Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 mah nebunule ,sa nu-mi spui k te imbraci in cocota Vezi tu cocos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 As merge si io ... da vorbiti voi sa se faca mai cald ? m mikule nu se merge mama la brasov!!! e aici aproape in centrul istoric vis a vis de club A. asa k nici macar nu ai timp sa ingheti pana acolo,si chiar dak se intampla sigur o sa te incalzesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) mah nebunule ,sa nu-mi spui k te imbraci in cocota Vezi tu cocos ! Păsărelelor, nu vă mai certați, că am promis că vă machiez pe amândouă... Editat Octombrie 28, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Da Ovy ne vedem acolo, iti dai seama ca nu vin cu motorul, nu vreau sa incerc tocurile pe enduro cum adik reven pe tocuri??? acum chiar ca nu pot sa lipsesc Păsărelelor, nu vă mai certați, că am promis că vă machiez pe amândouă... ok faza cu machiatul am rezolvato....dar in ce draq ma machiez??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 stie cineva ceva despre un accident la Branesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) cum adik reven pe tocuri??? acum chiar ca nu pot sa lipsesc E, nu-i minunea lumii! si nu numai tocuri! Editat Octombrie 28, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ok faza cu machiatul am rezolvato....dar in ce draq ma machiez??? de machiat ti-am zis ca te machiez eu, da' sa fii la opt in Iron, sa am timp si pt tine. De costum, neneeeee, descurca-te. Am o frunza de smochin, daca te coafeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 E, nu-i minunea lumii! si nu numai tocuri! dak mai vi si in fusta trebuie sa-mi iau neaparat si camera de filmat!! de machiat ti-am zis ca te machiez eu, da' sa fii la opt in Iron, sa am timp si pt tine. De costum, neneeeee, descurca-te. Am o frunza de smochin, daca te coafeaza. dap stiu ....dar inafara de frunza si tigaie nu am mai primit nici o oferta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Hai sa nu exageram cu offtopicurile aici, e topic special pt vineri. So Cavaleri, cine mai vine in Paw vineri de la ora 21 la petrecerea Halloween?! Dar ne vedem direct acolo zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 E, nu-i minunea lumii! si nu numai tocuri! bitchin da io cu ce draq ma costumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 dap stiu ....dar inafara de frunza si tigaie nu am mai primit nici o oferta.... Ti-l dau pe Becks, macar nu racesti la oo ca tine de cald. Daca-l mangai, mai si toarce. da io cu ce draq ma costumez Vorbeste cu Gixxu pt un costum de asistent(a), si daca nu merge nici asa, vezi ca Ovi are de ales intre frunza, tigaie si motan (saracul ), vorbeste cu el, vezi cum faceti... Oricum o sa iasa crima si pedeapsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 [quote name=R4z0r' date='Oct 28 2008, 04:45 PM' post='1544135' da io cu ce draq ma costumez http://www.halloweenparty.ro/ http://cadourihaioase.ro/halloween-costume...e23492fe954f4a8 http://jokeshop.ro/produse/154-costume-adu...uler-152cm.html luati de aici uameni buni!!nu conteaza cum va costumati importanta e prezentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 buna idee o sa vb cu gixxu, da sa ii zic sa ia si niste Nicocalm cu el ca nu se stie si iti recomand sa ii dai si tu lui ovi in caz ca alege pisica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) ma scuzati ca intervin pe fir, pentru domnii care au mare dilema in privinta costumatiei, pun la bataie niste babetzele de la fii-mea (fara numar), botosei de bebe (se pot monta pe orice extremitate a corpului) + caciulite si biberon. pupaaaa . Editat Octombrie 28, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 buna idee o sa vb cu gixxu, da sa ii zic sa ia si niste Nicocalm cu el ca nu se stie si iti recomand sa ii dai si tu lui ovi in caz ca alege pisica alooo domnu sa lasam astea k vedem noi ...important e sa vada lumea ce trebuie sa faca si unde sa vina,ca deja am suparat niste sefi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si toti in cor ... shefa....shefa..shefa ... ! :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si toti in cor ... shefa....shefa..shefa ... ! :lol: unde,cine,cum, cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Shefa Ravenitza ! :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Shefa Ravenitza ! :( mecanicoasa SeLeRista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Shefa Ravenitza ! :(mah de ce dai din casa???ai uitat k si u esti partas la regat??? gata cu offtopicul. so maine cine se anuntza pt plimbare la arc si nu numai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Yeap ... gata ca o dam in offtopic si ma biciuieste vineri !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pleaca omul de la PC 1 ora si uite cum joaca soarecii pe masa! Si toti in cor ... shefa....shefa..shefa ... ! Vai, ai dat tonul! unde,cine,cum, cand? esti prea curios bre...bajetii astia nu au ce face! Shefa Ravenitza ! Sa traiti Sefu! mecanicoasa SeLeRista? mda...cica eu... mah de ce dai din casa???ai uitat k si u esti partas la regat??? gata cu offtopicul. so maine cine se anuntza pt plimbare la arc si nu numai?? Pai da din casa, ca doar stie ce e in casa, e din regat Yeap ... gata ca o dam in offtopic si ma biciuieste vineri !! Asta sa fii sigur, vineri, tu si ovy pt reactia in lant de mai sus, o sa ardeti in focuri! (nu ca ana lesko, dar pe aproape!) Pupa ravenitza pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 esti prea curios bre...bajetii astia nu au ce face! Asta sa fii sigur, vineri, tu si ovy pt reactia in lant de mai sus, o sa ardeti in focuri! (nu ca ana lesko, dar pe aproape!) Pupa ravenitza pe ei intrebam si io, ca nu-s din cartier... baietzi, luati-va extinctoare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Boys Boys Boys!! Editat Octombrie 28, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pleaca omul de la PC 1 ora si uite cum joaca soarecii pe masa! Asta sa fii sigur, vineri, tu si ovy pt reactia in lant de mai sus, o sa ardeti in focuri! (nu ca ana lesko, dar pe aproape!) Pupa ravenitza pe ei pot totusi sa ard in flacari dar cu ana???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate