aileea Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @Vrajitoru :Ne auzim la telefon maine seara sa vedem cum si la ce ora ne vedem la examen eu am invatat asa un pic ..am fost azi pe la politie in pipera si aratau cum se da examenu ...poti sari peste o intrebare daca nu sti si raspunzi mai tarziu...cel putin asa am inteles eu @Aileea : Ti-ai gasit aripa ? Nu se potriveste de la F3 la F4... Bafta la examen!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Sa fie ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 multumim!.....dupa ce ca nu am invatat mai si muncesc de dimineata maine...asta e...macar am motive reale daca nu iau:)).....dar sper sa iau:D:) domnu mp3, cu stima si respect va anunt ca domnia mea nu poate merge mai devreme de 12 la examen:D o sa termin emisiunea la 11:00 AM, ma gandesc ca poate ne vedem la romana la 11:15 si merem impreuna spre pipera(sper sa poata duce scuterul tau 2 persoane...mai ales ca am slabit in ultimele luni:))).......o sa te sun in seara asta daca nu apari pe mess:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ieri la arc spuneau cativa dintre voi ca nu va mai iubesc...e...gresit! acum am facut si grup special in lista de mess: MOTO - CAVALERIA DE TITAN sa mai ziceti voi ca nu va ubesc eu pe voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ieri la arc spuneau cativa dintre voi ca nu va mai iubesc...e...gresit! acum am facut si grup special in lista de mess: MOTO - CAVALERIA DE TITAN sa mai ziceti voi ca nu va ubesc eu pe voi! multumim!!! sambata....PLIMBARE??? idei,propuneri...iata cum va fi vremea....http://www.meteoromania.ro/index.php?id=261 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 sper sa ajun in bucuresti si sa vin la Titan la 7 .....s a schimbat cumva ora?? de intalnire?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Ovy doamne ce semnatura ai Septimiu din cate stiu eu nu. Hehe, ne vedem la 7 la gura de metrou Titan! Editat Octombrie 3, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Prezent..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 prezent si eu pt prima oara:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ABSENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 am ajuns.....vin la ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Am picat cu brio examenul de azi cu 16 pct'e din 20 S'a schimbat acum,sunt 20 de intrebari minim 17 ca sa poti lua examenul,sunt intrebari strict legate de motociclism dar si din mecanica si d'astea de prim ajutor. @Vrajitoru: Bafta,daca e ne vedem luni sa merem amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 pt prima mea intalnire cu motoristi....super COOOOOOL!Bv baieti...bv fete!Ne mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Dupa cum am discutat aseara la Branesti plecam intr-o mica excursie. Traseu: Bucuresti-Lehliu-Calarasi-Ostrov-Silistra-Tutrakan-Ruse-Giurgiu-Bucuresti Distante: Bucuresti-Lehliu-Calarasi 120 km Calarasi-Ostrov-Silistra 10 km Silistra-Tutrakan-Ruse 118 km Ruse-Giurgiu-Bucuresti 90 km TOTAL 340 km Viteza de croziera, un pic peste/sub limita legala (Romania - autostrada 130, drum national 90/100, localitati 50, Bulgaria - drum national 80, localitati 50). Puncte Cheie: Calarasi - alimentare Ostrov-Silistra - Traversare Dunarea cu bac/feribot, trecerea granitei Romania-Bulgaria Ruse - Terasa/restaurant/bodega pentru mancare Buget: Benzina - 80 Ron Masa - 20 Euro Bac/Feribot - 10 Ron TOTAL - 170 RON Plecare simbata 04.10.2008 ora 10:00 -10:20 am de la clasicul loc de intilnire "gura de metrou titan" Va rog confirmati daca mergeti sa stim daca va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 vedeti pt cei care puteti sa va duceti sa va luati ceva pelerine de ploaie...ca s-a cam anuntat vreme urata!dar ca orice plimbare in grup...MERITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Weather report: Bucuresti - insorit 24 grade C Calarasi, Silistra - partial nori 26 grade C Ruse - SOARE 27 grade C Giurgiu - partial nori 26 grade C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Dupa cum am discutat aseara la Branesti plecam intr-o mica excursie. Traseu: Bucuresti-Lehliu-Calarasi-Ostrov-Silistra-Tutrakan-Ruse-Giurgiu-Bucuresti Distante: Bucuresti-Lehliu-Calarasi 120 km Calarasi-Ostrov-Silistra 10 km Silistra-Tutrakan-Ruse 118 km Ruse-Giurgiu-Bucuresti 90 km TOTAL 340 km Viteza de croziera, un pic peste/sub limita legala (Romania - autostrada 130, drum national 90/100, localitati 50, Bulgaria - drum national 80, localitati 50). Puncte Cheie: Calarasi - alimentare Ostrov-Silistra - Traversare Dunarea cu bac/feribot, trecerea granitei Romania-Bulgaria Ruse - Terasa/restaurant/bodega pentru mancare Buget: Benzina - 80 Ron Masa - 20 Euro Bac/Feribot - 10 Ron TOTAL - 170 RON Plecare simbata 04.10.2008 ora 10:00 -10:20 am de la clasicul loc de intilnire "gura de metrou titan" Va rog confirmati daca mergeti sa stim daca va asteptam Cati v-ati strans...cate motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Am picat cu brio examenul de azi cu 16 pct'e din 20 S'a schimbat acum,sunt 20 de intrebari minim 17 ca sa poti lua examenul,sunt intrebari strict legate de motociclism dar si din mecanica si d'astea de prim ajutor. @Vrajitoru: Bafta,daca e ne vedem luni sa merem amandoi. eu zic ca poti doar sa inveti si o sa il iei, sfat: atentie mare la reguli de prim ajutor, si sanctiuni, precum si semnalele agentului de circulatie , pt ca De obicei nu se prea acorda mare importanta acestora, dar in schimb au o proportie cam de 20-25% din chestionar ( 2intrebari x 3categorii de intrbare = 6 raspunsuri) si deci se pica de obicei datorita neacordarii importantei acestora. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 ma bag si eu la bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Plecarea in Bulgaria a ramas in picioare!!! Yahoo! Weather inca pastreaza aceleasi temperaturi maxime (sa speram ca sint sub plafonul de nori si nu peste) Pina acum mergem cu siguranta eu si peu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) intrebare.....Nu putem face un traseu mai scurt un pic Buc - Giurgiu - Ruse(mancarica ++) si apoi ne mai plimbam prin bulgaria daca vrem.... ....+ sa plecam dupa 11 sa vedem daca se mai duc norii sau o sa fie mai rau.. tot ar fi 2 ore dus pana la ruse + acolo + intorsul 2 h problema mea e ploaia si k era cam lung traseul initial si k la 3-4- maxim5 tre s fiu in buc astept reply !!! iar daca totul o sa fie ok acolo )(vreme..) putem face continua traseul pe invers" Giurgiu----Ruse----Silistra ----Ostrv---bac ---Buc B U Z Z B U Z Z intrebare.....Nu putem face un traseu mai scurt un pic Buc - Giurgiu - Ruse(mancarica ++) si apoi ne mai plimbam prin bulgaria daca vrem........+ sa plecam dupa 11 sa vedem daca se mai duc norii sau o sa fie mai rau.. tot ar fi 2 ore dus pana la ruse + acolo + intorsul 2 h problema mea e ploaia si k era cam lung traseul initial si k la 3-4- maxim5 tre s fiu in buc astept reply !!! iar daca totul o sa fie ok acolo )(vreme..) putem face continua traseul pe invers" Giurgiu----Ruse----Silistra ----Ostrv---bac ---Buc B U Z Z B U Z Z asteptam doritori----pareri---mai vine cineva..?? Editat Octombrie 4, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Eu zic pas, ca sunt inainte de salariu... Distractie placuta si vreme frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) pai PASS la toti k nu a mai mers nimeni la bulgari ....asteptam si eu un reply..dar nu s-a ostenit nimeni... ..asta e..data aviatoare Editat Octombrie 4, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Nyt si ovy trimiteti mail la adresa asta: office@bikersclub.ro cu cateva poze numele sau porecla voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 S-a plecat in Bulgaria! Acum scriu de pe terasa din Ruse, unde ploua cu SOARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate