am elemente race pt 636,decat toba cu galerii,amortizor central,un filtru aer si cateva conducte Wolf,ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxandel Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Intrebare, a incercat cineva sa monteze un akrapovic ca asta pe un zx6r sau zx9r din 98 pana in 2002 ca banuiesc ca diametrul galeriei este lafel bineinteles taind galeria de langa scarita dreapta de la pilot. Intreb asta deoarece cred ca diametrul galeriei de la motocicleta este mult mai mare decat diametrul tobei si deci trebuie facut cumva sa fie bine toba este montata sau se potriveste la suzuki k6 din 2008 in sus. Deci ce ziceti sa ma risc sa o cumpar sau nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyc29 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut, am si eu o intrebare, stie cineva cum se schimba antigelul la un 636 model 2005-2006? ce marca de antigel imi recomandati? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Uite aici 2 link-uri: http://www.themcdonalds.net/~themcdo/richa..._Change_Coolant http://www.ninjaboards.com/forums/showthread.php?t=1736 Unul e pentru 99-00 si unul pentru 03-04, dar in principiu e la fel, diferente poate doar la scosul carenelor. Cat despre ce tip ar trebui sa folosesti, nu stiu, cauta in manual sau du-te la magazinele moto din zona ta si vezi ce gasesti. Din cate stiu eu, antigelul original e verde, dar...eu spre exemplu am unul de la Yacco, parca, care e rosu, dar isi face treaba. ------------------------- Am fost azi la United sa ma interesez de filtrul de benzina. Nu se gaseste separat. Vine doar impreuna cu pompa, la pretul de 380E. Baietii de acolo mi-au zis ca in principiu nu as avea de ce sa-l schimb, dar daca vreau sa ma leg la cap, sa desfac totusi pompa, care ar avea o sita sus, la imbinarea cu rezervorul ce ar putea fi curatata. Ma gandesc ca cel mai ok ar fi sa cureti si rezervorul daca tot il dai jos, dar eu renunt la idee, n-are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyc29 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) e dintrun fel de material textil sa zic asa io zic ca merge spalat ,cel putin o data tre sa mearga spalat Am fost azi la United sa ma interesez de filtrul de benzina. Nu se gaseste separat. Vine doar impreuna cu pompa, la pretul de 380E. Ma gandeam si eu ca daca totusi trebuia schimbat, il faceau separat si era mai simplu accesul la el. Decat sa te pui sa desfaci rezervorul, pompa, sa mai ciupesti niste garnituri si sa uzezi niste filete inutil, mai bine schimbi ce recomanda producatorul, nu ce recomanda vecinii. Sau poate ca au omis asta pt ca nu au avut in vedere benzinariile din RO unde se mai inmulteste benzina cu apa. Editat Martie 20, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Am fost azi la United sa ma interesez de filtrul de benzina. Nu se gaseste separat. Vine doar impreuna cu pompa, la pretul de 380E. Baietii de acolo mi-au zis ca in principiu nu as avea de ce sa-l schimb, dar daca vreau sa ma leg la cap, sa desfac totusi pompa, care ar avea o sita sus, la imbinarea cu rezervorul ce ar putea fi curatata. Ma gandesc ca cel mai ok ar fi sa cureti si rezervorul daca tot il dai jos, dar eu renunt la idee, n-are rost. Salut! In primul rand salut tuturor ....ca frumoase bijuterii mai aveti! Am avut un ZXR750, vechi de 20 de ani si sincer, am ramas foarte mirat sa citesc in manualul lui de service ca filtrul de benzina este "for life" (sper ca imi aduc aminte bine sa fi citit asta, am niste dubii), oricum, nu am crezut. Mi-am zis, frate, astia-s nebuni, cum dracu pe viata un filtru. M-a motivat si mai tare o curiozitate tampa, avand in vedere ca filtrul nu era transparent si nu vedeam ce este inauntru, plus ca ma gandeam ca 20 de ani e o viata deja traita pentru ZXR-ul cu pricina si l-am scos, l-am taiat cu cuterul si ce am gasit in el (nu mare lucru) nu se deosebea prea mult cu ceea ce am vazut in ala nou, transparent pe care l-am pus in loc, 2 saptamani mai tarziu. Una peste alta, mi-a parut rau ca l-am distrus si schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Salut! In primul rand salut tuturor ....ca frumoase bijuterii mai aveti! Am avut un ZXR750, vechi de 20 de ani si sincer, am ramas foarte mirat sa citesc in manualul lui de service ca filtrul de benzina este "for life" (sper ca imi aduc aminte bine sa fi citit asta, am niste dubii), oricum, nu am crezut. Mi-am zis, frate, astia-s nebuni, cum dracu pe viata un filtru. M-a motivat si mai tare o curiozitate tampa, avand in vedere ca filtrul nu era transparent si nu vedeam ce este inauntru, plus ca ma gandeam ca 20 de ani e o viata deja traita pentru ZXR-ul cu pricina si l-am scos, l-am taiat cu cuterul si ce am gasit in el (nu mare lucru) nu se deosebea prea mult cu ceea ce am vazut in ala nou, transparent pe care l-am pus in loc, 2 saptamani mai tarziu. Una peste alta, mi-a parut rau ca l-am distrus si schimbat. filtrul("pe viata") despre care era vorba e doar la motoarele pe ijectie , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Aha, ok, tot ce se poate, imi cer scuze daca am spus prostii! Stie cineva cum, sau daca se poate da search pe text intr-un document PDF, ma gandesc poate gasesc ceva mentiuni pe tema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Pai ai sus in meniul de Edit un Search, problema este ca e posibil ca pdf-ul respectiv sa nu contina text, ci niste scanari dupa manualul moto si atunci nu ai cum sa dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 vand 636 nerulat in ro arata ca si nou nici o zgarietura ,20mii km dak intereseaza pe cineva rog pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 vand 636 nerulat in ro arata ca si nou nici o zgarietura ,20mii km dak intereseaza pe cineva rog pm Frumos motorul, ce pret are? Sunt curios ca si eu vreau sa il vand pe al meu 16mii km, proaspat cosmetizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Higheaven, cu ce i-ai curatat jantele in halul ala?! Arata impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate