R4z0r Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) hai diseara la un suc, unde am spus mai sus, mai vorbim...vine si zanu oki hai ca vin ne intalnim undeva pe drum sa nu vin singur? aoleu am uitat ca nu poti sa mergi cu motoru Editat Iunie 3, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 oki hai ca vin ne intalnim undeva pe drum sa nu vin singur? aoleu am uitat ca nu poti sa mergi cu motoru ba vin cu motorul, o sa stau intr-un picior la stop Ne intalnim la rondul alba iulia la ora 18.30, e bine? ai nr meu mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pot veni si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 ba vin cu motorul, o sa stau intr-un picior la stop Ne intalnim la rondul alba iulia la ora 18.30, e bine? ai nr meu mai sus. got it pot veni si eu ? din partea mea pot veni toti titanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Aaa, la rond, pe partea cu CEC, unde sunt taxi pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Pe unde se intra la terasa La Motoare? Adik calea de acces... Prin teatru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace_of_spades Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Intri pe langa opereta... adica prin partea stanga a teatrului cum te uiti la el, urci la ultimu etaj, cobori putin si ai ajuns la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 si vezi daca mai e cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 eugen, te-ai speriat de dimineatza la semafor?! erai cam contrariat cand te impingeam de la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 il impingeai pe la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 eugen, te-ai speriat de dimineatza la semafor?! erai cam contrariat cand te impingeam de la spate ai invatat numai prostii de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 La multi ani Kayne - azi si Andrei - maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Care va bagati la o excursie duminica la Veliko Turnovo, ca am prins gust de Bulgaria. Poze si detalii gasiti pe forum, au fost destui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Da. La multi ani Kaine! Pentru maine: La multi ani Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 la multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Si io noua p-aici . Stau in titan,pe lg hypermarketul Auchan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Si io noua p-aici .Stau in titan,pe lg hypermarketul Auchan. Bine. Hai maine la Studio Bar, la o BR. Avem de zis si ...era sa uit... Beeeeeautyfull eyes! & not only... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bine. Hai maine la Studio Bar, la o BR. Foarte tare... Mi-a placut modul de abordare dunloop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Si io noua p-aici .Stau in titan,pe lg hypermarketul Auchan. desigur pisi, te super primesc cu bratele super deschise. putem merge la un film chiar .... sau o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 La multi ani sarbatoritilor! Sa fiti mereu sanatosi, sa aveti parte de cele mai frumoase calatorii moto si multa fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 si mai baieti ce repede mai sariti cand apare o fata ... daca ziceam ca am pana si am nevoie de ajutor era pustiu aici EVIDENT GLUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 se face vreo plimbare wee asta??... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 multam @everyone pt urari.. LMA si de la mine pt Andrei... si poate ne vedem diseara in Studio.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 la multi ani sarbatoritilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 multam @everyone pt urari.. LMA si de la mine pt Andrei... si poate ne vedem diseara in Studio.. Unde e studio bar asta si la ce ora va intalniti voi? Unde e studio bar asta si la ce ora va intalniti voi? A! Si la multi ani pt cine trebuie,ca nu prea stiu desigur pisi, te super primesc cu bratele super deschise. putem merge la un film chiar .... sau o plimbare... Sau la o tura cu masinutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate