Tyby Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Gume si semnalizari.. si tta treaba'i buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 6 pistonase pe etrier......pisti maneta si lucreaza 12 pistonase... Faina treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Salutare. Ma alatur si eu grupului cu ZX6R 2003. Incep si eu cu o intrebare intrebatoare: am indicatorul de ulei aprins pe bord. Am schimbat uleiul, filtrul toate bune si frumoasa dar tot nu se stinge. Ce ar putea fi? Sa nu aiba presiune sau doar un contact pe undeva ? Multumesc anticipat pentru un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Sa stapanesti sanatos "albinitza". Daca vrei sa ii faci vreodata vreo modificare de culoare, ti-as recomanda sa ii vopsesti cadrul negru. Arata mult mai bine. Cat despre ulei, habar n-am. Ai mers cativa km dupa ce l-ai schimbat? Mesaj completat Mi-am amintit o chestie legata de problema ta cu martorul de ulei. E posibil sa fi ramas aer pe undeva si din cate stiu eu trebuie sa ii slabesti putin filtrul de ulei pana incepe sa curga uleiul si apoi sa il strangi la loc. Asta cu motorul oprit. Acum, nu ma intreba de ce nu poti pur si simplu sa desfaci capacul pe unde pui ulei ca nu prea stiu. Probabil ca aerul ramane in filtru. Succes. Editat Februarie 27, 2010 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Salutare. Ma alatur si eu grupului cu ZX6R 2003. Incep si eu cu o intrebare intrebatoare: am indicatorul de ulei aprins pe bord. Am schimbat uleiul, filtrul toate bune si frumoasa dar tot nu se stinge. Ce ar putea fi? Sa nu aiba presiune sau doar un contact pe undeva ? Multumesc anticipat pentru un sfat. frumos Zx6 sa ai grija de el ca arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 tot cioarda din italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 tot cioarda din italia? nu baiatu' ... pe aia am recuperat'o intr-un fel si mi-am luat una cu acte in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Vinde cineva un filtru de aer stock, nefolosit, pentru 6r 2005? Sa ma uit prin garaj sa vad daca mai am filtrul original....era nou din cate imi amintesc.... Mesaj completat N-o sa te mai lase baietii sa parchezi langa ei la terasa Nenea...vin fete la terasa daca ai motoreta d-asta kawasaki?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Multumesc frumos baieti pentru urari si sfaturi @ dan.c si galatzi_mic . Hai ca o sa incerc si o sa ii dau de cap cumva. Editat Februarie 28, 2010 de adrian_zZr_600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Adi, astept cu nerabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Adi, astept cu nerabdare! Pentru curse eu folosesc BMC iar ala stoc il am in garaj....este aproape nou....am fost mai devreme si l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Beton, da-mi un PM cu un pret si un numar de telefon si vedem cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Beton, da-mi un PM cu un pret si un numar de telefon si vedem cum facem. Ti-am lasat nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Intrebare pentru posesorii de injectie: Jumper mode-ul are vreun efect la motocicletele de provenienta "necanadiana"? http://www.i-hacked.com/content/view/165/45/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) am si eu o intrebare ,are cineva o carena de cap de modelul 636 c 2005-2006 sparta ?as avea nevoie doar de coltul din stanga, pun o poza Editat Martie 3, 2010 de suzuki_pill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 ce ulei bagati pentru sezonul care vine? daca nu ai dat filtrul de aer stock,da-mi un pm cu pretul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 E promis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 E promis! Da...e promis Mesaj completat ce ulei bagati pentru sezonul care vine? Acum bag motul 10w50 300V dar e numai pentru curse....eu il schimb dupa fiecare cursa. Pe strada bagam castrol 10w50 power 1 racing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 filtrul de benzina l-a schimbat cineva? unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 filtrul de benzina l-a schimbat cineva? unde e? in rezervor in pompa de benzina ,trebuie demontata pompa filtrul e inauntrul ei gen pliculet de ceai ,trebuie putina indemanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 in rezervor in pompa de benzina ,trebuie demontata pompa filtrul e inauntrul ei gen pliculet de ceai ,trebuie putina indemanare Eu unul nu-l vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 (editat) Eu unul nu-l vad. tre demontata pompa e in paharul de metal vezi poza Editat Martie 5, 2010 de suzuki_pill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Pare complicat. Ar fi necesara o astfel de operatiune la cei 20.000km cat are mobra mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 (editat) Moto mea cica are 16000 km si are filtrul asta murdar sau cam infundat.Mi-a spus asta un mecanic.Se aude un zgomot ciudat cand invarti cheia pe on.Poate fac un film cand ajung la ea.Nu e zgomotul normal,peste cel normal se aude un carait.Parca e chinuie sa traga benzina. Editat Martie 5, 2010 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Ok, il schimb, sau cel putin incerc. Imediat ce intru in posesia filtrului de aer de la Adi si desfac rezervorul o sa incerc sa scot si filtrul de benzina si voi da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate