dan.c. Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Am si eu un zx10r pus in bordul masinii. Am cautat mult dupa un zx6, dar n-am gasit. De unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Am facut un tur prin tzara, si la fiecare benzinarie unde m-am oprit am cotrobait prin standul cu jucarii cautand honde. Nu mai stiu exact unde am reusit sa gasesc 636-le la care nu am putut rezista. Singura greseala e ca pe carena laterala scrie 6oo in loc de 636. Editat August 6, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 E foarte posibil sa fie 600, nu 636. S-au facut si de 600 in paralel. Eu totusi stiam ca alea de 600 au si carena inferioara verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 care ma ajuta am nevoie de un zx6 din 99-01 fara acte 0743 208 589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 E foarte posibil sa fie 600, nu 636. S-au facut si de 600 in paralel. Eu totusi stiam ca alea de 600 au si carena inferioara verde. Ai dreptate, orbit fiind de 636 nici nu m-am mai gandit la zx6oo RR Carena am vopsit-o eu ca sa o "fac cum trebuie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Mi-am luat si eu 636 2005. De vreo 3 ani voiam sa mi-o iau. Are cineva oglinzi originale, amortizor de ghidon de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 De ce nu-ti plac oglinzile ce le are acum? Facem schimb daca vrei. E cumva kawa de la kristake ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Nu , nu e a lui kristake. Sunt putin mai mici astea. Sunt impecabile, iar daca vrei sa facem, dau eu o bere cu cea mai mare placere. Mai am o intrebare, de MIVV pe 636 sub sa a auzit cineva? Chiar si lateral ma bate gandul. E exceptionala codita goala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Mai am o intrebare, de MIVV pe 636 sub sa a auzit cineva? Chiar si lateral ma bate gandul. E exceptionala codita goala. DA! Exista toba mivv, chiar de carbon pusa pe 636, da un clic la semnatura mea si vezi 636-le ,cu toba mivv de carbon. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Ciau, am vazut-o pe a ta. Are gaura prea mica, pe z750 am Mivv GP carbon si pot spune ca doar cateva motoare din Timisoara se lauda cu un sunet mai gros si mai impunator decat mivv-ul acela. Asadar as dori ceva la fel pentru 636. Ce bine ar arata cu toba pe lateral si un Mivv GP.....au,au. Editat August 9, 2009 de disabled_Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ai dreptate, orbit fiind de 636 nici nu m-am mai gandit la zx6oo RRCarena am vopsit-o eu ca sa o "fac cum trebuie" Te-ai apucat sa vopsesti jucaria. Esti nebun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Cateva comparatii intre 636 2003 si 636 2005 ati putea sa imi ziceti? handling, pozitia in general dar orice este bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Recent adus in tara, inmatriculat in luna iulie,30000 km reali demonstrabili prin carte service completa, stare tehnica si estetica foarte buna, capac monopost si locul 2, toba akropovic, telescop voblaj, crash paduri, semnalizari fatza si spate cu leduri, furtune frana racing, scaritze si schimbator racing, cauciucuri in stare buna Pret 3700 neg 0745909147 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Ciau, am vazut-o pe a ta. Are gaura prea mica, pe z750 am Mivv GP carbon si pot spune ca doar cateva motoare din Timisoara se lauda cu un sunet mai gros si mai impunator decat mivv-ul acela. Asadar as dori ceva la fel pentru 636. Ce bine ar arata cu toba pe lateral si un Mivv GP.....au,au. 1) nu este a mea, doar il ajut pe un prieten sa o vanda 2) dar , de ce nu pui 2 tobe sa zicem ? cea de sub sa si cea laterala, cea laterala , ar fi un mivv gp carbon , suna demential .. insa , spui tu ca nu e zgomotoasa asa dar , crede-ma e foarte zgomotoasa , de pe motor , zici ca e SUPER silentioasa ,dandu-te jos si incepi sa o turezi, well , it's another story... iti poti pune orice toba si goala, ideea e ca pe tine nu de v-a durea capu' dupa ce te dai jos de pe motor :X .. asa moto' sa tot fie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Un 636 se vede frumos cu un hot body kit. Esapamentul insa nu are tobe, doar teava si se aude fff tare. Ca looks insa, bate tot. Mie sincer nu imi place codita aia goala, spatiul ala ramas neacperit. Hot body rezolva asta si arata bine de tot. Din cauza zgomotului si am inteles ca ar si topi plasticele pe acolo am optat ptr 2 bros carbon. Prima optiune ar fi fost hot body. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Pana la urma am montat mivv gp sub coada.Pun poze maine ca am muncit toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Buna.caut codita de 636 an 2004 (sau care sunt compatibile) doar carenele de pe codita fara sauna,preferabil culoare verde da ti mi un Pm daca stiti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Buna.caut codita de 636 an 2004 (sau care sunt compatibile) doar carenele de pe codita fara sauna,preferabil culoare verde da ti mi un Pm daca stiti ceva Codita de pe 636 2004 se potriveste si de la z750 si z1000 2003-2006. Parca vindea cineva pe bike-shop. Mesaj completat Asa a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Nu arata urat cu semnalizatoarele originale daca o privesti din spate? Toba stock era mult mai mare si banuiesc ca ti-a ramas foarte mult loc gol. Eu i-am pus 2 gpr-uri si a trebuit sa ii schimb si semnalizatoarele ca arata ca naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 A trebuit sa montez placticele cu semnalizari ca altfel se vedea colierul si suportul de numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Cine stie unde gasesc fise de bujii cu bobinele pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Are cineva de pe aici Power Commander si ne poate spune si noua diferentele? Parca as schimba ceva la motoreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Cine stie unde gasesc fise de bujii cu bobinele pe ele? pentru zx6 am yo dak vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 salut.vreau si eu amortizor de ghidon.imi recomanda careva pentru 636 din 2003 ? un magazin sau un sait unde oamenii sunt seriosi ar fi ultra suficient.mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Da de ce ai nevoie de seriozitate? Banii sa ii ai in mana ca sa vezi ce seriosi devin toti. Daca ai vreo 350E cred ca te poti duce la orice magazin sa intrebi daca au pe stoc. La United mai mult ca sigur au, da-le un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate