hondafan Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 salut. eu sunt alex si mi-am luat azi un TT, si stau tot in zona. camil ressu n5 care imi sunteti vecini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Vecini , pai Magda ciumac , si Nikita iti sunt vecini ! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Vecini , pai Magda ciumac , si Nikita iti sunt vecini ! Bafta da? pai am vazut dupa blocul urmator un f4i alb si un r1 parca legate una de alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 E plin de smecheri pe Camil Ressu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 vroiam sa vad si eu pe cine trezesc dimineata cu capra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 salut. eu sunt alex si mi-am luat azi un TT, si stau tot in zona. camil ressu n5 care imi sunteti vecini? Aceia stau cu tine in bloc, la sc 1. Eu stau in Z5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Aceia stau cu tine in bloc, la sc 1. Eu stau in Z5! deci tu erai pe acolo pe langa piata, cu f3, o honda noutza si mai era un moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 /index.php?showtopic=584120 rau am ajuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ce te mira? poate asa se mai mobilizeaza si baicarii de pe la noi... P.S. : intamplator am aflat povestea de la cel patit, in seara respectiva. Mesaj completat ce-i destrabalarea asta, to'arashi? Mesaj completat ...tocma' aflai ca o mana criminala a vrut sa ne submineze membrii comunitatzii, futoshopind aceasta poza ! Comunitatea este profund dezamagita de acest gest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 vand exhipament moto : casca : http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...c&ID=112179 Geaca Alpinestars Marimea M croiala Dama , piele culori albastru negru alb cu protectii hard 100 E. Cizme Alpinestars Negre Sport Turing marimea 38 pret 100 E. Toate preturile pot fi negociate. Echipamentul a fost folosit de cateva ori. 0726463353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 vand exhipament moto : casca : http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...c&ID=112179 Geaca Alpinestars Marimea M croiala Dama , piele culori albastru negru alb cu protectii hard 100 E. Cizme Alpinestars Negre Sport Turing marimea 38 pret 100 E. Toate preturile pot fi negociate. Echipamentul a fost folosit de cateva ori. 0726463353 Pozna la geaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Pozna la geaca? sper ca este relevanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 sper ca este relevanta Am zis la geaca nu la purtatoare - purtatoarea cat e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 nyt uitate in spate vezi mi-au facut astia tablou Mesaj completat IN POZA DIN CLUB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 mai vine cineva in seara asta la titan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Nu nu mai venim,am fost eu si am stins lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Nu nu mai venim,am fost eu si am stins lumina. Bravo bre.... Nu stiam eu de ce vine asa mult curentul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicianul Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 sper ca este relevanta cam urata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Dragilor, o dau pe Suzi la schimb. 2000E + o mobra buna. Astept ofertele voastre cu mare interes http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...600-k7-albrosu/ Pretul probabil pare cam piperat, dar, reflecta calitatea. Cei ce ma cunosc stiu despre ce vorbesc. Este o motocicleta foarte foarte ingrijita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 a mea + 1000e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 e scumpa a ta bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 si a ta e cam scumpa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Da mah, aveti niste scumpete de mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Dragilor, o dau pe Suzi la schimb. 2000E + o mobra buna. Astept ofertele voastre cu mare interes http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...600-k7-albrosu/ Pretul probabil pare cam piperat, dar, reflecta calitatea. Cei ce ma cunosc stiu despre ce vorbesc. Este o motocicleta foarte foarte ingrijita. Scump nene scump! In locul tau as face schimbu cu marlita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate