StudioBar Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Unde e studio bar asta si la ce ora va intalniti voi? Gasesti harta studio bar si alte detalii cateva pagini mai in spate....cred ca max 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Gasesti harta studio bar si alte detalii cateva pagini mai in spate....cred ca max 10 Oki,multumesc. Oki,multumesc. Mda...stiu unde e.intamplator stau extrem de aproape ) La ce ora va intalniti voi de obicei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) se face vreo plimbare wee asta??... In fiecare saptamana se face, weekend de weekend, ai de unde alege, mai multe stiluri, mai multe destinatii. Depinde de care "legiune" din cadrul "batalionului Cavalerilor" te lipesti. Editat Iunie 5, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 multam @everyone pt urari.. LMA si de la mine pt Andrei... si poate ne vedem diseara in Studio.. ooo, ciuauau , la multi ani mai !!!!! cati ani faci ? 19 ? unde facem petrecerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Iese cineva azi la o plimbare? la 20.30 sa fie la gura de metrou titan...cea din parcul ior daca da Editat Iunie 5, 2008 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Ce facem maine dupa intalnire? Un Studio mic??? Sau un Studio mare? Ca de obicei la 7 la metrou la Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Iese cineva azi la o plimbare? la 20.30 sa fie la gura de metrou titan...cea din parcul ior daca da As putea veni si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 As putea veni si eu ? nu vad de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Sper sa pot ajunge si eu maine, nu am mai fost de ceva timp din cauza unor probleme familiare. Daca termin repede la mecanic, vin sa va vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 bine ati venit domnisoarelor si domnilor! P.S. : Dragoooooooooosssss, pe unde esti ma golanule!? te-ai mutat la Rasnov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 In fiecare saptamana se face, weekend de weekend, ai de unde alege, mai multe stiluri, mai multe destinatii. Depinde de care "legiune" din cadrul "batalionului Cavalerilor" te lipesti. nu avem preferinte...mai important e sa se invarta roata o sa fiu atenta sa vad pe unde se iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veronica Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vine cineva azi la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vine cineva azi la intrunire? Sigur ca da, chiar daca oamenii nu se anunta si pe forum, mereu vine cineva vinerea la intrunire. Uneori mai multi, alteori mai putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vine cineva azi la intrunire? Unde? Tot la gura de metrou de la Titan din parc? Si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 In fiecare vineri, la gura de metrou titan cea din parc, intre 19-20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 In fiecare vineri, la gura de metrou titan cea din parc, intre 19-20 Ok. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 azi vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vin ... tuica, bere, etc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Enduristi din Titan care va bagati la o plimbarika mai off-road in jurul Bucurestiului in w/end? ... 0745.039.338 Bogdan Editat Iunie 6, 2008 de uncle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Iti gasesti musterii la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Si la fiecare intalnire eu va astept cu bere rece (cu sau fara alcool) si muzica de calitate in StudioBar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ne vedem la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vine ploaia ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Si la fiecare intalnire eu va astept cu bere rece (cu sau fara alcool) si muzica de calitate in StudioBar vin si eu miercuri seara cu vesti de la gran circuito de catalunya:D va pupez si abia astept sa va cunosc pesonal, inafara forumului besos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 n'a venit breh nici o ploaie.. inca... lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate