Vulturul argintiu Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Shark se pare ca ai gresit topicul P.S. Vulturu data viitoare ma iei si pe mine ? eu te iau, ......, in afara de casca mai ai si ceva toale pt drum ? eu am un stil mai ciudat de mers si ..... dc ploua, ninge, e canicula - eu merg, de aceea te intreb - nu as vrea sa ma bazai la cap ca-ti e frig sau ca... sau ca..... . ........... am sa te iau, lasa un nr de tel la pm, dar nu va fi prea curand, lipsesc cateva zile si ....., mobra doarme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Re 2 all A nu se face confuzie Andrei Micutzu nu este una si aceeasi persoana cu Anrei_R5. Nu stiu cine este, dar fac pariu ca este un cont creat pt show. Daca nu este asa imi cer scuze. ups Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 stai sa vezi ce-ti trag eu cu buzduganul in cap, sa fi rege cu buzdugan in dinti, stai sa ne vedem ! eu am plecat pana la urma, a fost frumos, apa superba, soarele isi facea treaba iar fierul nu s-a facut de ras nici pe autostrada cu anumiti baietasi cu masini (cica) puternice si nici la blocajele din statiuni. poate ca o sa pun si poze, asta daca imi dai voie ! Pana acum esti candidatul principal.apare cumva altul care rupe oase? s-ar intrezari unul dar nu sunt sigur. si nu mai alerga ca zanatecul, ca de aia sunteti donatori de organe, vulture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cineva ...cumva.... la ursu diseara???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) @ flooriin si nu mai alerga ca zanatecul, ca de aia sunteti donatori de organe, vulture. tu vorbesti ...... darmator de babe, pe care mai apoi le inviti acasa sau la un suc, tu vorbesti ! Editat August 19, 2008 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 vulture ai pe cineva in italia care poa sa ma ajute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 vulture ai pe cineva in italia care poa sa ma ajute? vrei sa te bagi in ''caracatita'', spune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 @ flooriinsi nu mai alerga ca zanatecul, ca de aia sunteti donatori de organe, vulture. tu vorbesti ...... darmator de babe, pe care mai apoi le inviti acasa sau la un suc, tu vorbesti ! dar a fost cu happy end si sa stii ca te spun ca i-ai zis "baba". dai o bere sa nu te parasc? propun deplasarea aia fara "ai de-acasa" in care sa ne imbatam ca niste...adevarati barbati. ce zici? toamna asta? @ flooriinsi nu mai alerga ca zanatecul, ca de aia sunteti donatori de organe, vulture. tu vorbesti ...... darmator de babe, pe care mai apoi le inviti acasa sau la un suc, tu vorbesti ! si sa stii ca asta a durut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 CARE TE BAGI ? /index.php?showtopic=253438 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 salutare natiune !!!! m-am intors si eu am fost putin plecat pe ici pe colo .... binenteles motorizat si acum am venit inapoi in bucuresti si abia astept sa vin vineri la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Noroc baieti tocmai am venit de la BRNO a fost super tare.Mai putin vremea dar niciodata nu poti sa le ai pe toate. Merita sa mergeti acolo atmosfera este super. Editat August 20, 2008 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 nice nice p.s. ceva plimbare in noaptea asta dupa ora 12 ??? (la 11 30 ies de la munca ) sau macar joi ? .... vreau sa ma plimb cu cei din titan ca sa make up pentru vinerea trecuta .... nu mai pot sa astept pana la intalnirea de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 hmmm... meibii... message from the dark side there is... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...tin sa va anuntz(pt cei interesatzi) k ...AM LUAT IN SFARSIT EXAMENUL!!! Si sunt disponibil la orice fel de plimbari nocturne sau chiar si la 40 de grade asa k ne vedem vineri la intalnirea obisnuita si poate va hotaratzi si voi pana atunci UNDE MERGEM IN WEEKEND!! Pana vineri toate cele bune si ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...tin sa va anuntz(pt cei interesatzi) k ...AM LUAT IN SFARSIT EXAMENUL!!! :asa k ne vedem vineri la intalnirea obisnuita oooo felicitari pt reusita.... deci maine n vedem calare p calutzi putere :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 oooo felicitari pt reusita.... deci maine n vedem calare p calutzi putere dap facem hora mare pe motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ma bucur mult de tot pentru tine Ovy, sa ai grija de tine si cum conduci...multe calatorii superbe iti doresc eu is deja de 2 saptamani in pauza de motor, am sa mai stau inca 1 saptamana si voi vedea apoi cum imi evolueaza piciorul...deja simt ca ma apuca plansul cand imi vad motorul ce sta degeaba in parcare, mi-e dor sa merg iar dar nu pot...asa ca pauza... asfalt uscat si curat va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...tin sa va anuntz(pt cei interesatzi) k ...AM LUAT IN SFARSIT EXAMENUL!!! Si sunt disponibil la orice fel de plimbari nocturne sau chiar si la 40 de grade asa k ne vedem vineri la intalnirea obisnuita si poate va hotaratzi si voi pana atunci UNDE MERGEM IN WEEKEND!! Pana vineri toate cele bune si ASFALT USCAT! felicitari. ai mare grija cu caii putere, ca vad ca ti-ai luat cam multzi pentru inceput. Sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 vrajitoru azi si-a platit scoala(pt. A)(doar jumate:D), vineri la ce ora va intalniti? vreau sa va vad, sper sa doriti sa ma vedeti si voi pe mine. (stau in 23 august, cartierul de case, sector 3:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 felicitari mane ! vineri te dai pe 1 roata sa sarbatoresti reusita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 felicitari pt cei care au reusit sa ia AAAAA-ul ... sa ne vedem vineri la intalnire atunci .... o asteptam si pe domnisoara super-membra la intrunire cu tot cu piciorul beteag...app nu poti conduce doar cu celalalt asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GaGauTa Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...tin sa va anuntz(pt cei interesatzi) k ...AM LUAT IN SFARSIT EXAMENUL!!! Si sunt disponibil la orice fel de plimbari nocturne sau chiar si la 40 de grade asa k ne vedem vineri la intalnirea obisnuita si poate va hotaratzi si voi pana atunci UNDE MERGEM IN WEEKEND!! Pana vineri toate cele bune si ASFALT USCAT! in primu` rand felicitari acum vine partea cea mai grea... sa te imprietenesti cu motoreta, sa o cunosti. entuziasmu` e mare, chiar si la 40 grd cum zici, eu zic ca o sa te transpire mai mult motoru decat caldura. iesi pe seara, nu noaptea (e destul de dificil de mers noaptea), intotdeauna echipat, mai ales acum la inceput cand e riscul mai mare. ia pe cineva cu tine sa-ti deschida calea, sa te uiti la el la miscari. ahh sa nu uit... iesi in parcarea de la billa, cora .. si invata frana... franare din ce in mai scurt fara sa blochezi. zici ca vrei sa pleci in weekend... eu zic ca daca mergi 50 km esti mort de oboseala. nu-ti supraaprecia fortele si cunostiintele bafta si ne vdm la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...tin sa va anuntz(pt cei interesatzi) k ...AM LUAT IN SFARSIT EXAMENUL!!! Si sunt disponibil la orice fel de plimbari nocturne sau chiar si la 40 de grade asa k ne vedem vineri la intalnirea obisnuita si poate va hotaratzi si voi pana atunci UNDE MERGEM IN WEEKEND!! Pana vineri toate cele bune si ASFALT USCAT! Felicitari omule ..in sfarsit motorist cu acte in regula ! Ne vedem maine la intalnire ! Apropo care veniti maine la intrunirea de la Snagov?Vreun doritor? Ne auzim maine la 19:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Septimiu: nu pot conduce pentru ca nu am cum si nici nu am voie sa indoi genunchiul stang...nu am cum sa schimb vitezele...Si oricum nu e recomandat sa merg pe jos, apoi pe motor. Sper sa ajung in aceasta vineri, insa nu promit. Oricum e posibil sa ne vedem la Breaza daca vine cineva din Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate