Prafuit Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Eu o sa zic pas atat litoralului cat si SMAEB-ului Din nefericire/ fericire (nici eu nu stiu sigur) va trebui sa fiu la Budapesta timp de 1 saptamana incepand de joi! Sper sa ne vedem (la priopriu) cand voi reveni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 DhL si Legnakrad bafta multa maine la ex!!! luati perm (cartonul) ca sa puteti calari si voi fara frica de politai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 DhL si Legnakrad bafta multa maine la ex!!! luati perm (cartonul) ca sa puteti calari si voi fara frica de politai danke danke ! maine e ziua cea mare de 1 mai vin si eu acum am aflat dar nu stiu sigur daca cu motoru sau cu masina. oricum una din doua cu masina vin cu parintii si cobor in vama. sper sa vin cu gajika totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Vreau sa ma duc la salonul moto,dar oricum nu mergeam la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Ba ai nostri !!!Noi nu plecam la mare ??? Ca cica asa e la moda ..de 1 Mai la Vama Veche. Ce draq, oameni suntem. Hai spuneti care, cum, cand! Yo cu Blondu ziceam ceva de sambata ora .... nici prea dar nici prea Intrebarea este daca plecam cand ne intoarcem?Ca eu nu am invoire decat sambata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Intrebarea este daca plecam cand ne intoarcem?Ca eu nu am invoire decat sambata ) de ce nu mergi cu sotia ??? eu vin cu Andreea (prietena mea) Ne intoarcem dupa cum ne simtim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 sal 4 all. pai, cum s eface.. ce planuri, cand se pleaca .. sambata.. dum.. luni??? cati suntem si .... acolo in vama stam la cort? e mai misto la cort astept informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Io cred ca merg si chibitzez in fiecare zi la salon Va doresc distractie maxima oriunde plecati la plimbare si asfalt uscat! Cu prima ocazie ma inscriu si eu la tenis, sa-mi incerc puterile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 de ce nu mergi cu sotia ??? eu vin cu Andreea (prietena mea)Ne intoarcem dupa cum ne simtim !!! Deci tu andrea bogdan si eu adica doar 4 ? Sotia mea vrea sa vina doar cu masina iar eu sunt satul de masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 si eu merg la mare...probabil ca voi pleca vineri...asa ca ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Eu trebuie sa plec vineri seara la Cluj si ma intorc abia luni, asa ca nu pot presta... Dar va urez de pe acum distractie maxima si mucificare placuta...sau invers, whatever Partea buna e ca plec calare... Wow ce super mergi la cluj cu motorul vineri seara!Ma poti lua si pe mine pana in sighisoara? danke danke ! maine e ziua cea mare de 1 mai vin si eu acum am aflat dar nu stiu sigur daca cu motoru sau cu masina. oricum una din doua cu masina vin cu parintii si cobor in vama. sper sa vin cu gajika totusi Bafta multa Dragos pe maine la examen,sper sa il ei si sa poti sa umbli si u cu gagica ta superba pe sosea! Sa ne anunti ce ai facut,noi iti tinem pumnii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Bafta multa !!! Sa va intoarceti de la examen invingatori ! Dati-ne de veste (DHL si Legnakard) cat de curand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Eu m-am dus la garla a doua oara.... Prima data 20p si azi 21p..... Macar se pare ca pe 16.05 voi lua 22p, ca sa continui ascensiunea... Numai sa nu treaca sezonul pana o sa am si eu Aul... Pana atunci cu Natasha pe campuri, lacuri si paduri. Cred ca o sa plec cu masina duminica in Piatra Craiului, la IRINA. Minivacanta asta a mea o sa fie tot pe 4 roti, desi ma gandeam sa urc motorul sus pe portbagaj pana la munte, dar e cam greu, desi vad ca e posibil. Bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Better luck next time ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Wow ce super mergi la cluj cu motorul vineri seara!Ma poti lua si pe mine pana in sighisoara? Adi te-as lua cu placere numai ca eu merg pe Valea Oltului (Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Alba Iulia, Cluj), pentru ca stiu bine traseul. Ma batea gandul sa incerc si pe Valea Prahovei dar avand in vedere ca e drum de noapte si n-am mai fost de cativa ani pe acolo, nu e tocmai indicat. Mi-am propus sa merg pe Valea Prahovei cand ma intorc de la Cluj, ca plec ziua. Daca vrei te iau atunci, adica luni. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 si eu am picat :-< better luck next time tocesc d rup ca nu vreau sa mai am o surpriza d'asta :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 ma gandeam sa urc motorul sus pe portbagaj pana la munte, dar e cam greu, desi vad ca e posibil. Bafta tuturor! Attached thumbnail(s) asta-i uta, din pitesti..... nebun mai e omu' (in sensul bun al cuvantului)....si daca nu ma insel eu era la brasov , la intalnire, dupa ce a chinuit motoreta aia rau.....ca sa nu mai vorbim de motorrockul de anu trecut ...cand a creat un adevarat haos noaptea..n-o sa fie uitat prea curand DHL, legnakrad...imi pare rau sa aud treburi d'astea.....sa fie cu noroc data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 care de aici merge la mare - vama veche luni??? yo vin cu masina.....care se mai baga??? s-a cdat hot de guvern azi.. luni este liber peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 vecine, nu fii supi ca vei lua data viitoare! atunci sa vezi ce cinste va trebui sa faci ! Dublaaaa! iar voua, celor care plecati la mare, va urez distractie maxima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lfxx Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) hop si eu pe-aici salutare vecinilor! Stau in spate la Mega Image. Am terminat scoala pentru mobra de 2 zile si mai am citeva sedinte cu conserva (vreau sa dau pentru A si B ). Deocamdata string banuti pentru un micut ninja ZXR 400 si urmeaza ca in a 2-a jumatate a lui iunie sa ma duc in Germania dupa el. Deja sunt ingrijorat in privinta locurilor de parcare... ori voi avea succes sa gasesc ceva "safe" prin zona ori o ancorez de un lant si-mi iau pusca cu aer comprimat pe care voi monta un laser de-ala de buzunar, sa-i descurajeze pe rau-voitori cind il vor vedea pe piept, pe frunte, samd (ca-n filme! ) Ma bucur sa observ ca sunteti multi motociclisti prin zona. Motociclisti, drumuri curate, parculete, fete frumoase... stiam eu de ce iubesc cartierul asta bafta si afalst uscat! Editat Aprilie 25, 2007 de lfxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 uufff.. legna si dhl... sry de vesti... lasati suparare, ca 3 e numar magic.. in concluzie, care pleaca razna care ramane in urma sa tzina mesele ocupate cu bere zilele astea..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Am gasit gif-urile de care vorbeam cu Blondu : dati si voi cate un click ! Nu e misto ? Editat Aprilie 26, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 @DHL & legnakcard - sorry de vesti. Las'ca n-au intrat zilele-n sac. Puneti burta pe carte, nu cartea pe burta In alta dezordine de idei, parerea mea e ca oricum ar trebui sa dati de baut...asa de suparare Daca nu ma credeti, intrebati-i si pe ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 DHL&legnakrad data viitoare mai multa atentie si sigur o sa luati imi pare rau ca tre'sa mai asteptati si multa sa se sparga ghinionul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Da. Ii tare faza cu gif-urile, da' trebuie exersata, sa iasa bine. Cya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate