Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Mai e o zi...maine...si miercuri ne vedem. Comentezi?! Gata faraoano...stau tranchilo..chill ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) deja ???de obicei se merge...dar de obicei u nu mergi cu cavaleria...te duci sa prinzi loc in fatza unii din noi tre sa si lucreze Daca pun mana pe tine...vai si amar de fundu tau! Gata faraoano...stau tranchilo..chill ! Pai vezi ca stii, ce naiba...esti barbat istet Editat Noiembrie 3, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Tu ce razi mai?! gata sefa.....scuze nu se mai intampla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Fashii..fashii..fashii...fashii..fashii...multe multe fashii:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Fashii..fashii..fashii...fashii..fashii...multe multe fashii:D cand????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Fashii..fashii..fashii...fashii..fashii...multe multe fashii:D Uite aici un om cu capul pe umeri si coerent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cand????? Pai..miercuri...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Pai..miercuri...nu? sa vedem cum e vremea...la munca... poate vineri se mai naste vreo betie dar de data asta in bikers otopeni Editat Noiembrie 3, 2008 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Inca un membru de seama al comunitatii moto in randul Cavaleriei ! Numai unul si unul ! Unul si una, te rog frumos, ca nu mi-a crescut nimic intre timp si nici nu m-am jucat aiurea cu prafurile de zana. LE: mama ei de carantina... toti trei erati RUPTZI, nah Editat Noiembrie 3, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 sa vedem cum e vremea...la munca... poate vineri se mai naste vreo betie dar de data asta in bikers otopeni Betie..care..betie...era cineva beat? Nu recunsoc nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Betie..care..betie...era cineva beat? Nu recunsoc nimic.. Cine era...hac...beat mah....hac..eu nu stiu nimic...hac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ovy era rupt..eu asa l-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 LE:... toti trei erati RUPTZI, nah Ovy era rupt..eu asa l-am vazut cine bre???eu???!!!m-am chinuit toata seara sa va tin pe picioare si eu m-am racorit numai cu ceai verde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cine bre???eu???!!!m-am chinuit toata seara sa va tin pe picioare si eu m-am racorit numai cu ceai verde... cat de verde?! din ala uscat sau verde?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cat de verde?! din ala uscat sau verde?! din planta aia cu 5 frunze E OFICIAL!!!! vineri 07.11.2008 in Biker's otopeni se desfasoara concursul Mr. Moto!!! mai pe scurt caterinca si bautura si asta nu e tot ....aveti ocazia sa faceti misto de doi cavaleri convinsi(subsemnatul si nyt)care isi vor prezenta farmecele de biker> so...cine vrea sa vina sa acorde cateva voturi si rada pe cinste e rugat sa se prezinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ovy ash venii sicner sa iti vad talentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 sper sa ajung si eu...daca nu succes baieti, vedeti ca mai trebuia sa trimiteti niste detalii despre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ovy ash venii sicner sa iti vad talentul si cine te impiedik??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Talent vrei talent ..............dute la Magda sa vezi talent Daca vremea e buna poate vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 sper sa ajung si eu...daca nu succes baieti, vedeti ca mai trebuia sa trimiteti niste detalii despre voi. cred k dak mai erea nevoie de ceva imi spunea mirela....sper sa mai fim inscrisi dak nu vom fi spectatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cred k dak mai erea nevoie de ceva imi spunea mirela....sper sa mai fim inscrisi dak nu vom fi spectatori ok succes baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ok succes baieti ms sper sa fi prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 iar am probleme cu vecinii. ieri am adus inca o mobra si azi am gasit-o cu oglinda data peste cap si miscata putin din loc... noroc ca sunt legate intre ele si de gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 iar am probleme cu vecinii. ieri am adus inca o mobra si azi am gasit-o cu oglinda data peste cap si miscata putin din loc... noroc ca sunt legate intre ele si de gard. iarta-ma ca nu am pus anuntul acela, dar am ajuns tarziu acasa, a trebuit sa raman mai mult la munca. cat priveste mobrele, pune si tu o husa pe ele, ca sa nu mai atraga asa tare atentia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 iarta-ma ca nu am pus anuntul acela, dar am ajuns tarziu acasa, a trebuit sa raman mai mult la munca. cat priveste mobrele, pune si tu o husa pe ele, ca sa nu mai atraga asa tare atentia. no problem! btw: atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului? gud aidia! da' de unde dreaq o husa/carpa atat de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate