spirydusa Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 cine sta la muncii si are un zx10 negru? a venit vecinu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 am citit topicul...nu chiar tot ...dar pot sa zic ca in zona asta...titan-dristor-muncii cred ca sunt cele mai multe moto din buc...eu stau la ilioara si non stop aud moto vajaind pe aici....inclusiv 1-2 noaptea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ehe....dak ar fi asa atunci as putea zice ca eu aud cele mai multe...dar de vazut...stationand...doar cateva :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 any way...poate o sa va vizitam si noi o data la parc ....asta daca ne primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Bine venira-ti toti! Va primim pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 maine posibil o plimbarica pana la vulcanii noroiosi....daca mai doreste careva sa vina.... maine posibil o plimbarica pana la vulcanii noroiosi....daca mai doreste careva sa vina.... daca noi mergem revin cu detalii mai pe seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Are chef careva de o plimbarica scurta maine, adica Duminica? Ceva idei de un traseu nu prea obositor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 poze din excursia de azi de la bulgari..pacat k am fost doar 3 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 cetoase poze cine-i punkista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Unde ati mers la Bulgari? Bogdan, Angel ..nice. Frumos grup, acelasi stil de mers. Eu m-am dat enduro, padure, drum prin camp...si am facut buf, maine la spital si cred ca gips la talpa piciorului...ce inseamna sa nu ai cizme de enduro Sorry ca nu am mai ajuns la intrunire dar mereu au fost probleme (servici, probleme personale)...offf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 sal, nou in zona baba novac si mopeda: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 cetoase poze cine-i punkista? eu sunt eu .... si-mi pare rau pt poze: s-a dus draqu aparatu ... data viit luam altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) Unde ati mers la Bulgari? Bogdan, Angel ..nice. Frumos grup, acelasi stil de mers. Eu m-am dat enduro, padure, drum prin camp...si am facut buf, maine la spital si cred ca gips la talpa piciorului...ce inseamna sa nu ai cizme de enduro Sorry ca nu am mai ajuns la intrunire dar mereu au fost probleme (servici, probleme personale)...offf... Oooooooooooooof, ai si tu mai multa grija, prin padure nu e ca pe strada, sa te faci bine repede si sa te avem printre noi cat mai repede... Pana la urma am fost la Silistra, e de vazut doar cetatea, in rest Bulgaria zici ca e tara parasita, in 150 km am depasit 3 masini, o placere, ne-a oprit si radarul si dupa ce a tot incercat sa ne explice ca am depasit viteza ne-a dat drumul... Preturile ... bulgaresti o placere pt noi care suntem invatati sa platim scump serviciile... Sa va povesteasca Angel cum vorbea ghidul de la cetate romaneste (el il imita bine), foarte tare Editat Iunie 1, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pana la urma s-a plecat la vulcanii noroiosi(3 motorete) dar in jur de ora 12 ....intoarcerea trebuia sa fie bv - cheia dar au intervenit niste probleme.....motoretele astea...se strica cand ti-e lumea mai draga....o sa revin cu poze s-a rupt cheia si a trebuit sa inventam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Saptamana trecuta am fost la Soveja. A fost f frumos, o sa punem si poze.Pentru sambata va propun Lacul Vidra. Buc-Rm Vl-Brezoi-Voineasa-Vidra-si retur. Vreo 550 km, o zi. Sapt trecuta am fost doar 2. Sunt curios daca acum mai vine cineva. Pacat ca drumurile frumoase din tara de ex Soveja-Lepsa sau Vidra-Obarsia Lotrului sunt in stare deplorabila. Trebuie sa ma multumesc sa fac drumul pe jumate sau sa imi iau enduro-touring. Aviz celor care au, mergeti, aveti ce vedea. Poze Soveja - chiar daca ne-a prins ploaia si la dus si la intors a fost super..sunt niste locuri pe acolo care merita vazute La Bulgari..frumos, intrat pe la Silistra intors pe la Russe-Giurgiu, frumos cu Radarul care ne-a oprit si dupa ce s-a chinuit o juma de minut sa ne explice ca aveam viteza , cand a scos Bogdan 10 Epuroi s-a speriat si ne-a facut semn disperat sa plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Asta cu radarul a fost tare Bine macar ca nu v-au facut probleme! Mie imi e dor de mers cu motorul, inca obligat fortat tre sa fac pauza...Am si eu poze de la excursia de dinainte de incidentul enduro: Editat Iunie 2, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 frumos locul raven... greu de ajuns acolo din cauza drumului dar frumos... oricum erai ok cand am ajuns eu acolo ... bine nici nu am putut sta foarte mult pentru ca am plecat spre Alexandria ( singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 frumos locul raven... greu de ajuns acolo din cauza drumului dar frumos... oricum erai ok cand am ajuns eu acolo ... bine nici nu am putut sta foarte mult pentru ca am plecat spre Alexandria ( singur ) omule, mi-a ramas pixu' cu zuzuki la tine. mi'e drag deci il vreau las' ca recuperez eu permisul si facem drumetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 omule, mi-a ramas pixu' cu zuzuki la tine. mi'e drag deci il vreau las' ca recuperez eu permisul si facem drumetii da stiu am vazut ieri cand am plecat de la munca si ma gandeam ca il vrei asa ca l-am pus la loc si ti-l returnez cu prima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 frumos locul raven... greu de ajuns acolo din cauza drumului dar frumos... oricum erai ok cand am ajuns eu acolo ... bine nici nu am putut sta foarte mult pentru ca am plecat spre Alexandria ( singur ) Mai, daca ma cunosti de ce nu imi spui? Eu din pacate nu imi dau seama cine esti in realitate, trebuia sa imi spui ca esti R4z0r...Off, lasa ca vorbim vineri mai multe, daca pot ajunge la intrunire. Cat despre ok, pai am fost ok, am facut de vreo 3 ori drumul ala, si cand am plecat am facut buf...Era de asteptat ca ma tot bateau la cap baietii "sa ai grija, ca ieri au picat 5" ...phhiuu Pentru cine nu are treaba diseara si vrea: eu si inca cativa prieteni ne intalnim dupa ora 19 la terasa La Motoare de pe TNB, cine vrea sa vina e binevenit. Nr meu e: 0727749544 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Mai, daca ma cunosti de ce nu imi spui? Eu din pacate nu imi dau seama cine esti in realitate, trebuia sa imi spui ca esti R4z0r...Off, lasa ca vorbim vineri mai multe, daca pot ajunge la intrunire.Cat despre ok, pai am fost ok, am facut de vreo 3 ori drumul ala, si cand am plecat am facut buf...Era de asteptat ca ma tot bateau la cap baietii "sa ai grija, ca ieri au picat 5" ...phhiuu Pentru cine nu are treaba diseara si vrea: eu si inca cativa prieteni ne intalnim dupa ora 19 la terasa La Motoare de pe TNB, cine vrea sa vina e binevenit. Nr meu e: 0727749544 a pai cand am ajuns acolo nu stiam exact care esti banuiam doar dar am vazut poza mai devreme si mi-am dat seama acum ca banuiam corect ...a si mie mi-au spus ca au cazut 4 si am tremurat serios si la dus si la intors ca de 2x am crezut ca ma infig in pamant pe aratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 a pai cand am ajuns acolo nu stiam exact care esti banuiam doar dar am vazut poza mai devreme si mi-am dat seama acum ca banuiam corect ...a si mie mi-au spus ca au cazut 4 si am tremurat serios si la dus si la intors ca de 2x am crezut ca ma infig in pamant pe aratura hai diseara la un suc, unde am spus mai sus, mai vorbim...vine si zanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Eu nu mai pot sa ajung vinerea de la 7.30....Mi-au bagat antrenament de la 8 ................. Joi vreo plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) hai diseara la un suc, unde am spus mai sus, mai vorbim...vine si zanu oki hai ca vin ne intalnim undeva pe drum sa nu vin singur? aoleu am uitat ca nu poti sa mergi cu motoru Editat Iunie 3, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 oki hai ca vin ne intalnim undeva pe drum sa nu vin singur? aoleu am uitat ca nu poti sa mergi cu motoru ba vin cu motorul, o sa stau intr-un picior la stop Ne intalnim la rondul alba iulia la ora 18.30, e bine? ai nr meu mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate