Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3


Alexxa
 Share

Postări Recomandate

azi am iesit la o plimbarica prin cartier, intr-o intersectie il vad pe partea cealalta pe Hakan (Pliceman), din cateva gesturi ne intelegem: amandoi iesisem la plimbare fara tinte fixe. am tras amandoi in prima parcare, si dupa o tigara ne-am hotarat sa plecam la oltenita.acolo am baut un suc si am fost sa vedem si dunarea.drumul a fost superb, putin aglomerat la intoarcere dar o adevarata placere :D

nu insist cu delalii dar e de repetat asa ceva, poate cu o baie in dunare si un gratar :baldy:

 

la 6:30 ne-am mai intalnit 4 titani pt o plimbarica,am hotarat sa mergem in Biker's dar pe drum se pare ca l-am pierdut pe "flooriin", pe aceasta cale vreau sa imi cer iertare pt chestia asta lui florin, nici nu ne-am asigurat ca stie unde e Biker's si nici nu stim ce s-a intamplat cu el ca nu a mai ajuns la destinatie :bounce:

 

legnakrad . pozele cu teribilistii aia care se dadeau prin parcare la cernica cu tigara in gura, fara casca si eventual cu fundul pe rezervor, nu ai iesit(v-am avertizat ca am o prastie de aparat foto :lol:

 

ati iesit bine ma in poze, frumosilor! :D

dar cine le-a facut frate, ca ii cam tremurau gladiolele rau?! cam toate au iesit in ceata ! :lol:

alexo, cand ma iei la o plimbare?? :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo pt iesirea de vineri. Eu din pacate am fost ocupat si vineri (fiind ultima zi de lucru la firma unde lucram) si sambata. Dar mi-am luat revansa Duminica...am fost langa Rasnov (la Bod) la o ferma de cai si am calarit pe campurile de acolo vreo 5 ore. A fost superb, iar daca sunteti amatori de calarie, ar fi superb sa facem o tura pana acolo candva.

Vad ca s-a marit gasca...bun venit noilor titani! :baldy:

Eu maine plec la mare cu ceva treaba...nu multa. Daca e careva liber si aveti chef de o plimbare dati un telefon 0751140540 (pe net nu cred ca mai intru pana atunci). Iau si pasager.

:bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ametist: pai daca ai timp sambata viitoare.... sau duminica... vedem cum e vremea ca daca-i prea cald ..... vedem... vorbim vineri la intrunire.. sper ca vii vinerea care vine la intrrunire ca n-ai mai venit de ceva timp ....

 

 

am observat ca cehu nu a vrut sa puna pe forum pozele de sambata pt care ii multumesc foarte mult ca a venit sa le faca si ca m-a ajutat sa mai imi plimb moto si a stat cu noi sa ne "fataim" prin cartier... MULTAM MULT !!!! .... crezi ca mai ai chef da noi sabata viitoare sau duminica ????!!!!????..... e ... am sa pun eu pozele care mi le-a dat ...

 

post-16078-1183404122_thumb.jpg post-16078-1183404151_thumb.jpg post-16078-1183404187_thumb.jpg

 

post-16078-1183404239_thumb.jpg post-16078-1183404304_thumb.jpg post-16078-1183404352_thumb.jpg

 

 

 

 

 

 

:baldy: :lol: :lol: :bounce:

Editat de mironalexa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.... crezi ca mai ai chef da noi sabata viitoare sau duminica ????!!!!????.....

 

 

mi-a facut placere sa imi petrec ziua cu voi, dar weekendul asta plec la Iasi, asa ca nici vineri nu vin la meeting

 

heave fun!!! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cehu: ok.... atunti... Asfalt uscat si sa te intorci sanatos !!!!

 

 

vedem cine vine vineri la intrunire si stabilim atunci ce si cum....

Editat de mironalexa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare multilor mei vecini :lol:

 

Uite si eu incepatoare, cu motorul in fata blocului mai mult spalat decat plimbat, plangand pe langa el ca nu-l pot da jos de pe cric, m-am gandit sa-mi fac si eu timid simtita prezenta. Am 26 de ani, necasatorita, sunt broker pe bursa si stau pe 1 decembrie la intersectia cu Basarabia. Fac acum scoala cu Diana de la Tomina si sper cu putina bafta sa am si eu carnet pana la sf lunii. Mai departe....sa ne vedem cu bine pe doua roti! :baldy:

Felicitari pentru activitatea de grup si abia astept sa va cunosc pe toti. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ai venit Yasmina !!! daca doresti sa ne cunosti poti veni vineri la ora 19:00 la gura de metrou 2 Titan, cea din parc la intrunirea saptamanala !!! Te asteptam !!! Pana atunci ASFALT USCAT !!!!

Editat de mironalexa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine v-am gasit!!! :lol:

 

Am citit deja tot istoricul intalnirilor voastre si voi veni cu siguranta vineri. :baldy: Poate ma duc din seara asta, ca sa prind loc in fata. :bounce:

Multumesc pentru invitatie Alexa. ASFALT USCAT si atentie la traversat strada. Te-am pupat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bounce: salut,

:baldy: :lol: :lol:

credeam ca nu imi voi face botezul dar................... ieri pe la ora 20.05 L-AM FAKUT !!!

la cimitirul Armenesc, in dreptul magazinului Albinuta am fost nevoit sa parchez fortat de catre o purisanca care era copilotata de o alta purisanca, ... '' noi aveam semnalul dat de ce nu te-ai uitat ...''.

Au venit dupa Baicului, au taiat toata intersectia pe diagonala si au vrut sa parcheze in fata magazinului netinand cont ca mai exista si alti posibili participanti - era o dubita renault kangoo fara geamuri pe lateral si pentru cine conduce doar de nevoie este si fara vizibilitate.

 

M-a tavalit putin pe jos (noroc ca aveam geaca - de obicei nu o port), iar cand eram naucit purisanca handicapata care facea pe copilotul a deschis usa si a zis: ''de ce nu te uiti, noi am dat semnal, .....'', fara sa se dea jos din masina. Era cu gura mare (cred ca se credea vinovata ca a bagat-o in (caca) pe soferita).

Cea de la volan nici nu a vrut sa vada ce a facut nici macar nu a deschis usa - indiferenta totala.

 

Am chemat politia, salvarea (ma doare incheietura mainii drepte), dupa care am plecat la sectorul 2 la accidente usoare.

 

Am stat pana la 03.45, azi dimineata cand am intrat - SINGUR - purisancele nu au mai avut chef sa piarda timpul si au plecat.

Militienii au zis ca daca nu vin astazi la politie o cheama cu mandat, bla bla bla..... .

 

Am invatat din acest botez ca daca nu ai echipament esti ........... in aer, cred ca daca nu aveam geaca eram cu pielea pe jos si pe dubita, ..... ATENTIE !

 

Hai nu fiti tristi, motorul nu are aproape nimic, doar carene, rezervor, manere, bla bla bla, dar se poate deplasa cu aceeasi indrazneala ca si pana acum, eu ........... daca handicapata aia din dreapta nu era cu gura mare, NU AVEAM NICI O PRETENTIE, dar asa .......... o sa vada unde se ajunge cu tupeul asta de purisanca proasta !

 

Va rog sa ma scuzati pentru anumite parti din acest mesaj dar sincer credeti-ma ca ..... fiti cu ochii in zece cand sunteti cu - conservele - NU ESTE DE GLUMA !

 

V-am plictisit destul .......... sal

:lol: :D

 

Dubita cu pricina este avariata pe partea dreapta spate si are numarul IF 01 EZO.

Editat de Vulturul argintiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vulture bine ca l'ai facut usor..asta e si eu era sa ma fac afis ieri...ai grija si fi fericit ca nu a fost mai grav, mergi cu paranoia in sange si spera sa nu o mai patesti.. btw eu ieri stau la intersectie ma uit in stanga autobuz oprit la trecere de pietoni ma uit in dreapta gol dau sa merg usor usor

ma mai uit o data in s tanga un tampit cu un ford depaseste autobuzu cu viteza (in intersectie pe trecerea de pietoni depasire :bounce: ) ma vede tarziu frana se duce trece pe langa mn racheta cu frana blocata si tipa din dreapta comenta....imi venea sa ma duc dupa ei dar am zis sa tac si sa multumesc ca nu am patit ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate asta sunt riscurile. In toate una o sa ajuta mersul incet in oras si fara se te bagi intre masinii. Asta e. Cine care urca la volan se simte ca schumi si cel mai corect conducator. Ai avut noroc cu geaca. Ce zic ? Te mai plimp fara ?????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc, am apucat sa ma programez in alta parte. tot marti. sper sa o rezolv lejer.

vad c a deja ar trebui sa fii cu ea in service. este posibil sa fie o chestie minora si anume sa ai bateria terminata( care intr-un mod mai complicat s-ar putea sa fie din cauza releului de incarcare stricat sau a alternatorului...sau sa ai vreun scurt prin instalatie).

sa ne spui si noua ce avea.

numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vulture: bine ca nu a fost mai rau .... crezi ca numai conservarii sunt CRETINI... las ca nici cu cretiinii de la privechiuri nu mi-e rusine si nici nu tre sa iesi din parcare ca sa te impiedici de ei... ca fapt divers daca va vine sa credeti o cretina a dat in tata azi si a vrut s-o loveasca si pe mama in parcare, pt locul pe care-l ocupase o ruda de a ei ... in fine... si a fugit pana sa vina politia... si rudele ei neagas ca o cunosc... si in plus una din rude a zis de fata cu politistu ca mai bine ii taia pe ai mei si politistu consemneaza si nu-l aresteaza nici macar pt 24 ore si nici pt aia care a fugit nu-i i-a la sectie sa-i interogheze sau ceva... ii cheama decat a doua zi ca cica au circumstante atenuante si nu pot veni azi ca stau la priveghi... deci maine nu voi pleca de la sectie pana nu ii vor aresta pe aia ... si daca nu o vor face .... voi angaja un detectiv s-o gaseasca ... apoi ma voi duce s-o dau pe mana politiei ... daca nu o vor pedepsi cu inchisoarwe si amenda + dosart penal voi pune recompensa pe capul ei.... SFATUL MEU: NU LASA PE NIMENI SA SCAPE SI MAI ALES DACA CRED CA POT SA-TI FACA CEVA SI SA NU PATEASCA NIMIC... INCEARCA TOTUL IN MOD LEGAL... DOAR DACA NU REUSESTI LEGAL TRECI LA ALTERNATIVE ... DAR IN NICI UN CAZ NU TE LASA CALCAT SI NEDREPTATIT !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca era releul. L-am cumparat si urmeaza sa il schimb. Apoi vedem daca bateria e ok dar un cred sa fie probleme. Daca merg cu farul stins incarca suficient cat sa porneasca.

sa inteleg ca nu ti-a verificat mai intai bateria?

eu am cumparat un releu de incarcare fara sa fie nevoie din cauza asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa inteleg ca nu ti-a verificat mai intai bateria?

eu am cumparat un releu de incarcare fara sa fie nevoie din cauza asta

 

 

a masurat tot. deabea pe la 5000 de ture incepe sa bage peste 12 V deci indiferent de starea bateriei ea nu primeste curent suficient. sper sa nu fie si bateria dar nu cred ca e destul de noua.

 

Salutare multilor mei vecini :lol:

 

Uite si eu incepatoare, cu motorul in fata blocului mai mult spalat decat plimbat, plangand pe langa el ca nu-l pot da jos de pe cric, m-am gandit sa-mi fac si eu timid simtita prezenta. Am 26 de ani, necasatorita, sunt broker pe bursa si stau pe 1 decembrie la intersectia cu Basarabia. Fac acum scoala cu Diana de la Tomina si sper cu putina bafta sa am si eu carnet pana la sf lunii. Mai departe....sa ne vedem cu bine pe doua roti! :baldy:

Felicitari pentru activitatea de grup si abia astept sa va cunosc pe toti. :bounce:

 

 

Haha, asadar nu mai sunt ultimul sosit. Bine ai venit si sa ai grija cu scoala. Invata bine bine teoria chiar daca ai B-ul ca nu e de gluma.

 

Bafta si sa ne vedem pe strada.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Haha, asadar nu mai sunt ultimul sosit. Bine ai venit si sa ai grija cu scoala. Invata bine bine teoria chiar daca ai B-ul ca nu e de gluma.

 

Bafta si sa ne vedem pe strada.

 

 

Multumesc Vlad,

 

promit sa fiu cuminte si sa invat desi....teoria ca teoria, da-mi spune si mie cineva unde pot sa fac un curs de pus moto pe cric-ul principal? Plang pe langa ea in fiecare seara si o imping, o trag, o ridic, tot fara rezultat. Nu pot si pace. Dupa 10 minute de incercari zici ca am fost 3 ore la sala. :baldy:

Mai bine-mi luam o bicicleta. :bounce:

In plus....poligonul mi se pare asa...un fel de imbatat cu apa chioara - putin spus insuficient. Cred ca anu' asta voi avea de povestit doar peripetii din lungi plimbari prin parcare. (cu poze evident).

Va pup si va doresc o zi frumoasa. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vinerea asta ne vedem...clar... doar ca nu am carnetul ...inca (fac scoala) sper sa imi conving un amic cu A-ul sa ma aduca :bounce:

 

 

@yasmina

 

asa e, mare problema cu cricul ala central :lol: si io ma chinui ... mai ales ca la asta de scoala nu e pus din fabrica, e o facatura romaneasca :lol: .... bafta multa la examen si sa bem de fericire dupa :baldy:

Editat de uncle
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Vlad,

 

promit sa fiu cuminte si sa invat desi....teoria ca teoria, da-mi spune si mie cineva unde pot sa fac un curs de pus moto pe cric-ul principal? Plang pe langa ea in fiecare seara si o imping, o trag, o ridic, tot fara rezultat. Nu pot si pace. Dupa 10 minute de incercari zici ca am fost 3 ore la sala. :baldy:

Mai bine-mi luam o bicicleta. :bounce:

In plus....poligonul mi se pare asa...un fel de imbatat cu apa chioara - putin spus insuficient. Cred ca anu' asta voi avea de povestit doar peripetii din lungi plimbari prin parcare. (cu poze evident).

Va pup si va doresc o zi frumoasa. :lol:

 

 

Aici e o problema tare delicata. Eu am facut scoala la Moto TT si mi s-a parut o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce fac restul scolilor pe care am apucat sa le vad sau macar sa stau de vorba cu "elevi" de-ai lor. De la echipamente si mototciclete pana la felul cum te supravegheaza si ce te pun sa faci oamenii sunt profi si cu asta am spus tot. Va dau cuvantul meu de onoare ca la examen am auzit oameni care intrebau cum se schimba intr-a 3-a sau care spuneau ca toata scoala au mers cu acceleratia blocata si nu stiau sa accelereze.

 

 

Daca simti ca ce faci la scoala nu e suficient ia-ti 10 ore la TT dupa ce iei permisul si du-te sa te chinuie un pic. Eu ieri am implinit o saptamana de cand merg cu motorul pe strada si iti dau cuvantul de onoare ca tot ce m-au invatat imi foloseste. Poligonul este intr-adevar apa de ploaie iar printre masini pe strada te trec toate transpiratiile (cred ca am slabit 5 kg intr-o saptamana).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vinerea asta ne vedem...clar... doar ca nu am carnetul ...inca (fac scoala) sper sa imi conving un amic cu A-ul sa ma aduca :bounce:

@yasmina

 

asa e, mare problema cu cricul ala central :lol: si io ma chinui ... mai ales ca la asta de scoala nu e pus din fabrica, e o facatura romaneasca :lol: .... bafta multa la examen si sa bem de fericire dupa :baldy:

 

 

Sa fie si la tine! Te invit sa bem in parcare dupa. :D Si.....invitam toti vecinii la un gratar. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt. cei cu cricul central.Totul e din tehnica.Poate va ajuta filmuletele astea.

 

 

 

 

 

Si ca sa o dati jos de pe cric cel mai bine va suiti pe moto si faceti un mic balans in fata si gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de scoala e..mai complicat putin. Cred ca fara un traseu in oras e f greu sa fii pregatit pentru ce urmeaza. Si apoi se intreaba lumea de ce sunt accidente. Moto Louis a venit cu optiunea asta dar parca 1 mil pe ora e cam mult. In poligon..inveti sa te tii pe motor si cam atat. Reflexele nu se formeaza atat de repede iar tehnica....daca nu sta cineva de tine sa te bata la cap de 10 ori pana inveti corect ce ai de facut...prinzi din avion cate ceva si te obisnuiesti de la inceput prost. Eu fac scoala cu Diana si nu am ce sa ii reprosez - e f amabila si ma ajuta de cate ori am nevoie. Cred insa ca daca iei lectii de innot in cada, oricat ar fi de bun instructorul, tot ai sa fii nepregatit pt apa mare.

 

In concluzie ...eu imi voi cauta un moto-sitter ca sa ma dadaceasca dupa scoala. Cred ca ma voi abona la Diana pe termen lung. :baldy: Daca mai doreste cineva....join the club. Dar sa stiti ca vor fi plimbari pt cei f f mici. :bounce: Felicitari celor mai curajosi!

 

Si multumesc Dan pt filmulete. Ma voi antrena pana vineri. Ai o bere la mine. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...