Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inca un membru de seama al comunitatii moto in randul Cavaleriei ! Numai unul si unul ! :laugh:

Unul si una, te rog frumos, ca nu mi-a crescut nimic intre timp si nici nu m-am jucat aiurea cu prafurile de zana. :laugh:

LE: mama ei de carantina... toti trei erati RUPTZI, nah :)

Editat de Ralucone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cat de verde?! din ala uscat sau verde?! :laugh:

din planta aia cu 5 frunze :D

E OFICIAL!!!! vineri 07.11.2008 in Biker's otopeni se desfasoara concursul Mr. Moto!!! mai pe scurt caterinca si bautura :laugh: si asta nu e tot ....aveti ocazia sa faceti misto de doi cavaleri convinsi(subsemnatul si nyt)care isi vor prezenta farmecele de biker> so...cine vrea sa vina sa acorde cateva voturi si rada pe cinste e rugat sa se prezinte :)

Link spre comentariu

sper sa ajung si eu...daca nu succes baieti, vedeti ca mai trebuia sa trimiteti niste detalii despre voi.

cred k dak mai erea nevoie de ceva imi spunea mirela....sper sa mai fim inscrisi :laugh: dak nu vom fi spectatori :)

Link spre comentariu

iar am probleme cu vecinii. ieri am adus inca o mobra si azi am gasit-o cu oglinda data peste cap si miscata putin din loc... noroc ca sunt legate intre ele si de gard.

iarta-ma ca nu am pus anuntul acela, dar am ajuns tarziu acasa, a trebuit sa raman mai mult la munca.

cat priveste mobrele, pune si tu o husa pe ele, ca sa nu mai atraga asa tare atentia.

Link spre comentariu

iarta-ma ca nu am pus anuntul acela, dar am ajuns tarziu acasa, a trebuit sa raman mai mult la munca.

cat priveste mobrele, pune si tu o husa pe ele, ca sa nu mai atraga asa tare atentia.

no problem! btw: atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului?

gud aidia! da' de unde dreaq o husa/carpa atat de mare?

Link spre comentariu

din planta aia cu 5 frunze

E OFICIAL!!!! vineri 07.11.2008 in Biker's otopeni se desfasoara concursul Mr. Moto!!! mai pe scurt caterinca si bautura .si asta nu e tot ....aveti ocazia sa faceti misto de doi cavaleri convinsi(subsemnatul si nyt)care isi vor prezenta farmecele de biker> so...cine vrea sa vina sa acorde cateva voturi si rada pe cinste e rugat sa se prezinte

Cine sa faca misto de voi ma? Sa mi-i arati p-aia de fac misto de voi, ca-i transform in broscoi :laugh: Se lasa cu opturi? :)

iar am probleme cu vecinii. ieri am adus inca o mobra si azi am gasit-o cu oglinda data peste cap si miscata putin din loc... noroc ca sunt legate intre ele si de gard.

Tu ai probleme cu vecinii, eu in noaptea asta dorm la vecina, tocmai l-am fentat pe domnu' proprietar... long, long story ... :laugh:

Link spre comentariu